Yona Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ciociu, może Pan miał na myśli transport do domu...:lol: Transport, jaki czasem załatwia się psom. Jeśli miał na myśli paczkę, to trzeba szykować sznurek i....chyba się na nim powiesić, bo ja już czasem nie mogę...:grab: Quote
iwop Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 ciociu Yono odpisałam grzecznie na maila, ze najpierw musi byc wizyta przedadopcyjna itd. zobaczymy co pan napisze...:p Quote
KasiaM Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 hehe i dobrze!!! on sobie jaja robi??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye: Quote
klusek04 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Może nie miał nic złego na myśli. Bądźmy dobrej myśli. Quote
mulinka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 iwop napisał(a):Jedyny tymczas jaki sie trafia to u pijaka na podwórku - jak nie to Mila musi siedziec zamknieta w przyczepie co jest niedopuszczalne. Nie może wyjśc bo ja zagryza...:-( kurcze, a może na stronie miasta Ostrowca udałoby się założyć kącik psów do adopcji ? zastanów się, może znacie kogoś, kto mógłby wam w ten sposób pomóc Quote
iwop Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 mulinka - nie ma takiej mozliwości. Z urzedem Miasta stala walka - o hycle, itd. Quote
haker11 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Co tu taka cisza?? Ślicznotki hop po domek! Quote
iwop Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 w przyszłym tygodniu Mila bedzie sterylizowana. Dowiedziałam sie , że przybyły nam nowe psy - zostały podrzucone i znowu nie ma co z nimi zrobic. jeden mieszka pod przytuliskiem a drugi poszedł do pijaczka (tego"dobrego") u którego była boksia Bella...ech Ostrowiec:placz: Quote
Yona Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ciotka, jak masz nadmiar, to rób zdjęcia, opisy i dawaj tutaj.... Mogę zrobić jakieś ogłoszenia... Quote
iwop Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 yona zdjecia bede miała dopiero w przyszłym tygodniu bo u nas trudna sytuacja... jutro opisze ci na privie bo dzisiaj nie mam siły :-( Mela w dodatku ma dzisiaj biegunke a w czwartek wyjeżdza:placz: Co do Mili to trace nadzieję - to taka zwyczajna suczka... nikt jej nie chce. Bo ani piekna, ani upośledzona - nie wzbudza litości - ot, zwykła suczka z supermarketu.....:shake: Quote
Yona Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ciociu, cierpliwości... Jak mawiają...każda potwora znajdzie swego amatora :evil_lol: Może Mela ma problemy, bo nie jest taka znowu potwora? :evil_lol: A co do zdjęć, to pokaż też i innych mieszkańców przytuliska... Im więcej psów ogłosimy, tym większa szansa, że się Wam rozluźni trochę...:roll: Quote
KasiaM Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [size="5"]zapraszam Po Domek!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mulinka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Mila błaga o domek !!! i inne psiaki z ostrowieckiego przepełnionego przytuliska też bardzo prosza o domki :modla: :modla: :modla: Quote
haker11 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 w schronisku w ostrowcu nie można by zrobić czegoś w rodzaju adopcji wirtualnej?? Z tego co wiem to się naprawde sprawdza! Ile w tym schronisku przebywa psów?? Quote
mulinka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 to nie jest schronisko, to malutki kawałek terenu, stłoczone budy i dużo (za dużo) psów :-( opiekuje sie nimi pani Zosia, której pomaga syn Quote
iwop Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 mulinka - nie do końca. Strona finansowa (zosia i Paweł sa w trudnej sytuacji finansowej) i wszelkie weterynaryjne sytuacje - tym zajmujemy się we dwie z Jolą. A tak naprawde to wszelkie problemy urzedowe - Jola. Quote
mulinka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 to dobrze, tak myślałam pisząc że psami opiekuje się pani Zosia i jej syn miałam na myśli też codzienne obowiązki, sprzątanie, karmienie...itp. Mila czeka na dom - pomóżcie !!! Quote
iwop Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Mila czeka ale nie zanosi sie zeby ktos sie nia zainteresowła... tymczasem podrzucili nam nowego psa...:placz: Quote
haker11 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Jakiej wielkości jest Mila?? Czy wiadomo jaki jest jej stosunek do kotów??Proszę w miarę szybko o odpowiedź! Quote
iwop Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Mila jest sporym psem - taki mniejszy owczarek niemiecki. w stosunku do ludzi i kotów łagodna. w przyszłym tygodniu bedzie sterylizowana. nadaje sie raczej na podwórko albo dom z podwórkiem. Quote
haker11 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Iwop wysłałam Ci PW w sprawie MIli! Dostałaś tą wiadomość?? Quote
iwop Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 tak haker ale z kim mam się skontaktowac bo niestety nie zrozumialam...:( dzisiaj mam fatalny dzień i w dodatku musze z kotem do weta jechac... ech...:shake: Quote
Recommended Posts