nata od jadzi Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 sunię husky znalazłam tydzień temu w lesie pod Łodzią. była przywiązana krótkim łańcuchem do drzewa, przeraźliwie skomlała i szczekała. nie wyglądała na zaniedbaną, komuś widocznie się znudziła i pozbył się jej... okoliczni mieszkańcy mówią, że jej wycie słyszeli od kilku dni, ale oczywiście nikt się nie zainteresował, bo tam często wyją psy :pissed: była wycieńczona, bardzo głodna i nieufna... prawdopodobnie była źle traktowana - nie wiemy czy bita, ale boi się ludzkiej ręki... sunia przebywa obecnie w domku tymczasowym, ale nie może tam długo zostać. PILNIE POTRZEBUJEMY DLA NIEJ DOMKU STAŁEGO! wet określił jej wiek na ok. 1 rok, powiedział też, że jest zdrowa i nie jest wychudzona. to drobna sunia, bardzo łagodna, choć może wciąż odrobinę wystraszona. jak to husky lubi biegać, ale raczej nie należy jej spuszczać ze smyczy, chyba że na ogrodzonym terenie. idealny byłby dla niej domek z ogródkiem ;) sytuacja życiowa domku tymczasowego się nieco zmieniła i domek planuje wyjazd za granicę w ciągu najbliższego miesiąca :-( dlatego sytuacja jest alarmowa... POTRZEBUJEMY STAŁEGO DOMKU DLA SUCZKI NATYCHMIAST!!!! Quote
beka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Może tu ją ogłoś http://bezdomne.szpice.zahoryzontem.org/ Quote
nata od jadzi Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 dziękuję, poogłąszam ją też w innych miejscach Quote
nata od jadzi Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Piękna młoda sunia husky szuka domu! Quote
Kar0la Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Tutaj ktoś szuka huskiego. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54027 Sunię przed adopcją dobrze by było wysterylizować, może być łakomym kąskiem dla rozmnażaczy. Może udałoby się zebrać kasę na sterylkę. Quote
nata od jadzi Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Sunia husky szuka dobrego,odpowiedzialnego domu! Quote
nata od jadzi Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 myślę że sterylkę da się załatwić. oczywiście to konieczność Quote
Moriaaa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Suczydło przed adopcją zostanie wysterylizowane. Prosimy o domek. Quote
Moriaaa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Kto napisze tekst na allegro, wrzucę sunieczkę. Natalka czy mogę podać kontakt do Ciebie??? Quote
nata od jadzi Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 jasne że możesz. ja jak nie padnę dzisiaj, to napiszę coś na allegro i Ci wyślę, chyba że już masz jakiś tekst. napisać mniej więcej to co tutaj, tak? Quote
Moriaaa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Nata..już dzisiaj uciekam, jak masz wene napisz jakiś fajny tekst a jutro wrzucę ślicznotkę na allegro:) Quote
katya Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ślicznotka do góry!!!! Przemiluchna sunia, na jednym zdjęciu z moją ręką ;) Quote
nata od jadzi Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 właśnie się dowiedziałam, że sytuacja życiowa domku tymczasowego się nieco zmieniła i domek planuje wyjazd za granicę w ciągu najbliższego miesiąca :-( dlatego sytuacja jest alarmowa... POTRZEBUJEMY STAŁEGO DOMKU DLA SUCZKI NATYCHMIAST!!!! ona jest taka piękna, tak lgnie do ludzi, mimo że to właśnie oni ją skrzywdzili... jeśli nie znajdziemy jej domku, TRAFI DO SCHRONISKA :-( :-( nie wyobrażam sobie tego, dla niej to wyrok!! ten pies już powoli wychodził z przygnębienia i depresji... a teraz znowu mamy ją na to narazić?! czy naprawdę nikt nie chce takiego pięknego psa? gdzie są wszyscy wielbiciele husky? Quote
mar.gajko Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Jeżeli miłąby być schron, a nie znajdzie sie dom, to lepiej tymczas jakiś. Swoją drogą te nagłe niespodziewane wyjazdy to jakaś plaga ostatnio. Jak ktos może nei wiedziec że za mieisąc wyjeżdża na dłużej za granicę? Quote
Moriaaa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dlaczego nikogo nie interesuje los suni??? Ona w schronie zginie...hotel zablokowany...co robić??? Quote
nata od jadzi Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 mar.gajko ludzie załatwiają sobie prace w Anglii czy Irlandii, często na szybko i później dowiadują się, że mają kilka tygodni czy nawet dni do wyjazdu... taki czas.. nie możemy suni oddać do schronu, przecież właśnie tego chcieliśmy uniknąć! byłam pewna, że o husky i to jeszcze taką młodą będą się zabijać... a tu co? Quote
Aaliyah1981 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 kobitki czy sunia jest na forach danej rasy??? Quote
nata od jadzi Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 jeszcze dzisiaj wystawię na szpicach za horyzontem,czy jakoś tak,chyba,że znasz jeszcze inne? Quote
Moriaaa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dzisiaj ją wrzuciłam na http://bezdomne.szpice.zahoryzontem.org/ więc tam już jest zgłoszenie. Quote
nata od jadzi Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Kaja,czytasz w moich myślach... Quote
Recommended Posts