Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przekazalam nr. tel i jesli jest powaznie zainteresowany to zadzwoni (ja go nie znam-pomoglam tylko w namiarach)

agamika napisał(a):
moze jeszcze zadzwoni

a co do gazety to np pokolenie mojego brata (ok20) to nie wie do czego sluzy, wszystkiego na necie szukaja;) , i ewentualnie TV ogladaja

dokładnie młodzi ludzie nie szukaja w gazetach. dlugo i mi zajeło znalezienie w internecie az trafilam na watki na dogo a i tak nie wiedzialam czy wogole cos jest:oops: dziewczyna ktora ten chlopak poprosil o informacje tez jak i on jest z ostrowca św. - tez sie nie orientowala:shake: nie znam sytuacji Twojej iwop ale tak sie teraz zastanawiam ze trzeba ostrowiec jakos oglosic moze w katalogach na necie... moze jakis baner i krotki opis co to za przytulisko. mozna tez plakaty porozwieszac w ostrowcu na jakis tablicach informacyjnych i u wetow.

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

umka juz to kiedys opisywałam. Takie akcje sa urządzane co rusz. Ja ucze m.in filozofii w liceum i mam zajęce w wyższej szkole więc juz to przerabiałam nie raz z prosbami, apelami o wolontariat itd. jedynym wymiernym skutkiem było podrzucanie nam nowych psów. :shake:

Posted

Myslam ze moze jak jest jakis krotki opis przytuliska - na jakiej zasadzie dzialacie cos o pieskach i czego potrzebujecie -w miare mozliwosci umiescilibysmy to w necie i moze by cos pomoglo. szkoda ze nikt z ostrowca nie zorganizowal by jakiegos festynu czy malego koncertu na te psiaki albo jakas zbiorke? no ale ja nie jestem z tamtych terenow to sie nie orientuje:(
mam nadzieje ze zadzwoni ten chlopak, bo tyle zamiesznia o nic by byly (ale przynajmniej wiem ze istnieje watek i psy z ostrowca no a przede wszystkimze ktos sie tym zajmuje)
w kazdym badz razie iwop zycze powodzenia i trzymam kciuki za psiaki!

Posted

Mnie sie podoba i myśle intensywnie nad domkiem. Tak jak pisałam jeden był w Poznaniu, ale wolał zobaczyc psiaka, więc odpada. Pokazałam jeszcze jednej osobie. Ona mi Bianeczke z Zamościa przypomina - tylko ciut mniejsza chyba. Musi znaleźć domek - Bianka znalazła cudowny dom, a też w schronisku była gryziona i w skrajnej depresji do tego.

Posted

dziękuje supergoga:loveu: Mila ma rzeczywiście "przechlapane" Gdy w przytulisku jest Paweł to pilnuje psów ale na noc mila jest zaprowadzana do menela albo zamykana jest czasem na cały dzień w pakamerze :oops: Ja nie wiem co tym psom nagle odbiło, ze chciały ja zagryźć...:shake:

Posted

Wydaje mi ię że Jurek nie miał osobnego wątku więc tu wkleję jego fotki! Mam nadzieję że wszyscy o nim pamiętaci??
Pan i władca lasu::cool1:

I wreszcie zapanowała przyjaźń między Jureczkiem a Bąblem!:

Posted

jeju haker:loveu: ty nawet nie wiesz jak jestem Ci wdzięczna! Znalazłaś dom dla Jurusia i to jaki dom:oops: rozmawiałam niedawno z pitooloo - Juruś trochę rządzi Bąblem :oops: Trudno mi sobie to wyobrazić bo Bąbel to mastif a Juruś waży 17 kilo...

haker uratowałaś życie Jurusiowi. Dosłownie :loveu:

Posted

iwop napisał(a):
Juruś trochę rządzi Bąblem :oops: Trudno mi sobie to wyobrazić bo Bąbel to mastif a Juruś waży 17 kilo...

Przenieś to w naszą rzeczywistość a łatwiej Ci przyjdzie zrozumienie :evil_lol: (kwa kwa)

Posted

[quote name='iwop'] Juruś trochę rządzi Bąblem :oops: Trudno mi sobie to wyobrazić bo Bąbel to mastif a Juruś waży 17 kilo...
U mnie w domu też tak jest że sunia która waży 10kg rządzi dogue de bordeaux który waży ok 70kg!;) Nikt nie narzeka!:cool3:
iwop nawet nie wiesz jak się cieszę że Jurek jest szczęśliwy!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

słoneczko kochane , pokaz się, nie rozumiem dlaczego nikt takiej słodkiej mordki nie chce

iwop a na adopcje.org??Tylko tam wstawiać mozna tylko jak sie ma bezpośredni kontakt z psem, więc ja np. nie moge Mili wstawić

Posted

MOze chwilowo jakos sie nie da, ale jakby co i jak chcesz to podaj mi na pw
login *haslo *powtórz haslo *email * Dane wymagane do rejestracji.login musi miec conajmniej 5 znaków !
haslo musi miec conajmniej 5 znaków!
obydwa hasla musza byc jednakowe!
haslo i login nie moga byc takie same !
podaj prawidlowy adres email !

te wytłuszczone powyższe dane to spróbuje z mojego kompa??? Nie znam sie na tych pkomp zawirowaniach, a hasło zmienisz sobie puźniej

albo miałaś coś za krótkie?bo teraz zauwazyłam ze 5 zanków musi być

Posted

agamika ja już próbuje kilkanascie razy z kompa i z pracy i z domu i nic :9 Informatyk powiedział, że cos pokopane maja na stronie :shake:

Ale możesz spróbować -
iwops