Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękujemy :-)
Dziś miały być fotki, bylismy na spacerze z naszym psim kumplem cavisiem i jego panią, ale niestety - za późno się zebralismy i już ciemno mocno na zdjecia było :-( No ale trudno, co się odwlecze, to nie uciecze ;-)

Posted

Sęk w tym, ze nie ma lenistwa :lol:
W każdym razie nie dla mnie i TŻta - dziś jeszcze trzeba na cmentarz skoczyc, a jutro z samego rana jedziemy do stolycy na zakupy (niedługo mamy przeprowadzkę ;-) ).

Posted

Super :-o Kurcze, też wypadałoby młodemu jakąś zakupić niedługo :).

A co do obroży pod adresówkę to my póki co obwieszamy młodego jak choinkę :lol:. Mamy dwie - charcią i taksową. No, młody nie narzeka, przynajmniej cieplej mu w szyję :lol:

Posted

mańka_ napisał(a):
Wiec jesli któraś z Was ma cheć na ringóweczkę, to zapraszam na priv ;-)
Nie problem zrobić, fajnie że się podobają :-)

Do wystawy jeszcze trochę nam zostało, a w chwili obecnej mamy nieco ważniejsze wydatki na młodego, ale będę pamiętać do kogo się zgłosić :D Być może już w grudniu sobie pozwolimy na ringóweczkę :).

Posted

[quote name='Izabela124.']Przydałyby się nowe zdjęcia :)[/QUOTE]

Oj tak... gorzej, że z czasem póki co krucho ;-) Jutro rozładowujemy to co wczoraj nakupilismy (cału bagażnikw busie... masakra ile rzeczy -> ale za to Zuzia zamiast nowego fotela dostała całą sofkę... wiec w nowym miejscu będzie mogła sie wyciągnąć :razz:) a ja wieczorem pracuję, wiec pewnie we wtorek (jak nie bedzie lało ;-) ). Chyba, że wreszcie się zbiorę i pokażę Wam, jak wspólnie leniuchujemy :lol:

[quote name='vege*']Witam się :smile:
Piękne masz psy i widać, że fajnie spędzasz z nimi czas :loveu: :smile:[/QUOTE]
Witaj :-)
Dziękujemy bardzo za komplementy :-)
Bardzo lubimy we 4 być razem, zawsze to weselej ;-) A jako, że oboje jesteśmy aktywni i często cieżko nam na tyłkach usiedzieć, to i tak psy za nami ciągamy ;-) Ale nie słyszałam, żeby narzekały, więc chyba są zadowolone :razz:

[quote name='Gezowa']Do wystawy jeszcze trochę nam zostało, a w chwili obecnej mamy nieco ważniejsze wydatki na młodego, ale będę pamiętać do kogo się zgłosić :-D Być może już w grudniu sobie pozwolimy na ringóweczkę :smile:.[/QUOTE]
Zapraszam w takim razie :-)
Z miła chęcią bym wreszcie coś zrobiła dla psiego kawalera, a nie dla samych bab ciągle ;-)
Bardzo ładny banerek!

[quote name='leónowa']Jeśli się będę wybierać na wystawę kundelków to sie zgłoszę:evil_lol:[/QUOTE]
Zapraszam :-)

Posted

Gorzej, że nie leniuchujemy :-D
Za to ja kolejne ringówki skończyłam (jutro wyjeżdzamy do Kielc, więc trzeba było zamówienia zamknąć ;-) ), to zaraz pokażę ;-)