Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Aro najprawdopodobniej przeżył wypadek samochody, został znaleziony na starym cmentarzu w Świeciu , jakiś czas był tam dokarmiany, dziś został zabrany przez Straż Miejska, według oceny weta pies ma zwichnięty staw biodrowy, BARDZO PILNIE szukamy dla niego domu tymczasowego gdzie będziemy mogli poddać go diagnozie oraz leczeniu.
Aro ma około 2 lat , jest bardzo przyjaznie nastawiony do ludzi i całego świata - niestety cierpi :(

Sytuacja przedstawia sie tak :
Aro był dziś na RTG diagnoza : złamanie głowki gości udowej
Psiak jest bardzoooo grzeczny zauroczył wszytskich swoja postawa podczas badania.
Jutro przejdzie operacje jej koszt to 300 zł - pieniadze wyłozyłam ze swojej "kieszeni" ale BARDZO prosze o pomoc finansowa!
Dzisiejsze wydatki to 70 zł RTG oraz lek przeciwbólowy.

Aro pilnie szuka DT dzieki uprzejmości agaton85 moze u niej przeczekać do soboty , Agata zwiezie Aro na zabieg i odbierze pozniej wroci do garazu Straży Miejskiej ale co dalej ?!!

Edited by kkasiiiar
Posted

Mój pies miał operacje usunięcia główki kości udowej, ale z powodu mocno zaawansowanej dysplazji. Tyle, że w Krakowie za taką operację zapłaciłam 700 zł.
Ważne jest aby po operacji piesek był w dt, bo powrót do pełnej sprawności po takiej operacji jest dośc długi.

Posted

Kochane dziękuje ze jesteście , wczoraj odedzwał sie do mnie Pan (znajomy Agaty u której jest Aro) chce pokryć wszystkie koszta operacji oraz adoptować Aro! Niesamowite szczescie !! Jestem jutro umowiona z Panem na 8.30 w Bydgoszczy na wizyte PA oraz rozmowe i mam nadzieje podpisanie umowy adopcyjnej.

toyota i kolejna kobietka - nie bójcie sie gora 10.30 bede juz w Świeciu i czekam na Was :)

Posted

A ja dzwoniłam przed chwilą do niego, ale mnie nie odbierał..to sobie godzinę wybraliście :D ale cieszę się, mam nadzieję, że domek wypali. Trzymam mocno kciuki, Aro jest cudowny, to nic, że nie spałam dzisiaj prawie w ogóle, nie dało się opanować trzech psów chcących się cały czas bawić. :evil_lol:

Posted

[h=5][SIZE=2]Już jesteśmy. Ogromne podziękowania należą się Oldze, dziękuję, że przyjechałaś po Nas i odwiozłaś Nas do domu. :* No i przede wszystkim Bartkowi za wykonany zabieg. Aro dochodzi do siebie, będzie dobrze. Bartek mówił, że Aro już jakiś czas musiał chodzić z tym złamaniem :/ biedna psinka..teraz będzie już tylko lepiej :)[/h]

Posted

Kochany malutki ból użył. Ile te psiaczki potrafią wytrzymać i to wszystko przez głupotę i okrucieństwo człowieka
Sonie wszystkie takie opiekuńcze moja czarnulka też taka jest ale jak się wkurzy to dziabnąć ostrzegawczo też potrafi żeby porządek w stadzie utrzymać.
W jakiej lecznicy robiłyście zabieg chłopakowi , zalecili rehabilitacje , duże cięcie jest a mały staje na tej łapce .
Sory za tyle pytań ale mnie też czeka taki zabieg to znaczy mojego tymczasa Wacka