Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agamika napisał(a):
:mdleje: :huh: , jam sie pogunbiła konkretnnie, ale juz sie odnalazłam:evil_lol:

Jak koń-kretnie, to na temat, bo Mila na ranczo jadzie :loveu:

Posted

agusiazet napisał(a):
Może jakoś na raty, by Milka by pojechała! Z Dżekusiem do Wrocławia, a stamtąd do pajuni! Tylkom czy z Wrocławia ktoś ją przejmie, albo chwilowo przetrzyma?

Ale z Wrocławia jest dalej do Starogardu Gdańskiego niż z Ostrowca Świętokrzyskiego. To chyba nie jest dobry pomysł.

Posted

Puchatek napisał(a):
Ale z Wrocławia jest dalej do Starogardu Gdańskiego niż z Ostrowca Świętokrzyskiego. To chyba nie jest dobry pomysł.

Uuuu, to moja niewiedza geograficzna wyszła na jaw!!! To jaka jest najlepsza droga?

Posted

Szukajcie do Warszawy. Z Warszawy bedzie latwiej, jak juz mowilam, moze sie z Irma skontaktowac. Ona lub jej TZ czesto z Gdanska do Warszawy jezdza. trzeba probowac. Uda sie na pewno.
A gdzie jest ten Puszek? W jakim miescie, czy tez u Was?
To niechby razem przyjechaly.

Posted

Puszek tez jest u nas! Naprawdę mógłby przyjechać?:loveu:

Znalazłam irmę (mam nadzieję, że to ta o której myslisz ) i napisałam do niej priva. Zobaczymy co odpowie.

Posted

Pajuniu!!!! :loveu: :loveu: :loveu: serduszko!!! :p :p
Starachowicki Puszek jest w naprawde ciezkiej sytuacji! W dodatku nie moze czekac!!! A jest maly, mlody i ladny - szybko znajdzie domek!!!
dziekuje!!!!

Posted

teraz to sie juz pogubilam. To ile tych Puszkow jest? Czy w Ostrowcu? Czy w Starachowicach? Bo trzech psow nie dam rady wziasc. I na te dwa , to jeszcze bedziemy glowkowac, gdzie je wlozymy. Blagam, napiszcie, ile Puszkow jest?

Posted

Pajuniu jesteś taką.... prawdziwą "karetką pogotowia". Zjawiasz się gdy Cię naprawdę potrzeba i nie odmawiasz pomocy !!! :help1:
Gdyby Cię nie było to trzeba by Cię po prostu ....wymyślić (aby było lżej). Dzięki, że nie trzeba Cię wymyślać, bo jesteś. :modla:
Ooooo, gdyby w każdym większym mieście (no choćby w co drugim) było takie miejsce jak Twoje rancho i oczywiście...ech.
Nie tylko MILUNIA ale i Puszek !!! :multi:

Posted

Bardzo przepraszam wszystkich, ze namieszalam! chodzi mi o Puszka z tego watku:

http://www.dogomania.pl/forum/showth...=67732&page=22

czyli z Ostrowca!!
strasznie mi go zal, ze po takich niedolach u pijakow katem mieszka.
iwop, masz go w podpisie. Przepraszam za pomylke.
Jesli tylko serduszko-Pajunia :loveu: sie zgodzi, dobierzcie same drugiego psiaka. Na odleglosc nie ma sie co wymadrzac, bo tylko zrobilam zamieszanie. Bardzo mnie ujela historia Puszka :oops:

Posted

jotpeg drugi, a raczej pierwszy psiak to Mila, a drugi to Puszek, tylko jak napisałas ze Starachowic :evil_lol: , a link dałas do Ostrowieckiego to troszke sie zamieszania zrobiło, i podejrzenia ze Puszki są dwa jeden w Starachowicach a drugi w Ostrowcu:evil_lol:

Posted

Uff, to mi troche ulzylo, czyli , jesli sie uda z transportem, to mozecie Mile i Puszka do mnie przywiezc. Niestety, wiecej juz nie, choc bardzo bym chetnie wiecej wziela, ale juz w tej chwili jest naprawde full u mnie. Bdzie okolo 40 psow i niestety, ale dopoki choc dla czesci domow nie znajde, nic wiecej sie nie zmiesci.
Ale te dwie bidy, oczywiscie. Jutro powstawiam ich na stronki internetowe i bedziemy szukjali domkow. Tylko jedna wielka prosba, aby psiaki przyjechaly odrobaczone, odpchlone i zaszczepione. Inaczej nie da rady. Tylko takie moge przyjmowac. Niestety, ale zbyt duzo psiakow tam mamy.

Posted

agamika napisał(a):
ale ogłoszeni dalej dawać?? bo ja Puchatka bodajrze na gumtree zaczęłam wrzucać:oops:

Mam nadzieję że masz na myśli Puszka, bo ja się nigdzie nie dam wrzucić ;-)