Itske Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Dzisiaj wieczorem (25.10.2012) w Straszynie (okolice sklepu Max Xawier) znaleziona młodą, bardzo przyjazną biszkoptową sunię labradorkę. Nie mogę jej przetrzymac - moja suka lada moment rodzi plus pozostałe tymczasy i stałe, na razie wcisnęłam dobrej duszy (ale tam też trzy znajdy). Może ktoś szuka suni? Quote
rudakacha Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Przeszłam się właśnie po Straszynie i jego newralgicznych punktach, tj. apteka, poczta, Max i Lidl i nigdzie ogłoszenia o zgubionej labci:shake:. Szkoda... Quote
kaido Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 wyślij ogłoszenia do wszystkich trójmiejskich schronisk ze zdjęciem, warto też wysłać ogłoszenie do trójmiejskich fundacji (Pies i kot, Irasia, Pomorska fundacja Pies szuka domu, Bezbronne Zwierzęta) z prośbą o zamieszczenie na profilach facebookowych, na stronie Trójmiasto.pl, może warto się skontaktować z panią Lilianą, która mieszka w Straszynie, może ona kojarzy takiego psa http://www.facebook.com/ZwierzetaMajaGlos.PrzystanLiliany Trzymam kciuki za odnalezienie właścicieli Quote
Itske Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 rudakacha napisał(a):Przeszłam się właśnie po Straszynie i jego newralgicznych punktach, tj. apteka, poczta, Max i Lidl i nigdzie ogłoszenia o zgubionej labci:shake:. Szkoda... Oglosznia były, ale nasze, ze znaleźliśmy :-) Skończylo się happy endem - znalazla się właścicielka :-) Quote
rudakacha Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Staram się w weekendy nie wchodzić na dogo (szanuje swoje zdrowie psychiczne...;)) ale dobrze, że złamałam tę zasadę - super, że znalazła się labci Pańcia. Jakieś szczegóły? Qrcze, źle mi się pisze, bo moje 8 kg rudego szczęścia siedzi prawie na klawiaturze;) Quote
Recommended Posts