mulinka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 kto pomoże i da dom tymczasowy Jurusiowi ???? Quote
iwop Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 mulinka ja jutro robię ponowne allegro - Yona zrobila mase innych ogloszen - może ktos sie odezwie :-( Quote
Yona Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ciociu Iwop...:mad: Chyba pomyliły Ci się wątki... Ja zrobiłam Jurusiowi allegro, a tę niby masę ogłoszeń to Kikusiowi i Meli...:mad: Jeśli chcesz, jutro mogę Jurusia poogłaszać tam, gdzie Melę i Kikusia.:razz: Quote
mulinka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 teraz będzie kilka wolnych dni, może ktoś Jurusia zobaczy np. na allegro tylko czy Juruś może zostać tam przez święta ??? Quote
iwop Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 KOCHANI!!!! JURUŚ MA DOM! DZIEKI HAKER!:loveu: haker dała Jurusia na Molosy i tam zainteresował sie nim pitolo. Pitolo ma mastina i zdecydowany jest na 100% zaadoptowac Jurusia!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Jureczek mieszkałby w domu z ogrodem i z kolega mastinem:lol: . Jedynym problemem jest w tej chwili transport. Pitolo mieszka w Przemyslu ale moze dojechac po Jurusia nawet do Rzeszowa. Poszukujemy zatem transportu Ostrowiec-Rzeszów - nawet płatnego!!! Rozmawiałam z kolezanka i poniewaz jego dom jest teraz priorytetem to znajdziemy jakoś pieniądze! HAKER:loveu: PITOLO:loveu: Quote
mulinka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 to cudnie :loveu: iwop popraw w tytule, nie Przemysł tylko Przemyśl ;) żeby sie tylko psiaki dogadały :) Quote
iwop Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 jURUS POD TYM WZGLEDEM NIE BEDZIE STWARZAŁ PROBLEMÓW NA 100% :multi: :multi: :multi: Quote
haker11 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Tak strasznie się cieszę że ze szczęścia się aż popłakałam(co naprawdę nie często mi się zdarza!):multi: :multi: :multi: Quote
*zaba* Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Super!! Gratuluje obu stronom :) W takim razie banerek z Jurusiem znika z mojego podpisu !! Quote
Yona Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 FANTASTYCZNA WIADOMOŚĆ !!! :loveu: :loveu: :loveu: Jednak, Ciociu iwop, nie będę kasowała allegro Jurusia dopóki kawaler do domku nie pojedzie.....;) Mam nadzieję, że z kolegą doszczekają się jakoś...;) Quote
sisay Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ale bomba! Sa jeszcze wrazliwi ludzie na tym swiecie ( mam na mysli takich nie zapsionych po uszy :cool3:) Quote
fizia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :loveu: Oj no to fantastycznie!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
iwop Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 I transport tez prawdopodobnie jest po świętach!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
mulinka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 no no ale radości tu dzisiaj pełno :multi: prosimy o domy także dla psiaków z pierwszej strony :) Quote
haker11 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 No to co zabieramy się za ogłaszanie kolejnej biedy!;) Tak się cieszę że Jurusiowi już nic nie grozi!:multi: :multi: :multi: Quote
haker11 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A gdzie przebywa obecnie Norka(chyba dobrze zapamiętałam imię) Nie auważyłam żę człowek(o ile można go tak nazwać):angryy: chce przerobić ją na smalec!czy to prawda? Quote
iwop Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 haker :loveu: to ty znalazłaś domek dla Jurusia!!!!! Super prezent swiąteczny! Norka jest suczka od zawsze menela u ktorego przebywała Mela; własciwie traktuje ją dobrze. Jest wysterylizowana i zaszczepiona (oczywiście my się tym zajęlismy) i dostaje codziennie jedzonko (kolezanka jej zanosi) ale gdy menelowi brakuje kasy na picie to sie odgraza, że ja sprzeda na smalec:-( Z tego co wiem to w ostrowcu jest nawet na taki smalec zapotrzebowanie:placz: Gdy zabierałysmy Melke został mocno postraszony( i to nie policją) więc na razie siedzi spokojnie ale cały czas szukamy domu dla Norki. Tacy ludzie nie powinni trzymac zwierząt:angryy: Quote
klusek04 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Hurrrra! Quote
mulinka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Iwop może syn pani Zosi mógłby też pisać na tym wątku, kiedyś namawiałam go żeby założył wątek psiakom z azylu i nawet miał taki zamiar ale jakoś nie założył. Dobrze, że Ty się pojawiłaś :) Quote
Ania Agata Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 I jeszcze jeden psiak się doczekał! Super!:multi: :multi: :multi: Ale z tymi menelami to mam wrażenie będzie wieczny problem. Zabierzecie mu tego psa, weżmie następnego, chociażby po to, żeby czasem wydębić od Was kasę. :-( Quote
patch75 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 iwop, haker jestescie super! Jurek ma dom!:multi: iwop-a ja zgodnie z umowa pzrelalam dzis na AFN 50zl dla Ciebie-skromnie, ale zawsze cos;) Quote
iwop Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 pATCH! dziekujemy :loveu: - to bedzie na transport Jurusia! :) Jurus jedzie do przemysla i bedzie mieszkal w domku z kolega molosem!!!!Zaraz po świętach - idziemy na szczepienia :) WSZYSTKIM PRZEJETYM LOSEM JURUSIA - WESOŁYCH ŚWIĄ Quote
iwop Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Patch - 50 zł to jest SKROMNIE????:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts