Umka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 przekazalam nr. tel i jesli jest powaznie zainteresowany to zadzwoni (ja go nie znam-pomoglam tylko w namiarach) agamika napisał(a):moze jeszcze zadzwoni a co do gazety to np pokolenie mojego brata (ok20) to nie wie do czego sluzy, wszystkiego na necie szukaja;) , i ewentualnie TV ogladaja dokładnie młodzi ludzie nie szukaja w gazetach. dlugo i mi zajeło znalezienie w internecie az trafilam na watki na dogo a i tak nie wiedzialam czy wogole cos jest:oops: dziewczyna ktora ten chlopak poprosil o informacje tez jak i on jest z ostrowca św. - tez sie nie orientowala:shake: nie znam sytuacji Twojej iwop ale tak sie teraz zastanawiam ze trzeba ostrowiec jakos oglosic moze w katalogach na necie... moze jakis baner i krotki opis co to za przytulisko. mozna tez plakaty porozwieszac w ostrowcu na jakis tablicach informacyjnych i u wetow. Quote
iwop Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 umka juz to kiedys opisywałam. Takie akcje sa urządzane co rusz. Ja ucze m.in filozofii w liceum i mam zajęce w wyższej szkole więc juz to przerabiałam nie raz z prosbami, apelami o wolontariat itd. jedynym wymiernym skutkiem było podrzucanie nam nowych psów. :shake: Quote
Umka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Myslam ze moze jak jest jakis krotki opis przytuliska - na jakiej zasadzie dzialacie cos o pieskach i czego potrzebujecie -w miare mozliwosci umiescilibysmy to w necie i moze by cos pomoglo. szkoda ze nikt z ostrowca nie zorganizowal by jakiegos festynu czy malego koncertu na te psiaki albo jakas zbiorke? no ale ja nie jestem z tamtych terenow to sie nie orientuje:( mam nadzieje ze zadzwoni ten chlopak, bo tyle zamiesznia o nic by byly (ale przynajmniej wiem ze istnieje watek i psy z ostrowca no a przede wszystkimze ktos sie tym zajmuje) w kazdym badz razie iwop zycze powodzenia i trzymam kciuki za psiaki! Quote
iwop Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 " class="ipsImage" alt=""> Dlaczego nikt nie chce Milusi? Quote
iwop Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Mila szuka domu - jest grzeczna, łagodna dla kotów, ładnie chodzi na smyczy...:-( Quote
supergoga Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Mnie sie podoba i myśle intensywnie nad domkiem. Tak jak pisałam jeden był w Poznaniu, ale wolał zobaczyc psiaka, więc odpada. Pokazałam jeszcze jednej osobie. Ona mi Bianeczke z Zamościa przypomina - tylko ciut mniejsza chyba. Musi znaleźć domek - Bianka znalazła cudowny dom, a też w schronisku była gryziona i w skrajnej depresji do tego. Quote
iwop Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 dziękuje supergoga:loveu: Mila ma rzeczywiście "przechlapane" Gdy w przytulisku jest Paweł to pilnuje psów ale na noc mila jest zaprowadzana do menela albo zamykana jest czasem na cały dzień w pakamerze :oops: Ja nie wiem co tym psom nagle odbiło, ze chciały ja zagryźć...:shake: Quote
agamika Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 mi tez sie bardzo podoba, [troche przypomina mi mojego Dżeka ( juz niestety za TM)], i mam nadzieje ,że w koncu trafi do kochającego domku. Quote
agusiazet Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Widziałam Milę na Allegro i może teraz jej się uda!!! Quote
iwop Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 mam nadzieję... ale poprzednio tez miała obserwatora i nic:shake: W tym tygodniu Mila bedzie sterylizowana. Quote
haker11 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Wydaje mi ię że Jurek nie miał osobnego wątku więc tu wkleję jego fotki! Mam nadzieję że wszyscy o nim pamiętaci?? Pan i władca lasu::cool1: I wreszcie zapanowała przyjaźń między Jureczkiem a Bąblem!: Quote
agusiazet Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Jurek, wygląda zupełnie jak mój Sony, tylko nie ma ogonka!!! Quote
iwop Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 jeju haker:loveu: ty nawet nie wiesz jak jestem Ci wdzięczna! Znalazłaś dom dla Jurusia i to jaki dom:oops: rozmawiałam niedawno z pitooloo - Juruś trochę rządzi Bąblem :oops: Trudno mi sobie to wyobrazić bo Bąbel to mastif a Juruś waży 17 kilo... haker uratowałaś życie Jurusiowi. Dosłownie :loveu: Quote
Puchatek Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 iwop napisał(a):Juruś trochę rządzi Bąblem :oops: Trudno mi sobie to wyobrazić bo Bąbel to mastif a Juruś waży 17 kilo... Przenieś to w naszą rzeczywistość a łatwiej Ci przyjdzie zrozumienie :evil_lol: (kwa kwa) Quote
haker11 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='iwop'] Juruś trochę rządzi Bąblem :oops: Trudno mi sobie to wyobrazić bo Bąbel to mastif a Juruś waży 17 kilo... U mnie w domu też tak jest że sunia która waży 10kg rządzi dogue de bordeaux który waży ok 70kg!;) Nikt nie narzeka!:cool3: iwop nawet nie wiesz jak się cieszę że Jurek jest szczęśliwy!!!:multi: :multi: :multi: Quote
haker11 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 A czy Mila ma jakieś ogłoszenia?? Ja ją mogę poogłaszać tylko kto by musiał napsać jakiś tekst łapiący za serducho!:razz: Quote
agamika Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 słoneczko kochane , pokaz się, nie rozumiem dlaczego nikt takiej słodkiej mordki nie chce iwop a na adopcje.org??Tylko tam wstawiać mozna tylko jak sie ma bezpośredni kontakt z psem, więc ja np. nie moge Mili wstawić Quote
iwop Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 agamika w Zaden sposób nie udaje mi sie tam zalogować :( Quote
agamika Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 MOze chwilowo jakos sie nie da, ale jakby co i jak chcesz to podaj mi na pw login *haslo *powtórz haslo *email * Dane wymagane do rejestracji.login musi miec conajmniej 5 znaków ! haslo musi miec conajmniej 5 znaków! obydwa hasla musza byc jednakowe! haslo i login nie moga byc takie same ! podaj prawidlowy adres email ! te wytłuszczone powyższe dane to spróbuje z mojego kompa??? Nie znam sie na tych pkomp zawirowaniach, a hasło zmienisz sobie puźniej albo miałaś coś za krótkie?bo teraz zauwazyłam ze 5 zanków musi być Quote
iwop Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 agamika ja już próbuje kilkanascie razy z kompa i z pracy i z domu i nic :9 Informatyk powiedział, że cos pokopane maja na stronie :shake: Ale możesz spróbować - iwops Quote
Recommended Posts