iwop Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 " class="ipsImage" alt=""> Paweł z milą. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Yona Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 To już Ciocia wie, że pomóc nie potrafię, ale może ktos inny Cioci pomoże? :razz: Ciocia iwop coś zepsuła i trzeba to naprawić, bo zdjęć nikt nie zobaczy :eviltong: POMOCY !!!!:loveu: Quote
iwop Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Jak widac Mila świetnie chodzi na smyczy! :p Quote
Yona Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Na tym pierwszym zdjęciu Mila wygląda bardzo ładnie, tylko jej prawie nie widać...:shake: Mogłaby Ciocia trochę większe zdjęcie wkleić?... Quote
agamika Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Pozwoliłam sobie przyciąć zdjęcie,jeśli prawa autorskie naruszyłam to przepraszam i usune:oops: Quote
Yona Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Śliczne :loveu: Myślę, że Paweł będzie się cieszył z tego "przycięcia", wszak to nie jego chcemy tu opchnąć :evil_lol: Quote
BasiaD Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ależ pięknotka z tej Mili! Te domki to jakieś ogłupiałe, już dawno powinna się grzać na kanapce! Quote
iwop Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 agamika dziekuje :loveu: Milka jest łagodna tylko lubi obszczekiwac rowerzystów :p Quote
agamika Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Yona napisał(a):Śliczne :loveu: Myślę, że Paweł będzie się cieszył z tego "przycięcia", wszak to nie jego chcemy tu opchnąć :evil_lol: co racja to racja:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
iwop Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 no nie.. bez Pawła psy w ostrowcu nie dałyby rady :oops: Quote
Yona Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ciociu iwop, a gdzie ten rowerzysta, którego Mila ponoć tak obszczekuje?...:razz: Quote
iwop Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 cicoiu przejechał ale nie załuj bo to jakis menel... Tam same menele mieszkaja...:mad: Jedynie psy sa porządne i na poziomie :p Quote
Yona Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 To teraz wszystko jasne :splat: To nie rowerzystów nie lubi Mila, a meneli :evil_lol: Jak ktoś chce przygarnąć Milę, to rower może sobie mieć, oby nie był menelem :evil_lol: Quote
BasiaD Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 To MIla może być odstraszaczem na meneli! Jak tego towarzystwa(meneli) tak tam u Was dużo to idealny pies dla kazdego "porządnego" ostrowczanina! Na pewno przed menelem obroni! :diabloti: Quote
iwop Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Mila - super suczka znaleziona koło supermarketu szuka domu!!!!:-( Quote
Yona Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ciociu iwop, czy zrobiłaś Mili jakieś ogłoszenia?... Quote
Recommended Posts