Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam są już pierwsze wpłaty od p. Iwona P. ( IWOP:loveu:) 100zł
p. Maria T. 100zł:loveu:, p. Agnieszka Jadwiga J. 100zł:loveu:, Sonata78 50zł:loveu: Dziękuję mamy 350zł
BRAK 180zł

Posted

To super. Mam nadzieje, że ten kto przywozi psiaki zadzwoni do mnie dzis badz jutro i powie tak mniejwiecej o ktorej mniejwiecej bedzie w Starogardzie, ja po Was bym wyjechał, byloby Wam owiele łatwiej dotrzec :) Byscie jechali za mna :) :) :) Pozdrawiam wszystkich :)

Posted

Słuchajcie ciotki i wujki czy gdy mąż Beamichy będzie jechał z Milą i Puszkiem mogłoby się z nim zabrać takie coś?
Mała staruszka, 10-letnia suczka ze złamaną łapką która ma być uśpiona bo operacja jej łapki "jest nieopłacalna". W Warszawie znalazła się Pani która zechciała przygarnąć suńkę ale nie ma możliwości sama jej przetransportować. Ta Pani to jedyna szansa dla suczki w przeciwnym razie na koniec tygodnia zostanie uśpiona:-(
www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=79266

SUCZKA JUŻ DOTARŁA DO TEJ PANI

Posted

iwop napisał(a):
ciociu Krysatyno - prosze się wstrzymac na razie! pieniądze które zostana beda dla Mili i Puszka od ciebie :loveu:

Iwop no i jak, ile brakuje do transportu Mili i Puszka. Sobota tuż - tuż.