Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwna5702 napisał(a):
Zagladam do Cezarka - ale jakoś pustawo - trudno musim sobie jakos radzić :)

przeglądałam wczoraj watek staruszków od początku i gdzieś po drodze wpadłam na Cezara :)
a tak swoja drogą, ileż to drobiazgów zapomina się z czasem, takie szczególiki dotyczące wspólnej codziennosci :), psy sie zmieniają, przechodzą metamorfozy w kwestiach zachowania, zdrowia, wyglądu - dopiero jak sie człowiek cofnie ileś m-cy wstecz i czyta, to wszystko się przypomina...

Posted

Cezarek czeka na mnie - jutro murowany spacer - mialam nadzieje na ocieplenie i ze bedzie mógl posiedziec dłuzej poza swoim boksem - zobaczymy, poloze na ziemi folie, kocyk moze sie uda - jesli nie bedzie walil snieg jak wczoraj i jesli troszke poświeci słońce - jak dziś :)

Posted

Cezarek ma swój fanklub w schronisku. Jest naprawde wspaniałym psem - troszkę tylko wariuje jesli wyczuje niespodziankę w postaci jedzenia - wtedy trzeba mu koniecznie je dać i czekać spokojnie, aż zje, bo umie bronic swego.:)

Posted

Caly czas na to liczę.
Dziś w wiadomościach p. Kużniar mówił , że za 2 tygodnie spodziewane jest ocieplenie do 14 stopni - oby się ziściło, ta wieczna wilgoś i mrozy dla naszych staruszków są zabójcze. JAk sie ociepli Cezarek na pewno będzie sprawniejszy i będziemy mieć całe lato na szukanie jakiegoś miejsca dla niego :)

Posted

odwiedzam Cię Cezarku ,
wszyscy czekamy na wiosnę, tak bym juz chciała rozłozyć na ogrodzie kocyki i zobaczyć na nich wygrzewającą sie na słoneczku Igunie :)

Posted (edited)

Tak, udalo sie - troche jest to wbrew regulaminowi - schroniskowy psiak nie powinien przebywać poza swoim boksem dluzej niz 30 min. na spacerze, ale weteranowi należą sie specjalne prawa :)

Edited by iwna5702
Posted

Wczoraj mimo zmiennej pogody i opadów śniegu spacer z Cezarkiem sie udal i mmo sniegu bylo tez lezakowanie :)
Rozłożyłam mu na folii dywanik i Cezar mogl sobie podrzemac 2 godzinki na świezym powietrzu.
Miał też robione nowe zdjęcia czekam na przesłanie ich przez koleżankę jak tylko dostanę zaraz zamieszcze je na watku ...:)

Posted

Cezarek odpoczywał obok mojego stałego miejsca do karmienia psiaków i ,jak zwykle, dostał solidną porcję. Cezar ciągle piękny owczar:) za młodu musiał być niesamowity