mańka_ Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 No i Bohun - za 1,5 tygodnia skończy 23 miesiące :-) Obama: co do szczeniaków: tak, planujemy. Jakie uczucia? :-) Wiesz co, z jednej strony podniecenie, z drugiej jednak dużo obaw, niepewności, z trzeciej radość, z czwartej - cheć wynajęcia prywatnego detektywa w celu sprawdzania potencjalnych domków dla maluchów..... My sami jeszcze nie do końca to ogarniamy ;-) Myślę, że tak naprawdę mocniej do nas to wszystko dotrze jak ogłosimy planowany miot..... aż sama się boję :-D Pozdrawiamy ;-) Ps. Jeśli ktoś jest nadal chętny do zamówienia u nas obróżek - zapraszamy na priv lub do kontaktu na FB (to prostsza opcja ;-) ) ;-) Quote
Obama Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Sama kiedyś byłam bliska szczeniąt pitbull,ale trochę się przeraziłam tej odpowiedzialności jaka spoczywa na hodowcy w kwestii wyboru właściwych potencjalnych właścicieli.Tak naprawdę,nie sposób przewidzieć czy byc pewnym wyboru...ale trochę bym się pewnie bała,że mój wyniuniany szczeniaczek trafi gdzies do lasu przywiazany do drzewa. :( Ale zycze Wam jak najlepiej i czekam na miot :) Quote
Karro Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Widzę, że chyba święta mieliście śniegowe. U nas wszystko tuz przed świętami stopniało :) Bohun jest kilka miesięcy młodszy do mojego Cesara :) Pozdrawiamy :) Quote
Bobryna Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 mańka_ napisał(a):Ale zanim - to takiego gościa mieliśmy dziś na śniadanku :-) Ktoś wie co to za jeden? ;> Grubodziób zwyczajny ;) Witamy się po raz pierwszy :) piękne psy i świetne zdjęcia :loveu: Quote
mańka_ Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Obama- ja tez sie tego mocno boje, bo to jednak roznie mozna trafic... no ale coz, zobaczymy jak to bedzie. Bobryna- tak, juz sie dowiedzialam :-) przylatuje ich do nas kilka, swietne sa :-) Tak jeszcze niesmialo napomkne, ze juz przyjmujemy zamowienia na obroze i smycze :-) wiecej info na FB i na www.annalotowska.pl/miauhau/obroze.html :-) dla pierwszych 3 zamowien- wysylka gratis :-) Quote
Karro Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 A macie już w ofercie półzaciski łańcuszkowe ? :) Quote
mańka_ Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Tak tak - to cenowo podchodzi pod półzacisk - w zależności od tego, czy chcesz z regulacją czy bez, to i taka cena ;-) (wiecej info pod przyciskiem "oferta" na stronie :-) ) Quote
Karro Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 mańka_ napisał(a):Tak tak - to cenowo podchodzi pod półzacisk - w zależności od tego, czy chcesz z regulacją czy bez, to i taka cena ;-) (wiecej info pod przyciskiem "oferta" na stronie :-) ) Dzięki za odp. A tak z ciekawości się zapytam. Ekoskórki będziecie wprowadzać do oferty ( niekoniecznie teraz ) :) Quote
mańka_ Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Wiesz, myslę, że tak, ale na pewno nie w tym momencie ;-) Quote
mańka_ Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Wstalismy co prawda po imprezowaniu późno (nawet psy do 11 spały i nie wykazywały chęci wyjścia na dwór), ale wybraliśmy się na spacer, więc mamy trochę fotek :-) Najpierw - gość na śniadanku :-) Dobrze rozkminiliśmy, że to samica dzwońca? :-) I spacerek :-) nie oddam ci mojej piłeczki...... Quote
mańka_ Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Zuzelinda :loveu: Nasza spacerowa miejscówka :-) Quote
mańka_ Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 nie oddam! Zuzelek nadchodzi :-) śniegojady :-) Quote
mańka_ Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 pozujemy do zdjęcia :-) ostatnie wskazówki.... i jest :-) No i na koniec - dla fanów Bohunka i jego prawdziwego oblicza :-D Quote
betty_labrador Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 witamy sie w nowym roku! spelnienia marzeń i pomyślności! ale świetne zdjecia :D jakim aparacikiem robisz? :) http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/423219_182376805241581_543849400_n.jpg dawaj patyk, dawaj :D psiaki radosne i przyjazne :D Quote
mańka_ Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Te akurat były robione Canonem 5d, ale większość robimy Canonem 1d :-) Quote
mańka_ Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Dzięki Iza, miło slyszeć miłe słowa ;-) Quote
Kaaasia Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 http://szwajcary.com/obrazky/6729_1357055778.jpg Latający niedźwiadek :loveu: Quote
mańka_ Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 [quote name='Kaaasia']http://szwajcary.com/obrazky/6729_1357055778.jpg Latający niedźwiadek :loveu: Nie wiem, jakie znasz niedźwiadki, ale te które znam ja są.... ładne :razz: Quote
omry Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 mańka_ napisał(a):Nie wiem, jakie znasz niedźwiadki, ale te które znam ja są.... ładne :razz: Jak możesz?! A latający śledź? :razz: Quote
mańka_ Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 omry napisał(a):Jak możesz?! A latający śledź? :razz: No do latającego śledzia to chyba bliżej :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 mańka_ napisał(a):Nie wiem, jakie znasz niedźwiadki, ale te które znam ja są.... ładne :razz: Przecież ten jest nawet bardzo ładny :smile: Quote
mańka_ Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Kaaasia napisał(a):Przecież ten jest nawet bardzo ładny :smile: Poniekąd :evil_lol: understandme napisał(a):Bohun jakie miny strzela przy bieganiu :-D Prawda? :-) Zuzia ma tylko jedna czy 2 w asortymencie, a ten..... milion, i jedna lepsza od drugiej :-D Quote
Recommended Posts