Buńka Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Zaglądam///////////////////////////////// Quote
muzzy Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 No MaDi, no napisz coś, no! :) A ja za ten czas zapodam parę zdjęć z wczoraj: Quote
warsawmoo Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 muzzy napisał(a):No MaDi, no napisz coś, no! :) Ojej, no to ja napiszę.. Cudne zdjęcia muzzy! Jesteś szalenie utalentowanym fotografem! Naprawdę trzeba mieć talent, żeby dać sobie radę z TAKIMI modelami (!). Ale najlepszy z tego wszystkiego to Twój refleks! bo któżby inny zdołał uchwycić te najokropniejsze miny z taką precyzją??? :eviltong: Quote
muzzy Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 (edited) [quote name='warsawmoo']Ojej, no to ja napiszę.. Cudne zdjęcia muzzy! Jesteś szalenie utalentowanym fotografem! Naprawdę trzeba mieć talent, żeby dać sobie radę z TAKIMI modelami (!). Ale najlepszy z tego wszystkiego to Twój refleks! bo któżby inny zdołał uchwycić te najokropniejsze miny z taką precyzją??? :eviltong: Dzięki :) Ale ja nie o tym... Ty już dobrze wiesz, co chcę, żeby MaDi tu napisała :) A właściwie, to może to Ty powinnaś TO napisać? :) A poza tym, to Bruno wcale takich okropnych min nie robi Edited November 4, 2012 by muzzy Quote
warsawmoo Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='muzzy']Dzięki :) Ale ja nie o tym... Ty już dobrze wiesz, co chcę, żeby MaDi tu napisała :) A właściwie, to może to Ty powinnaś TO napisać? :) A poza tym, to Bruno wcale takich okropnych min nie robi :eviltong:[/QUOTE] No dobrze, dobrze, nie zmieniaj tematu - na pewno chodziło Ci o te komplementy, a nie o to, że ... Bruno znalazł dom:bigcool:!!! edit: ps. hm ... "takich okropnych min"..?? :mad: Quote
bico Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='warsawmoo']... Bruno znalazł dom:bigcool:!!![/QUOTE] oj, no to napiszcie coś więcej! gdzie ten dom, u kogo? i jak z Bruna zdrowiem? Quote
muzzy Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='warsawmoo']uchwycić te najokropniejsze miny[/QUOTE] [quote name='warsawmoo']"takich okropnych min"..?? :mad:[/QUOTE] Ja tylko odnoszę się do wypowiedzi Szanownej Przedmówczyni :diabloti: [quote name='warsawmoo']Bruno znalazł dom:bigcool:!!![/QUOTE] Należało mu się jak psu micha! :) Quote
Iza i Avanti Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Domek pewny? Można ogłoszenia zdejmować? Quote
warsawmoo Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='Iza i Avanti']Domek pewny? Można ogłoszenia zdejmować?[/QUOTE] Dla mnie będzie pewny, jak Bruno już tam się znajdzie, na razie jest jeszcze w klinice i będzie wydany dopiero po szczegółowych oględzinach, a to dopiero planuję na jutro. Dam znać, jak sytuacja. Quote
warsawmoo Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='bico']oj, no to napiszcie coś więcej! gdzie ten dom, u kogo? i jak z Bruna zdrowiem?[/QUOTE] Dom w Lublinie. Będę go miała codziennie na oku, wystarczy, że wyjrzę przez okno. Lepiej nie mógł trafić :evil_lol:;) Quote
warsawmoo Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Pomimo, że znam swoich sąsiadów od ponad 25 lat zrobiłam im wczoraj wizytę przedadopcyjną :cool3:, która oczywiście wypadła pomyślnie. Dom jest przygotowany i fizycznie i psychicznie do przyjęcia Bruna. Umowa również została wczoraj podpisana. Dzisiaj wieczorem przewieziemy Bruna do nowego domu (z ogrodem :eviltong:). Quote
muzzy Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Będę dzisiaj z Dropkiem w klinice, więc może uda się obszczekać Bruna na nową drogę życia :) Quote
warsawmoo Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='muzzy']Będę dzisiaj z Dropkiem w klinice, więc może uda się obszczekać Bruna na nową drogę życia :)[/QUOTE] Obiecanki cacanki. Czekaliśmy, czekaliśmy, a tu okazało się, że Wam się godziny pomyliły ... No ale przynajmniej Bruno miał okazję poznać bajkę o Dropku .. :razz: Quote
