Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciociu, może Pan miał na myśli transport do domu...:lol:
Transport, jaki czasem załatwia się psom.

Jeśli miał na myśli paczkę, to trzeba szykować sznurek i....chyba się na nim powiesić, bo ja już czasem nie mogę...:grab:

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
Jedyny tymczas jaki sie trafia to u pijaka na podwórku - jak nie to Mila musi siedziec zamknieta w przyczepie co jest niedopuszczalne. Nie może wyjśc bo ja zagryza...:-(

kurcze, a może na stronie miasta Ostrowca udałoby się założyć kącik psów do adopcji ? zastanów się, może znacie kogoś, kto mógłby wam w ten sposób pomóc

Posted

w przyszłym tygodniu Mila bedzie sterylizowana. Dowiedziałam sie , że przybyły nam nowe psy - zostały podrzucone i znowu nie ma co z nimi zrobic. jeden mieszka pod przytuliskiem a drugi poszedł do pijaczka (tego"dobrego") u którego była boksia Bella...ech Ostrowiec:placz:

Posted

yona zdjecia bede miała dopiero w przyszłym tygodniu bo u nas trudna sytuacja... jutro opisze ci na privie bo dzisiaj nie mam siły :-( Mela w dodatku ma dzisiaj biegunke a w czwartek wyjeżdza:placz:

Co do Mili to trace nadzieję - to taka zwyczajna suczka... nikt jej nie chce. Bo ani piekna, ani upośledzona - nie wzbudza litości - ot, zwykła suczka z supermarketu.....:shake:

Posted

Ciociu, cierpliwości...
Jak mawiają...każda potwora znajdzie swego amatora :evil_lol:
Może Mela ma problemy, bo nie jest taka znowu potwora? :evil_lol:

A co do zdjęć, to pokaż też i innych mieszkańców przytuliska...
Im więcej psów ogłosimy, tym większa szansa, że się Wam rozluźni trochę...:roll:

Posted

w schronisku w ostrowcu nie można by zrobić czegoś w rodzaju adopcji wirtualnej?? Z tego co wiem to się naprawde sprawdza! Ile w tym schronisku przebywa psów??

Posted

mulinka - nie do końca. Strona finansowa (zosia i Paweł sa w trudnej sytuacji finansowej) i wszelkie weterynaryjne sytuacje - tym zajmujemy się we dwie z Jolą. A tak naprawde to wszelkie problemy urzedowe - Jola.

Posted

to dobrze, tak myślałam
pisząc że psami opiekuje się pani Zosia i jej syn miałam na myśli
też codzienne obowiązki, sprzątanie, karmienie...itp.

Mila czeka na dom - pomóżcie !!!

Posted

Mila jest sporym psem - taki mniejszy owczarek niemiecki. w stosunku do ludzi i kotów łagodna. w przyszłym tygodniu bedzie sterylizowana. nadaje sie raczej na podwórko albo dom z podwórkiem.

Posted

tak haker ale z kim mam się skontaktowac bo niestety nie zrozumialam...:(

dzisiaj mam fatalny dzień i w dodatku musze z kotem do weta jechac... ech...:shake: