KrystynaS Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jezu Kochany!!! :crazyeye:A czy w Ostrowcu nie ma innego menela mniej brutalnego ?? Milunia znajdzie Dom, wspaniały Dom, wierzę w to !Tylko musi dożyć tego momentu. Wierzyłam w szczęśliwą gwiazdę Moruska i ona właśnie zaczyna wschodzić na Jego niebie. Mila też doczeka takiego momentu choćby za niezasłużoną krzywdę jakiej doznała tylko trzeba jej znaleźć inne miejsce. Ten głupek ją zabije albo trwale okaleczy. Aż to śmieć jeden. :mad: Quote
BasiaD Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jestem w szoku... Taka słodka Sunieczka... JUż dawno powinna być w domku! Miluniu słoneczko wracaj do nas... I ten Twój domek nich się szybko zdecyduje. Jak długo można jeszcze tak cierpieć. Trzymam kciuki za dobry domek! Domku zgłoś się pliss.. Quote
iwop Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Niestety w Ostrowcu jestem jedynym tymczasem ale moje możliwości są ograniczone. :oops: Więcej u mnie sie nie zmieści. TAKI JEST OSTROWIEC:-( Jola nie moze miec w domu psa bo ma taka pracę, że pies siedziałby do wieczora sam. Ma za to koty. Quote
agamika Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 iwop moze zmienić tytuł ? eby juz w tytule pisao ze zostaa pobita albio jakos tak:placz: a nie da sie nastraszyc tego goscia jakos ze jak jeszcze raz to skonczy sie mu zrodlo dochodu,? bo wy mu placicie, tak? bo policj to chyba nie biedna psina:placz: Quote
iwop Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Nowe allegro Mili: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=242433115 Quote
Puchatek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 agamika napisał(a):iwop moze zmienić tytuł ? eby juz w tytule pisao ze zostaa pobita albio jakos tak:placz: a nie da sie nastraszyc tego goscia jakos ze jak jeszcze raz to skonczy sie mu zrodlo dochodu,? bo wy mu placicie, tak? bo policj to chyba nie biedna psina:placz: Nie no chyba nie chcesz żeby przyprowadzili Ją z powrotem do menela. Jakby było bliżej do bym go skatował. To niech lepiej w lesie siedzi. Iwop a do Waszego azylu nie da się jej wcisnąć. Wszystko lepsze niż taki tymczas. W ogóle dajcie sobie z nim spokój. Quote
iwop Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Puchatek gdyby sie dało to dawno juz by tam była.... Mila została tam zaatakowana przez reszte psów i trzeba było ja zszywać. Wszystko zreszta jest w wątku. Jezeli Mila znajdzie domek to u menela żadnego psa juz nie będzie. Quote
agamika Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Puchatek, Ja zrozumiałam ze ona u niego juz z powrotem jest:oops:, widac zle doczytałam:oops: I o to mi chodziło ztymn straszeniemm, zeby choc spróbować ja jakois zabezpieczyć, jesli tam jest:shake:. A nie o to zeby ją tam dac Quote
Puchatek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Nowy banerek dla Mili: PS. Dzięki agamika za PW. nie zauważyłem. Zmieniałem banerek Meli i się wszystkie razem zlinkowały. Quote
agamika Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 mi sie co chwila cos takiego przytrafia:oops: Quote
BasiaD Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Miluniu biedactwo wracaj na 1 stronkę po domek! Ty juz tak długo czekasz! Taka piękna psinka! Domku zgłoś się pliss.. Quote
agusiazet Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 O kurczę biedna Milka, zaraz piszę z prośbą o pomoc do pajuni!!! Quote
iwop Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Ja przezywam to ale z daleka :oops: Natomiast Paweł zaraz po pracy jedzie do Mili i jej pilnuje... Juz była zamykana w pakamerze , przyczepie ale przeciez nie moze siedziec tam jak w więzieniu...:placz: Quote
iwop Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Mila może miec dom u pajuni! Ale musimy znależc transport! Quote
iwop Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Dzięki interwencji agusizet - zadzwoniła do mnie pajunia :) Zabierze Mile do siebie na ranczo a potem poszuka domku ale oczywiście trzeba znaleźć transport do Starogardu Szczecińskiego! SZUKAMY TRANSPORTU OSTROWIEC STAROGARD GDAŃSKI! Quote
pajunia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 iwop, nie do Szczecinskiego, do Starogardu Gdanskiego.:lol: Quote
agamika Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 pajunia napisał(a):iwop, nie do Szczecinskiego, do Starogardu Gdanskiego.:lol: :loveu: :loveu: :loveu: dla kochanego Dt Quote
iwop Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 nie wiem skąd wzięlam ten Szczecin :huh: Quote
Yona Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ja myślałam, że pajunia ze Stargardu Gdańskiego... Quote
iwop Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 yona i ty Brutusie ?!:stormy-sad: Quote
Yona Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 O Matko :crazyeye: Byłam pewna, że przeczytałam jakies inne posty... coś 20 minut upłyneło... Jestem już chyba psychiczna... Ide sie leczyć... Quote
iwop Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 yona:mad: przeciez było Szczecińskiego ale poprawiłam:cool3: Quote
pajunia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ja myślałam, że pajunia ze Stargardu Gdańskiego... Starogardu, kochanie, Starogardu. Stargard jest Sczecinski, Starogard jest Gdanski. Quote
Yona Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 pajunia napisał(a):Starogardu, kochanie, Starogardu. Stargard jest Sczecinski, Starogard jest Gdanski. Jeszcze lepiej :p Najważniejsze, że już teraz wszyscy wszystko wiedzą Idę się uczyć gejografii... Quote
agamika Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 pajunia napisał(a):Starogardu, kochanie, Starogardu. Stargard jest Sczecinski, Starogard jest Gdanski. :mdleje: :huh: , jam sie pogunbiła konkretnnie, ale juz sie odnalazłam:evil_lol: Quote
Recommended Posts