Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Jest u nas w schronisku bardzo uległy stary psiak.

Przebywa w boksie z kilkunastoma psami i dosłownie nie może się ruszyć tak bardzo się boi. Nie chodzi, tylko pełza ze strachu.

Lgnie do człowieka.

Pełzaczek otrzymał w DS u kuzlik imię Gacuś. Tak się teraz miewa :):

[SIZE=2]

3.11.2012 przyjechał jeszcze do kuzlik drugi staruszek Dyzio z Mielca :multi:: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232454-PILNE!-Mielec-Trzy-psie-dziadeczki-od-lat-oczekujące-na-dom-(?p=19910551#post19910551

Edited by toyota
  • Replies 575
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kuzlikowa, czy chciałabyś przyjąć małego już w niedzielę ?

Już widziałam odpowiedź :). Z 10 kg może ważyć. Środek na pchły- konieczny i na odrobaczenie. Nie radzą sobie z tym w schronie.

Posted

i maly juz w domku :) spi,ale jeszcze kapiel go czeka :) ze Stiuardem sie dogaduje,wachaja sie ciagle,ze stara gorzej ,ale to kwestia czasu,koty sie go boja i uciekaja,ale podeszly do swoich misek kiedy on jadl to bylo juz wrrrrr musialam odciagac :) mial byc dt ale jak go mezu zobaczyl stwierdzil ze jednak ds :) a ze mnie sie smial ze slaba jestem :)

Posted

[quote name='beataczl']no to jestem ,,zabita" takimi wiesciami. DS jednak!!!!!??:crazyeye: dziekujemy pieknie Tobie i Twojemu TZ :loveu::loveu::multi:

Co się tak ciocia dziwisz, Pełzaczek jest bardzo kochany i poczciwy, sama bym go chętnie wzięła i nie oddała, gdyby nie to:

I to tylko połowa mojej drużyny :diabloti:.

Posted

[quote name='toyota']Co się tak ciocia dziwisz, Pełzaczek jest bardzo kochany i poczciwy, sama bym go chętnie wzięła i nie oddała, gdyby nie to:

I to tylko połowa mojej drużyny :diabloti:.

O Matuchno.....ale ekipa.....:):)

Posted

z Dyziem jakos ciezko idzie, duuuza odleglosc miedzy nami,a szkoda,troche sie to wszytsko ciagnie...co do chlopaka dla ciebie :) to niestety ,tylko moj jest taki wyjatkowy ;)