Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciociu Iwop...:mad:
Chyba pomyliły Ci się wątki...
Ja zrobiłam Jurusiowi allegro, a tę niby masę ogłoszeń to Kikusiowi i Meli...:mad:

Jeśli chcesz, jutro mogę Jurusia poogłaszać tam, gdzie Melę i Kikusia.:razz:

Posted

KOCHANI!!!! JURUŚ MA DOM! DZIEKI HAKER!:loveu:

haker dała Jurusia na Molosy i tam zainteresował sie nim pitolo. Pitolo ma mastina i zdecydowany jest na 100% zaadoptowac Jurusia!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:
Jureczek mieszkałby w domu z ogrodem i z kolega mastinem:lol: .

Jedynym problemem jest w tej chwili transport. Pitolo mieszka w Przemyslu ale moze dojechac po Jurusia nawet do Rzeszowa.

Poszukujemy zatem transportu Ostrowiec-Rzeszów - nawet płatnego!!!
Rozmawiałam z kolezanka i poniewaz jego dom jest teraz priorytetem to znajdziemy jakoś pieniądze!

HAKER:loveu: PITOLO:loveu:

Posted

FANTASTYCZNA WIADOMOŚĆ !!! :loveu: :loveu: :loveu:

Jednak, Ciociu iwop, nie będę kasowała allegro Jurusia dopóki kawaler do domku nie pojedzie.....;)

Mam nadzieję, że z kolegą doszczekają się jakoś...;)

Posted

A gdzie przebywa obecnie Norka(chyba dobrze zapamiętałam imię) Nie auważyłam żę człowek(o ile można go tak nazwać):angryy: chce przerobić ją na smalec!czy to prawda?

Posted

haker :loveu: to ty znalazłaś domek dla Jurusia!!!!! Super prezent swiąteczny!

Norka jest suczka od zawsze menela u ktorego przebywała Mela; własciwie traktuje ją dobrze. Jest wysterylizowana i zaszczepiona (oczywiście my się tym zajęlismy) i dostaje codziennie jedzonko (kolezanka jej zanosi) ale gdy menelowi brakuje kasy na picie to sie odgraza, że ja sprzeda na smalec:-(
Z tego co wiem to w ostrowcu jest nawet na taki smalec zapotrzebowanie:placz: Gdy zabierałysmy Melke został mocno postraszony( i to nie policją) więc na razie siedzi spokojnie ale cały czas szukamy domu dla Norki. Tacy ludzie nie powinni trzymac zwierząt:angryy:

Posted

Iwop może syn pani Zosi mógłby też pisać na tym wątku, kiedyś namawiałam go żeby założył wątek psiakom z azylu i nawet miał taki zamiar ale jakoś nie założył. Dobrze, że Ty się pojawiłaś :)

Posted

I jeszcze jeden psiak się doczekał! Super!:multi: :multi: :multi:
Ale z tymi menelami to mam wrażenie będzie wieczny problem. Zabierzecie mu tego psa, weżmie następnego, chociażby po to, żeby czasem wydębić od Was kasę. :-(

Posted

pATCH! dziekujemy :loveu: - to bedzie na transport Jurusia! :) Jurus jedzie do przemysla i bedzie mieszkal w domku z kolega molosem!!!!Zaraz po świętach - idziemy na szczepienia :)

WSZYSTKIM PRZEJETYM LOSEM JURUSIA - WESOŁYCH ŚWIĄ