pajunia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 oj Ciotki, Ciotki, ja chyba zawalu dostane, ale ze smiechu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Yona Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 agamika napisał(a)::mdleje: :huh: , jam sie pogunbiła konkretnnie, ale juz sie odnalazłam:evil_lol: Jak koń-kretnie, to na temat, bo Mila na ranczo jadzie :loveu: Quote
mulinka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 iwop to może napisz w tutule i w podpisie skąd i dokąd szukamy transportu pajunia dziękujemy :loveu: Quote
agusiazet Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Może jakoś na raty, by Milka by pojechała! Z Dżekusiem do Wrocławia, a stamtąd do pajuni! Tylko czy z Wrocławia ktoś ją przejmie, albo chwilowo przetrzyma? Quote
Puchatek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 agusiazet napisał(a):Może jakoś na raty, by Milka by pojechała! Z Dżekusiem do Wrocławia, a stamtąd do pajuni! Tylkom czy z Wrocławia ktoś ją przejmie, albo chwilowo przetrzyma? Ale z Wrocławia jest dalej do Starogardu Gdańskiego niż z Ostrowca Świętokrzyskiego. To chyba nie jest dobry pomysł. Quote
agusiazet Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Puchatek napisał(a):Ale z Wrocławia jest dalej do Starogardu Gdańskiego niż z Ostrowca Świętokrzyskiego. To chyba nie jest dobry pomysł. Uuuu, to moja niewiedza geograficzna wyszła na jaw!!! To jaka jest najlepsza droga? Quote
jotpeg Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 przepraszam, ze wtracam tu watek Puszka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67732&page=22 Pajuniu, nie mialabys czegos dla takiego ladnego, malego i mlodego psiaka? dramat :-( Quote
iwop Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 To jest dokładnie 423 km. Tutaj jest trasa: http://www.odleglosci.pl/odleglosci.php Quote
Puchatek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Muszę Cię rozczarować Iwop. Odległość przez Ciebie podana jest w linii prostej. Drogami wychodzi dużo ponad 500 km. Konkretnie wg www.map24.interia.pl jest to 522 km. Quote
iwop Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 To ja boję sie, że transportu nie znajdziemy....:placz: Quote
pajunia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Szukajcie do Warszawy. Z Warszawy bedzie latwiej, jak juz mowilam, moze sie z Irma skontaktowac. Ona lub jej TZ czesto z Gdanska do Warszawy jezdza. trzeba probowac. Uda sie na pewno. A gdzie jest ten Puszek? W jakim miescie, czy tez u Was? To niechby razem przyjechaly. Quote
iwop Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Puszek tez jest u nas! Naprawdę mógłby przyjechać?:loveu: Znalazłam irmę (mam nadzieję, że to ta o której myslisz ) i napisałam do niej priva. Zobaczymy co odpowie. Quote
jotpeg Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Pajuniu!!!! :loveu: :loveu: :loveu: serduszko!!! :p :p Starachowicki Puszek jest w naprawde ciezkiej sytuacji! W dodatku nie moze czekac!!! A jest maly, mlody i ladny - szybko znajdzie domek!!! dziekuje!!!! Quote
pajunia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 teraz to sie juz pogubilam. To ile tych Puszkow jest? Czy w Ostrowcu? Czy w Starachowicach? Bo trzech psow nie dam rady wziasc. I na te dwa , to jeszcze bedziemy glowkowac, gdzie je wlozymy. Blagam, napiszcie, ile Puszkow jest? Quote
iwop Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 jotpeg to pytałaś o psa z e Starachowic? ja myslałam, że chodzi o mojego ostrowieckiego Puszka - jego watek masz tez w podpisie... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67732. Pajuniu mnie chodzi o "mojego Puszka', ktory moze zostac uspiony jak nie znajdzie domu Quote
agamika Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 ja klikłam w link jotpeg przepraszam, ze wtracam tu watek Puszka: http://www.dogomania.pl/forum/showth...=67732&page=22 Pajuniu, nie mialabys czegos dla takiego ladnego, malego i mlodego psiaka? dramat :-(Dzisiaj 10:45 i mi wyskoczył Puszek zz Ostrowca:oops:, ale poczekajmy az jotpeg sie zjawi Quote
KrystynaS Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Pajuniu jesteś taką.... prawdziwą "karetką pogotowia". Zjawiasz się gdy Cię naprawdę potrzeba i nie odmawiasz pomocy !!! :help1: Gdyby Cię nie było to trzeba by Cię po prostu ....wymyślić (aby było lżej). Dzięki, że nie trzeba Cię wymyślać, bo jesteś. :modla: Ooooo, gdyby w każdym większym mieście (no choćby w co drugim) było takie miejsce jak Twoje rancho i oczywiście...ech. Nie tylko MILUNIA ale i Puszek !!! :multi: Quote
Yona Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Hmmm... Całe przytulisko z Ostrowca przenosi się do Starogardu?...:-? Quote
iwop Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Yona nie całe tylko dwa psy...:oops: Zostaje jeszcze 12 nie licząc mojego tymczasu Zresztą ciągle coś przybywa :( Quote
jotpeg Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Bardzo przepraszam wszystkich, ze namieszalam! chodzi mi o Puszka z tego watku: http://www.dogomania.pl/forum/showth...=67732&page=22 czyli z Ostrowca!! strasznie mi go zal, ze po takich niedolach u pijakow katem mieszka. iwop, masz go w podpisie. Przepraszam za pomylke. Jesli tylko serduszko-Pajunia :loveu: sie zgodzi, dobierzcie same drugiego psiaka. Na odleglosc nie ma sie co wymadrzac, bo tylko zrobilam zamieszanie. Bardzo mnie ujela historia Puszka :oops: Quote
agamika Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 jotpeg drugi, a raczej pierwszy psiak to Mila, a drugi to Puszek, tylko jak napisałas ze Starachowic :evil_lol: , a link dałas do Ostrowieckiego to troszke sie zamieszania zrobiło, i podejrzenia ze Puszki są dwa jeden w Starachowicach a drugi w Ostrowcu:evil_lol: Quote
pajunia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Uff, to mi troche ulzylo, czyli , jesli sie uda z transportem, to mozecie Mile i Puszka do mnie przywiezc. Niestety, wiecej juz nie, choc bardzo bym chetnie wiecej wziela, ale juz w tej chwili jest naprawde full u mnie. Bdzie okolo 40 psow i niestety, ale dopoki choc dla czesci domow nie znajde, nic wiecej sie nie zmiesci. Ale te dwie bidy, oczywiscie. Jutro powstawiam ich na stronki internetowe i bedziemy szukjali domkow. Tylko jedna wielka prosba, aby psiaki przyjechaly odrobaczone, odpchlone i zaszczepione. Inaczej nie da rady. Tylko takie moge przyjmowac. Niestety, ale zbyt duzo psiakow tam mamy. Quote
agamika Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 ale ogłoszeni dalej dawać?? bo ja Puchatka bodajrze na gumtree zaczęłam wrzucać:oops: Quote
Puchatek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 agamika napisał(a):ale ogłoszeni dalej dawać?? bo ja Puchatka bodajrze na gumtree zaczęłam wrzucać:oops: Mam nadzieję że masz na myśli Puszka, bo ja się nigdzie nie dam wrzucić ;-) Quote
Recommended Posts