Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj wieczorem (25.10.2012) w Straszynie (okolice sklepu Max Xawier) znaleziona młodą, bardzo przyjazną biszkoptową sunię labradorkę. Nie mogę jej przetrzymac - moja suka lada moment rodzi plus pozostałe tymczasy i stałe, na razie wcisnęłam dobrej duszy (ale tam też trzy znajdy). Może ktoś szuka suni?

Posted

wyślij ogłoszenia do wszystkich trójmiejskich schronisk ze zdjęciem, warto też wysłać ogłoszenie do trójmiejskich fundacji (Pies i kot, Irasia, Pomorska fundacja Pies szuka domu, Bezbronne Zwierzęta) z prośbą o zamieszczenie na profilach facebookowych, na stronie Trójmiasto.pl, może warto się skontaktować z panią Lilianą, która mieszka w Straszynie, może ona kojarzy takiego psa
http://www.facebook.com/ZwierzetaMajaGlos.PrzystanLiliany

Trzymam kciuki za odnalezienie właścicieli

Posted

rudakacha napisał(a):
Przeszłam się właśnie po Straszynie i jego newralgicznych punktach, tj. apteka, poczta, Max i Lidl i nigdzie ogłoszenia o zgubionej labci:shake:. Szkoda...

Oglosznia były, ale nasze, ze znaleźliśmy :-)
Skończylo się happy endem - znalazla się właścicielka :-)

Posted

Staram się w weekendy nie wchodzić na dogo (szanuje swoje zdrowie psychiczne...;)) ale dobrze, że złamałam tę zasadę - super, że znalazła się labci Pańcia. Jakieś szczegóły? Qrcze, źle mi się pisze, bo moje 8 kg rudego szczęścia siedzi prawie na klawiaturze;)