Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz mi sie pokręciło gdzie o tym pisałam - W niedziele beamicha z dogo przyjeżdża do mnie po Dżekiego. To ona może zawieźć Mile i Puszka. jak przyjedzie to wszystko z nią ustalę i będzie mozna wpłacać na jej konto bezpośrednio. Ile kto może - nawet bardzo małe sumy sie liczą :oops:

Posted

No to tak aby uściślić :
1. gdzie teraz jest Milunia ? czy nie jest już bita i kopana (menel :mad::boom:)
2. kiedy Mila + Puszek wyjeżdżają bo już się pogubiłam ?
3. na kiedy powinny być pieniądze ?
4. jaką kwotę musimy uzbierać ? czy 530 zł :mdleje: A czy w razie czego możemy być skredytowani na razie ?
5. kiedy poznamy konto do wpłat ?
6. Puszek rozumiem że jest u tego pijącego towarzystwa, ale nie znęcają się nad nim fizycznie nie licząc głodzenia

No to na tyle pytań na razie. Ufff.

Posted

Mila jest u menela ale tylko gdy w przytulisku nie ma Pawła i Zosi bo wtedy pilnują Mili (psy chciały ja zagryźc mimo, że już tyle czasu tam była). Puszek jest nadal Na tamtym DT. (rzeczywiście fizycznie nikt mu nic nie robi ale zwazywszy na alkoholizm tej kobiety różne rzeczy moga sie zdarzyć. Pieniądze trzeba wpłacać bezpośrednio na konto beamichy. Kiedy maja jechac to do ustalenia z beamicha ale oczywiście najlepiej byłoby najszybciej.

Tyle na dzisiaj bo spóźnie sie na autobus do pracy :roll:

Posted

Podaje konto do beamichy, która zawiezię Milę i Puszka do pajuni:

Beata Michałowicz ul. Przestrzenna 1/19 50-533 Wrocław

75 1020 5242 0000 2602 0100 9851 Beata Michałowicz

Posted

Dzisiaj zgodnie z obietnicą wpłaciłam 50 zł na konto Beamichy(tak naprawdę Marek zrobił mi przelew bo ja się w tym gubię:oops:)
Marek mówi że dojdzie dopiero po niedzieli

Posted

Rozmawiałam dziś z Jolą. U Puszka jest tragicznie. paweł był w Dt i znalazł Puszka jak szukał jedzenia w smietniku (mimo, ze jedzenie tam dostarczamy) więc właściwie to Puszek tak jakby był na ulicy a nie na tymczasie...
prawdopodobnie Puszek i Mila pojadą do pajuni w przyszły weekend

Posted

No to poczekajcie na mnie PROSZĘ.

Wczoraj nawet nie włączyłam laptopa bo przyszłam z pracy o 21 a dziś dopiero teraz bez życia ze zmęczenia. Wpłacę w poniedziałek 100 zł albo na poczcie albo przez Bank PKO SA.
No to rozumiem, że już byłoby uzbierane na drogę Super !!

Posted

ciociu Krysatyno - prosze się wstrzymac na razie! Nowi państwo Moruska, ktorzy przyjadą w środę przez telefon powiedzieli, że 250 zł to za dużo - więc pieniądze które zostana beda dla Mili i Puszka od ciebie :loveu:

Mąż beamichy, który przyjechał po Dżekiego będzie mógł przyjechac po psiaki za tydzień ale nie na 100 proc bo to zalezy od jego pracy (najpóxniej wiec za 2 tyg.

Posted

przemas cały czas czekam na decyzje beamichy. jezeli jej mąż będzie mógł to zawiezie je w przyszłą sobotę a jeżeli nie to dopiero zza dwa tygodnie...

Posted

iwop napisał(a):
przemas cały czas czekam na decyzje beamichy. jezeli jej mąż będzie mógł to zawiezie je w przyszłą sobotę a jeżeli nie to dopiero zza dwa tygodnie...

Okej. To w takim razie nadal czekamy na psiunie. A mam pytanko: czy w razie czego nie moze ktos przyjechac za dwa tygodnie pkp. Ja bym y hendrykiem odebral te osobki :)