warsawmoo Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Bruno oczywiście już w nowym domu :lol:. Dziękujemy za ogłoszenia! Można zdejmować. Quote
muzzy Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='warsawmoo']Obiecanki cacanki. Czekaliśmy, czekaliśmy, a tu okazało się, że Wam się godziny pomyliły ...[/QUOTE] Nie no, to nie tak. Przyjechaliśmy wcześniej, bo Ola powiedziała, że jej nie będzie, a Tobie nie chciałem zawracać głowy, więc nie byliśmy konkretnie umówieni :) Nie szedłem już z Dropuchą zerknąć na Bruna, bo Drop zadecydował, że bardziej godne obsikania są inne okolice :) Quote
bico Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='warsawmoo']Pomimo, że znam swoich sąsiadów od ponad 25 lat zrobiłam im wczoraj wizytę przedadopcyjną :cool3:, która oczywiście wypadła pomyślnie. Dom jest przygotowany i fizycznie i psychicznie do przyjęcia Bruna. Umowa również została wczoraj podpisana. Dzisiaj wieczorem przewieziemy Bruna do nowego domu (z ogrodem :eviltong:).[/QUOTE] Super wiadomość! :multi: Quote
Iza i Avanti Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Bardzo się cieszę, że Bruno znalazł swój dom :) Powodzenia pieseczku!!! Quote
warsawmoo Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='muzzy']Nie no, to nie tak. Przyjechaliśmy wcześniej, bo Ola powiedziała, że jej nie będzie, a Tobie nie chciałem zawracać głowy, więc nie byliśmy konkretnie umówieni :) Nie szedłem już z Dropuchą zerknąć na Bruna, bo Drop zadecydował, że bardziej godne obsikania są inne okolice :)[/QUOTE] hm.. Czyli Ola zapomniała Ci powiedzieć, że będę w klinice robić "przegląd techniczny" :razz: na wydanie Bruna..? Szkoooda, miałam nadzieję poznać Dropka osobiście. Quote
muzzy Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='warsawmoo']hm.. Czyli Ola zapomniała Ci powiedzieć, że będę w klinice robić "przegląd techniczny" :razz: na wydanie Bruna..? Szkoooda, miałam nadzieję poznać Dropka osobiście.[/QUOTE] Mi powiedziała, że jej nie będzie i że Ty będziesz koło 18. Ale Tobie nie chciałem się narzucać z proszeniem o pomoc przy wykrwawianiu Dropka :) Wiadomo coś, jak tam Brunek w nowym domu się czuje? Quote
warsawmoo Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Wieści z domu Bruna! W momencie przekazania Bruna nowym właścicielom poprosiłam o sporządzenie, po pierwszym dniu pobytu Bruna w nowym domu, listy wad psiaka, oczywiście będąc przekonaną, że takowa wogóle nie powstanie. Tymczasem okazało się, że powstała:-o. Bruno miał jednak ukryte wady, a mianowicie: 1) strasznie chrapie w nocy :p; 2) natychmiast po wejściu do domu wtarabanił się na łóżko :evil_lol:; 3) przecudnie żebrze :cool1: Jednym słowem: pańciostwo zaaakooochaniiiiii :lol: Wiedziałam:multi: Quote
warsawmoo Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Pierwszy dzień w nowym domu :lol: [CENTER][IMG]http://images35.fotosik.pl/1696/84a09c099cfff2c1med.jpg[/IMG] [/CENTER] [LEFT]Pierwsza noc :lol: [/LEFT] [CENTER][IMG]http://images39.fotosik.pl/1827/59395ef13b3f2e85med.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
bico Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 serce rośnie, gdy się widzi takie domowe fotki:multi: Quote
warsawmoo Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Wczoraj wieczorem. Tyyyyle radości było jak mnie zobaczył :lol: [CENTER][IMG]http://images47.fotosik.pl/1626/82e88f6617118ab6med.jpg[/IMG][/CENTER] Ale już mniej, jak się okazało po co przyszłam :-o [CENTER][IMG]http://images49.fotosik.pl/1687/28f2e0760dbcfbb2med.jpg[/IMG] [IMG]http://images37.fotosik.pl/1849/fe08be7324d1ad6emed.jpg[/IMG][/CENTER] Potem jednak wszystko wróciło do normy :eviltong: [CENTER][IMG]http://images46.fotosik.pl/1843/e30c1c6b038887camed.jpg[/IMG][/CENTER] Już po wszystkim ... :loveu: [CENTER][IMG]http://images50.fotosik.pl/1741/4e9390bbdfd0e96fmed.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Recommended Posts