agamika Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 ups... jakis ten watek poprzekrecany cały, jak bnie starogard , to znowu Starachowice, a ja jeszcze z Puchatkiem musiałam namieszać :roll::oops: :evil_lol: Quote
pajunia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Mam nadzieję że masz na myśli Puszka, bo ja się nigdzie nie dam wrzucić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
agusiazet Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Widzę, że niektórzy to spać nie mogą!!! Milka szuka transportu, kto pomoże? Quote
iwop Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 pajunia nasze psiaki zawsze jada do adopcji zaszczepione itp. :) Quote
Sonata78 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Nie było mnie na Dogomanii jeden dzień a tu nie tylko sporo się dzieje to jeszcze jak to czytam to pokładam się ze śmiechu :roflt: agamika jakbyś mogła nam Puchatka nie sprzedawać, to byłabym wdzięczna:eviltong: kto nam będzie takie ładne banerki robił??:cool3: Chociaż Pajunia pewnie chętnie by go przyjęła:lol: Puszka i Milę koniecznie i intensywnie oczywiście ogłaszać. U Pajuni to tylko tymczas będzie a nie domek stały bo obecne tymczasy tych piesków są gorsze niż niejedno schronisko. Psy te są w ciągłym zagrożeniu. Niestety w Ostrowcu Świętokrzyskim sytuacja jest jaka jest i jedna nieduża Iwop niewiele na to może poradzić :shake: Kto wie, może uda się jak to już bywało, znaleźć domki stałe zanim pieski pojadą do Pajuni...:roll: Tak kiedyś było np. z Fionką z lasu ostrowieckiego... Quote
iwop Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Mil i Puszek są ogłaszane tylko nic z tego ni ewynika...:shake: Na ostatnim allegro Puszek miał 4 osbserwatorów i cisza... Pajunia ma zapchana skrzynkę. Irma do której wysłałam priva nie odpowiedziała :oops: Quote
pajunia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Chociaż Pajunia pewnie chętnie by go przyjęła A moze jakies zdjecie Puchatka bym mogla poprosic? Pomyslimy o jego adopcji:evil_lol::evil_lol: Iwop, skrzynke wyczyscilam Quote
iwop Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Płatny przewóz Mili i Puszka na tej trasie to koszt ok 530 zł :oops: Quote
agusiazet Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 No to trzeba uzbierać i tyle!!! Może zdopinguje mnie ta potrzeba do zrobienia bazarków!!! Quote
patch75 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 nie wiem czy ktos juz tu wspominal, ale przemas-ol jedzie do pajuni teraz w piatek, jakbyscie przywiozly psice do olsztyna, to moglaby u mnie przenocowac a przemek by ja zawiozl przemek nie ma dostepu do netu, ale oto jego nowy tel: 798 671 300, jak sie nie odezwie, to pewnie jest w szkole i trzeba probowac ponownie nie da rady jej pociagiem przywiezc? Quote
Puchatek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 pajunia napisał(a):A moze jakies zdjecie Puchatka bym mogla poprosic? Pomyslimy o jego adopcji:evil_lol::evil_lol: Puchatek jest już adoptowany. :roll: Kurczę, do takiej "bandy" psów to może bym się skusił :oops: Quote
iwop Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Przewiezienie pociągiem tych dwóch piesów nie jest możliwe... Musimy szukac dalej :( najgorsze jest , że czas nagli bo u Puszka naprawde tragicznie... Jutro wróci Jola więc ustalimy z nia co i jak - najprawdopodobniej pozyczymy kase a potem załozymy skarpetę i będziemy składac... Quote
agusiazet Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 To ja obiecuję, po 21 września, dorzucić stówę , na transport Mili i Puszka, bo teraz już niestety nie mam i muszę czekać na dopływ gotówki!!! Quote
Puchatek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 iwop napisał(a):Przewiezienie pociągiem tych dwóch piesów nie jest możliwe... Możliwe to jest ale potrzeba wtedy dwóch osób. Chociaż znam osoby które nawet z trzema w pojedynkę się przeszmuglowały. Quote
iwop Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 No tak ale ja np musiałabym brac wolne a dopiero zaczął się rok szkolny :( I nie maiłabym z kim zostawic mojej reszty zwierzyńca - zreszta jak miałabym jechac z nimi do ostródy to pojechałabym juz raczej od razu do pajuni bo z Ostrowca to prawie to samo... Quote
Puchatek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 W zasadzie to mógłby każdy kto mieszka na trasie bo jakby nie liczyć to musi zrobić kółko. Kilometrów tyle samo tyle że trzy pociągi a nie dwa. Quote
KrystynaS Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 iwop napisał(a):Płatny przewóz Mili i Puszka na tej trasie to koszt ok 530 zł :oops: Droga Ciociu Iwop bardzo proszę podaj (może być na PW lub mój e-mail) ile jeszcze brakuje na bilet dla MILUNI i Puszka. Czekam.!! Tradycyjnie pogłaskania dla psiaków. Quote
iwop Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Kochana ciociu Krystyno - wcale ci nie powiem :cool3: Zamierzasz sponsorowac cały ostrowiec?????:crazyeye: Wszystko ustalę najpierw z Jolą :) Nazwa skarpety AFN została zmieniona . Quote
iwop Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Przypominam, że Mila jedzie razem z Puszkiem :) Pajunia:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
KrystynaS Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 iwop napisał(a): - wcale ci nie powiem :cool3: :crazyeye: Wszystko ustalę najpierw z Jolą :nono: OK. No to czekam. A tak w ogóle to ja tylko pytam, no bo sama nie wiem jak będzie u mnie. :???: I jeszcze tu zajrzę ! :diabloti: Quote
jotpeg Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 tak jak pisalam juz wczesniej, jestem gotowa dorzucic sie do transportu. Quote
supergoga Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ja też dorzucę grosik dla Mili. Byłam jej fanką, tak mi przypomina Bianke z Zamościa, która ma jużsuper dom. Wysłałąm nawet sukę do Natalii - ale niestety Natalia ma teraz 2 psy i nie dałaby rady. Podeślę jeszcze raz. Ana razie chciałabym jej pomóc, aby mogla być bezpieczna. Quote
agamika Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Cała kwota to chyba cos ok 500zł (na wątku Puszka pisze , jest w podpisie u Iwop) Quote
Recommended Posts