Ulka18 Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='kuzlik']zapomnialam dodac ze Dyzio zrobil sie strasznie towarzyski ,wczesniej przesiadywal na dworze sam,nie przychodzil do nas,od niedawna gdzie sie nie obejrzysz tam jest Dyzio:)[/QUOTE] NA TAKIE WIADOMOSCI CZEKALISMY :fadein: Dzieki Ci wielkie Kuzliczku :Rose: No to masz teraz Kierownika Dyzia na etacie :klacz: Quote
Ulka18 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Leje i leje, pewnie Dyzio siedzi w domku, wychodzic na deszcze nie chce. Quote
kuzlik Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 u nas wszystko w porzadku.Dyzio to sie nawet deszczu nie boi :) jak pada schowa sie pod wiate,postoi,popatrzy i w koncu laskawie zechce przysc do domu :) a Gacek jak Gacek,szalona ,mala "wsza" :) chcialam powstawiac foty,ale musze abonament na fotosiku wykupic,a narazie kasy brak :( postaram sie jednak zrobic to jak najszybciej :) Quote
KrystynaS Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Kuzlik możesz wstawiać zdjęcia bezpłatnie np. przez http://pl.tinypic.com/, albo przez http://imageshack.us/ Quote
Ajula Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 zaglądam, pozdrawiam i mam nadzieję, że wszyscy zdrowi :) Quote
toyota Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 Schroniskowa weteranka Bunia pokazuje się światu: http://www.dogomania.pl/forum/thread...9#post21087309 Quote
kuzlik Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 rzadko zagladamy ostatnio na dogo,przepraszamy :( u nas mozna powiedziec ze w porzadku.Gaclaw byl tydz temu na czyszczeniu kamienia z zebow,to co mial w jamie ustnej i te zapachy .... :( zostal tez wykastrowany,bo sie odezwal w nim wredny dziad,jak ja to mowilam gnida :) maly ,a wredny jezeli chodzi o inne psy . Odkladamy teraz kaske dla Dyzia na badani krwi,bo jest taki jakis ni jaki,niestety przy wiekszej ilosci psow i mojej utracie pracy,kazdy jest wpisany w kolejke. Dyzio ma swoje nastroje,raz jest taki ze nie mozna sie od niego odczepic,a na drugi dzien jest strasznym samotnikiem :( czasami zastanawiam sie co on przeszedl,co go spotkalo w zyciu ze jest tak nieufny,ale tego sie chyba nigdy nie dowiem :( pozdrawiamy Quote
Kedzior Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='kuzlik']rzadko zagladamy ostatnio na dogo,przepraszamy :( u nas mozna powiedziec ze w porzadku.Gaclaw byl tydz temu na czyszczeniu kamienia z zebow,to co mial w jamie ustnej i te zapachy .... :( zostal tez wykastrowany,bo sie odezwal w nim wredny dziad,jak ja to mowilam gnida :) maly ,a wredny jezeli chodzi o inne psy . Odkladamy teraz kaske dla Dyzia na badani krwi,bo jest taki jakis ni jaki,niestety przy wiekszej ilosci psow i mojej utracie pracy,kazdy jest wpisany w kolejke. Dyzio ma swoje nastroje,raz jest taki ze nie mozna sie od niego odczepic,a na drugi dzien jest strasznym samotnikiem :( czasami zastanawiam sie co on przeszedl,co go spotkalo w zyciu ze jest tak nieufny,ale tego sie chyba nigdy nie dowiem :( pozdrawiamy[/QUOTE] motyla noga Quote
KrystynaS Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Odwiedzam Dyzia i Gacusia :loveu: Jak psy znoszą te koszmarne upały?? Quote
Ajula Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 kuzlik jak byś podała nr konta, to bym się dorzuciła 20 zł do badania Dyzia Quote
Ulka18 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Kuzliku, prosze o nr konta na pw, wplace ile bede mogla, zawsze to grosz do grosza i zrobisz badania Dyziowi. Co do Dyzia, to on biedak na pewno byl wiecej niz 5 lat w schronie,to na bank. Wczesniej psy w ogole NIE wychodzily latami z boksow, pracownicy traktowali je jak smiecie. Na pewno wiele psow z Mielca boi sie miotly, lopaty, ludzi w czapkach z daszkami. Quote
KrystynaS Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Smutne to co piszesz Ulka, ale to niestety rzeczywistość wielu polskich schronisk :-( Kuzlik jakie badania chcesz zrobić Dyziowi, morfologię i biochemię czy coś jeszcze?? Ja też dołożę się do sfinansowania tych badań. Quote
kuzlik Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 chce zrobic dla Dyzia morfologie i biochemie,mysle ze warto . dzwonilam ,pytalam jaki jest koszt takich badan-55zl.mysle ze uda mi sie w tym tyg zabrac Dyzioslawa na badania,martwie sie tylko podroza,co prawda to tylko 40 km w jedna str,ale on tak zle znosi podroze i jeszcze dotyk.... :( Krystyna_S a czy ja moglabym ci wyslac fotki chlopakow i bys wstawila,nie znam sie na innych programach niz fotosik,ale ten jest niestety platny :( Quote
Ulka18 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Kuzliku, mozesz wyslac zdjecia na mielec@bezdomne.com, ja wstawie zdjecia, na IMAGESHACK.US mam konta :D Wplace tez na Dyzia, tylko pls daj na pw namiary do wplaty. Quote
kaskadaffik Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Ja nawet nie wiedziaąłm, ze nasz Dyziulek ma wątek...ja też poproszę dane na Dyzzia z pełnym adresem, bo mi inaczej bank nie puszcza... Quote
Ajula Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='Ulka18'] Wplace tez na Dyzia, tylko pls daj na pw namiary do wplaty.[/QUOTE] ja też poproszę nr konta :) Quote
KrystynaS Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 (edited) Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale właśnie wróciłam z pracy - nocna szychta. Drogi kuzliku ślij mi biegusiem zdjęcia Dyzia i reszty ferajny to wstawię :p krystyna.krysia@interia.pl No i ślij mi numer konta z danymi do przelewu. (też biegusiem) Dyziowi trzeba zrobić badania bo to starszy pan i trzeba mieć rękę na pulsie A swoją drogą to niezbyt wygórowane ceny macie. Miesiąc temu robiłam mojej Soni też morfologię i biochemię i zapłaciłam sporo więcej, ale podobno tzw. 'nasza' lecznica jest droga (ale jest dobra) Edited August 5, 2013 by KrystynaS dodanie adresu @ Quote
KrystynaS Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='Ajula']już poszło ode mnie 20 zł na konto Dyzia[/QUOTE] No proszę, a ja nadal nie mam konta :mad: Popisałaś się kuzlik, nie ma co, dyskryminujesz mnie :mad: Szybko konto, ładnie proszę.:-D Bo Ci nie pokażę zdjęć Dyzia :loveu: i Gacusia :loveu: Quote
KrystynaS Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 GACUŚ :loveu::loveu::loveu::loveu: KONIEC ZDJĘĆ Quote
Ulka18 Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Nie powiem, nie powiem,ale Dyzio nasz pieknie wyglada, super :D Oby badania wyszly dobrze i Dyzio sobie milo spedzal czas w kochajacej Kuzlikowej Rodzinie. Quote
Recommended Posts