Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kuzlik']zapomnialam dodac ze Dyzio zrobil sie strasznie towarzyski ,wczesniej przesiadywal na dworze sam,nie przychodzil do nas,od niedawna gdzie sie nie obejrzysz tam jest Dyzio:)[/QUOTE]
NA TAKIE WIADOMOSCI CZEKALISMY :fadein: Dzieki Ci wielkie Kuzliczku :Rose:

No to masz teraz Kierownika Dyzia na etacie :klacz:

• 2 weeks later...
  • Replies 575
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u nas wszystko w porzadku.Dyzio to sie nawet deszczu nie boi :) jak pada schowa sie pod wiate,postoi,popatrzy i w koncu laskawie zechce przysc do domu :) a Gacek jak Gacek,szalona ,mala "wsza" :) chcialam powstawiac foty,ale musze abonament na fotosiku wykupic,a narazie kasy brak :( postaram sie jednak zrobic to jak najszybciej :)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

rzadko zagladamy ostatnio na dogo,przepraszamy :( u nas mozna powiedziec ze w porzadku.Gaclaw byl tydz temu na czyszczeniu kamienia z zebow,to co mial w jamie ustnej i te zapachy .... :( zostal tez wykastrowany,bo sie odezwal w nim wredny dziad,jak ja to mowilam gnida :) maly ,a wredny jezeli chodzi o inne psy . Odkladamy teraz kaske dla Dyzia na badani krwi,bo jest taki jakis ni jaki,niestety przy wiekszej ilosci psow i mojej utracie pracy,kazdy jest wpisany w kolejke. Dyzio ma swoje nastroje,raz jest taki ze nie mozna sie od niego odczepic,a na drugi dzien jest strasznym samotnikiem :( czasami zastanawiam sie co on przeszedl,co go spotkalo w zyciu ze jest tak nieufny,ale tego sie chyba nigdy nie dowiem :( pozdrawiamy

Posted

[quote name='kuzlik']rzadko zagladamy ostatnio na dogo,przepraszamy :( u nas mozna powiedziec ze w porzadku.Gaclaw byl tydz temu na czyszczeniu kamienia z zebow,to co mial w jamie ustnej i te zapachy .... :( zostal tez wykastrowany,bo sie odezwal w nim wredny dziad,jak ja to mowilam gnida :) maly ,a wredny jezeli chodzi o inne psy . Odkladamy teraz kaske dla Dyzia na badani krwi,bo jest taki jakis ni jaki,niestety przy wiekszej ilosci psow i mojej utracie pracy,kazdy jest wpisany w kolejke. Dyzio ma swoje nastroje,raz jest taki ze nie mozna sie od niego odczepic,a na drugi dzien jest strasznym samotnikiem :( czasami zastanawiam sie co on przeszedl,co go spotkalo w zyciu ze jest tak nieufny,ale tego sie chyba nigdy nie dowiem :( pozdrawiamy[/QUOTE]
motyla noga

Posted

Kuzliku, prosze o nr konta na pw, wplace ile bede mogla, zawsze to grosz do grosza i zrobisz badania Dyziowi.

Co do Dyzia, to on biedak na pewno byl wiecej niz 5 lat w schronie,to na bank. Wczesniej psy w ogole NIE wychodzily latami z boksow, pracownicy traktowali je jak smiecie. Na pewno wiele psow z Mielca boi sie miotly, lopaty, ludzi w czapkach z daszkami.

Posted

Smutne to co piszesz Ulka, ale to niestety rzeczywistość wielu polskich schronisk :-(

Kuzlik jakie badania chcesz zrobić Dyziowi, morfologię i biochemię czy coś jeszcze??
Ja też dołożę się do sfinansowania tych badań.

Posted

chce zrobic dla Dyzia morfologie i biochemie,mysle ze warto . dzwonilam ,pytalam jaki jest koszt takich badan-55zl.mysle ze uda mi sie w tym tyg zabrac Dyzioslawa na badania,martwie sie tylko podroza,co prawda to tylko 40 km w jedna str,ale on tak zle znosi podroze i jeszcze dotyk.... :( Krystyna_S a czy ja moglabym ci wyslac fotki chlopakow i bys wstawila,nie znam sie na innych programach niz fotosik,ale ten jest niestety platny :(

Posted (edited)

Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale właśnie wróciłam z pracy - nocna szychta.

Drogi kuzliku ślij mi biegusiem zdjęcia Dyzia i reszty ferajny to wstawię :p
krystyna.krysia@interia.pl

No i ślij mi numer konta z danymi do przelewu. (też biegusiem)

Dyziowi trzeba zrobić badania bo to starszy pan i trzeba mieć rękę na pulsie

A swoją drogą to niezbyt wygórowane ceny macie. Miesiąc temu robiłam mojej Soni też morfologię i biochemię i zapłaciłam sporo więcej, ale podobno tzw. 'nasza' lecznica jest droga (ale jest dobra)

Edited by KrystynaS
dodanie adresu @
Posted

[quote name='Ajula']już poszło ode mnie 20 zł na konto Dyzia[/QUOTE]
No proszę, a ja nadal nie mam konta :mad:
Popisałaś się kuzlik, nie ma co, dyskryminujesz mnie :mad:
Szybko konto, ładnie proszę.:-D

Bo Ci nie pokażę zdjęć Dyzia :loveu: i Gacusia :loveu: