Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie było mnie na Dogomanii jeden dzień a tu nie tylko sporo się dzieje to jeszcze jak to czytam to pokładam się ze śmiechu :roflt:

agamika jakbyś mogła nam Puchatka nie sprzedawać, to byłabym wdzięczna:eviltong: kto nam będzie takie ładne banerki robił??:cool3:
Chociaż Pajunia pewnie chętnie by go przyjęła:lol:

Puszka i Milę koniecznie i intensywnie oczywiście ogłaszać.

U Pajuni to tylko tymczas będzie a nie domek stały bo obecne tymczasy tych piesków są gorsze niż niejedno schronisko. Psy te są w ciągłym zagrożeniu.

Niestety w Ostrowcu Świętokrzyskim sytuacja jest jaka jest i jedna nieduża Iwop niewiele na to może poradzić :shake:

Kto wie, może uda się jak to już bywało, znaleźć domki stałe zanim pieski pojadą do Pajuni...:roll: Tak kiedyś było np. z Fionką z lasu ostrowieckiego...

Posted

Mil i Puszek są ogłaszane tylko nic z tego ni ewynika...:shake: Na ostatnim allegro Puszek miał 4 osbserwatorów i cisza...

Pajunia ma zapchana skrzynkę.

Irma do której wysłałam priva nie odpowiedziała :oops:

Posted

nie wiem czy ktos juz tu wspominal, ale przemas-ol jedzie do pajuni teraz w piatek, jakbyscie przywiozly psice do olsztyna, to moglaby u mnie przenocowac a przemek by ja zawiozl

przemek nie ma dostepu do netu, ale oto jego nowy tel: 798 671 300, jak sie nie odezwie, to pewnie jest w szkole i trzeba probowac ponownie

nie da rady jej pociagiem przywiezc?

Posted

pajunia napisał(a):
A moze jakies zdjecie Puchatka bym mogla poprosic? Pomyslimy o jego adopcji:evil_lol::evil_lol:

Puchatek jest już adoptowany. :roll:
Kurczę, do takiej "bandy" psów to może bym się skusił :oops:

Posted

Przewiezienie pociągiem tych dwóch piesów nie jest możliwe...

Musimy szukac dalej :(

najgorsze jest , że czas nagli bo u Puszka naprawde tragicznie... Jutro wróci Jola więc ustalimy z nia co i jak - najprawdopodobniej pozyczymy kase a potem załozymy skarpetę i będziemy składac...

Posted

iwop napisał(a):
Przewiezienie pociągiem tych dwóch piesów nie jest możliwe...

Możliwe to jest ale potrzeba wtedy dwóch osób.
Chociaż znam osoby które nawet z trzema w pojedynkę się przeszmuglowały.

Posted

No tak ale ja np musiałabym brac wolne a dopiero zaczął się rok szkolny :( I nie maiłabym z kim zostawic mojej reszty zwierzyńca - zreszta jak miałabym jechac z nimi do ostródy to pojechałabym juz raczej od razu do pajuni bo z Ostrowca to prawie to samo...

Posted

iwop napisał(a):
Płatny przewóz Mili i Puszka na tej trasie to koszt ok 530 zł :oops:

Droga Ciociu Iwop bardzo proszę podaj (może być na PW lub mój e-mail) ile jeszcze brakuje na bilet dla MILUNI i Puszka. Czekam.!!
Tradycyjnie pogłaskania dla psiaków.

Posted

Kochana ciociu Krystyno - wcale ci nie powiem :cool3: Zamierzasz sponsorowac cały ostrowiec?????:crazyeye:

Wszystko ustalę najpierw z Jolą :)

Nazwa skarpety AFN została zmieniona .

Posted

iwop napisał(a):
- wcale ci nie powiem :cool3: :crazyeye:

Wszystko ustalę najpierw z Jolą

:nono: OK. No to czekam. A tak w ogóle to ja tylko pytam, no bo sama nie wiem jak będzie u mnie. :???:
I jeszcze tu zajrzę ! :diabloti:

Posted

Ja też dorzucę grosik dla Mili. Byłam jej fanką, tak mi przypomina Bianke z Zamościa, która ma jużsuper dom.
Wysłałąm nawet sukę do Natalii - ale niestety Natalia ma teraz 2 psy i nie dałaby rady. Podeślę jeszcze raz.
Ana razie chciałabym jej pomóc, aby mogla być bezpieczna.