Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jezu Kochany!!! :crazyeye:A czy w Ostrowcu nie ma innego menela mniej brutalnego ??

Milunia znajdzie Dom, wspaniały Dom, wierzę w to !Tylko musi dożyć tego momentu.
Wierzyłam w szczęśliwą gwiazdę Moruska i ona właśnie zaczyna wschodzić na Jego niebie.
Mila też doczeka takiego momentu choćby za niezasłużoną krzywdę jakiej doznała tylko trzeba jej znaleźć inne miejsce. Ten głupek ją zabije albo trwale okaleczy. Aż to śmieć jeden. :mad:

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem w szoku... Taka słodka Sunieczka... JUż dawno powinna być w domku! Miluniu słoneczko wracaj do nas... I ten Twój domek nich się szybko zdecyduje. Jak długo można jeszcze tak cierpieć. Trzymam kciuki za dobry domek! Domku zgłoś się pliss..

Posted

Niestety w Ostrowcu jestem jedynym tymczasem ale moje możliwości są ograniczone. :oops: Więcej u mnie sie nie zmieści. TAKI JEST OSTROWIEC:-(
Jola nie moze miec w domu psa bo ma taka pracę, że pies siedziałby do wieczora sam. Ma za to koty.

Posted

iwop moze zmienić tytuł ? eby juz w tytule pisao ze zostaa pobita albio jakos tak:placz:

a nie da sie nastraszyc tego goscia jakos ze jak jeszcze raz to skonczy sie mu zrodlo dochodu,? bo wy mu placicie, tak? bo policj to chyba nie

biedna psina:placz:

Posted

agamika napisał(a):
iwop moze zmienić tytuł ? eby juz w tytule pisao ze zostaa pobita albio jakos tak:placz:

a nie da sie nastraszyc tego goscia jakos ze jak jeszcze raz to skonczy sie mu zrodlo dochodu,? bo wy mu placicie, tak? bo policj to chyba nie

biedna psina:placz:

Nie no chyba nie chcesz żeby przyprowadzili Ją z powrotem do menela. Jakby było bliżej do bym go skatował. To niech lepiej w lesie siedzi.
Iwop a do Waszego azylu nie da się jej wcisnąć. Wszystko lepsze niż taki tymczas. W ogóle dajcie sobie z nim spokój.

Posted

Puchatek gdyby sie dało to dawno juz by tam była.... Mila została tam zaatakowana przez reszte psów i trzeba było ja zszywać. Wszystko zreszta jest w wątku. Jezeli Mila znajdzie domek to u menela żadnego psa juz nie będzie.

Posted

Puchatek, Ja zrozumiałam ze ona u niego juz z powrotem jest:oops:, widac zle doczytałam:oops:
I o to mi chodziło ztymn straszeniemm, zeby choc spróbować ja jakois zabezpieczyć, jesli tam jest:shake:. A nie o to zeby ją tam dac

Posted

Ja przezywam to ale z daleka :oops: Natomiast Paweł zaraz po pracy jedzie do Mili i jej pilnuje... Juz była zamykana w pakamerze , przyczepie ale przeciez nie moze siedziec tam jak w więzieniu...:placz:

Posted

Dzięki interwencji agusizet - zadzwoniła do mnie pajunia :) Zabierze Mile do siebie na ranczo a potem poszuka domku ale oczywiście trzeba znaleźć transport do Starogardu Szczecińskiego!

SZUKAMY TRANSPORTU OSTROWIEC STAROGARD GDAŃSKI!

Posted

O Matko :crazyeye: Byłam pewna, że przeczytałam jakies inne posty... coś 20 minut upłyneło... Jestem już chyba psychiczna... Ide sie leczyć...

Posted

pajunia napisał(a):
Starogardu, kochanie, Starogardu.
Stargard jest Sczecinski, Starogard jest Gdanski.

Jeszcze lepiej :p
Najważniejsze, że już teraz wszyscy wszystko wiedzą
Idę się uczyć gejografii...

Posted

pajunia napisał(a):
Starogardu, kochanie, Starogardu.
Stargard jest Sczecinski, Starogard jest Gdanski.

:mdleje: :huh: , jam sie pogunbiła konkretnnie, ale juz sie odnalazłam:evil_lol: