Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i Bohun - za 1,5 tygodnia skończy 23 miesiące :-)

Obama: co do szczeniaków: tak, planujemy.
Jakie uczucia? :-) Wiesz co, z jednej strony podniecenie, z drugiej jednak dużo obaw, niepewności, z trzeciej radość, z czwartej - cheć wynajęcia prywatnego detektywa w celu sprawdzania potencjalnych domków dla maluchów..... My sami jeszcze nie do końca to ogarniamy ;-) Myślę, że tak naprawdę mocniej do nas to wszystko dotrze jak ogłosimy planowany miot..... aż sama się boję :-D

Pozdrawiamy ;-)

Ps. Jeśli ktoś jest nadal chętny do zamówienia u nas obróżek - zapraszamy na priv lub do kontaktu na FB (to prostsza opcja ;-) ) ;-)

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sama kiedyś byłam bliska szczeniąt pitbull,ale trochę się przeraziłam tej odpowiedzialności jaka spoczywa na hodowcy w kwestii wyboru właściwych potencjalnych właścicieli.Tak naprawdę,nie sposób przewidzieć czy byc pewnym wyboru...ale trochę bym się pewnie bała,że mój wyniuniany szczeniaczek trafi gdzies do lasu przywiazany do drzewa. :(

Ale zycze Wam jak najlepiej i czekam na miot :)

Posted

Widzę, że chyba święta mieliście śniegowe. U nas wszystko tuz przed świętami stopniało :)

Bohun jest kilka miesięcy młodszy do mojego Cesara :)
Pozdrawiamy :)

Posted

mańka_ napisał(a):
Ale zanim - to takiego gościa mieliśmy dziś na śniadanku :-)
Ktoś wie co to za jeden? ;>

Grubodziób zwyczajny ;)

Witamy się po raz pierwszy :) piękne psy i świetne zdjęcia :loveu:

Posted

Obama- ja tez sie tego mocno boje, bo to jednak roznie mozna trafic... no ale coz, zobaczymy jak to bedzie.

Bobryna- tak, juz sie dowiedzialam :-) przylatuje ich do nas kilka, swietne sa :-)

Tak jeszcze niesmialo napomkne, ze juz przyjmujemy zamowienia na obroze i smycze :-) wiecej info na FB i na www.annalotowska.pl/miauhau/obroze.html :-) dla pierwszych 3 zamowien- wysylka gratis :-)

Posted

Tak tak - to cenowo podchodzi pod półzacisk - w zależności od tego, czy chcesz z regulacją czy bez, to i taka cena ;-)
(wiecej info pod przyciskiem "oferta" na stronie :-) )

Posted

mańka_ napisał(a):
Tak tak - to cenowo podchodzi pod półzacisk - w zależności od tego, czy chcesz z regulacją czy bez, to i taka cena ;-)
(wiecej info pod przyciskiem "oferta" na stronie :-) )

Dzięki za odp. A tak z ciekawości się zapytam. Ekoskórki będziecie wprowadzać do oferty ( niekoniecznie teraz ) :)

Posted

Wstalismy co prawda po imprezowaniu późno (nawet psy do 11 spały i nie wykazywały chęci wyjścia na dwór), ale wybraliśmy się na spacer, więc mamy trochę fotek :-)

Najpierw - gość na śniadanku :-)
Dobrze rozkminiliśmy, że to samica dzwońca? :-)

I spacerek :-)

nie oddam ci mojej piłeczki......

Posted

mańka_ napisał(a):
Nie wiem, jakie znasz niedźwiadki, ale te które znam ja są.... ładne :razz:

Jak możesz?!
A latający śledź? :razz:

Posted

Kaaasia napisał(a):
Przecież ten jest nawet bardzo ładny :smile:

Poniekąd :evil_lol:

understandme napisał(a):
Bohun jakie miny strzela przy bieganiu :-D

Prawda? :-) Zuzia ma tylko jedna czy 2 w asortymencie, a ten..... milion, i jedna lepsza od drugiej :-D