agamika Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ja kilka dni temu się rejestrowałam , to może jutro Ci sie uda?Mam nadzieje Quote
iwop Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Mila szuka domu... Czy całe zycie ma spędzić w przyczepie...?:-( Quote
iwop Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Właśnie skończyła sie sterylka Mili. Błagam was trzymajcie kciuki bo bardzo krwawi...:-( Quote
iwop Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Boje sie bardzo... Mila jest po sterylce , cała zabandażowana, nadal bardzo krwawi - jest przy niej Jola...:oops: Quote
Puchatek Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Czy wet też jest w okolicy? Były jakieś komplikacje, że tak krwawi? Quote
iwop Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 wet jest cały czas pod telefonem :9 ale warunki w przyczepie są takie schroniskowe... Siedze i płacze bo Mila powinna byc w normalnych warunkach a ja jej nie mogłam zabrac do siebie bo mam chorego kota i nie miałam gdzie "podrucić " swojej suczki... Mila jest taka spokojna i cierpliwa... :placz: Quote
iwop Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Jest dobrze :loveu: wprawdzie nie chce jesć ale duzo pije, zrobiła siusiu i kupę :roll: i zaczyna chodzi. ona jest przemiła i bardzo cierpliwa... Zeby tylko domek sie znalazł...:placz: Quote
agamika Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 co za uuuuuuuuuuuuulga:loveu: :loveu: , ja jak na szpilkach siedziałam i czekałam. Mila znajdzie, musi znaleść. Quote
agamika Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 :oops: Ja przepraszam że tak OT ale widze ,ze Sonata78 z Lublina, i nie moge się powstrzymać:oops: Bo Kajtuś który jest u mnie w podpisie potrzebuje kogoś kto choc by go na spacerki rehabilitacyjne brał w okresie wakacji , prosze zaglądnij tam, może znałabyś kogoś kto mógłby w tym pomóc A Milunia jak się czuje????Mam nadzieje ze teraz już wszystko będzie dobrze Quote
agamika Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 nie rozumiem ludzi, ja to niepotrafiłabym się takiej słodkiej mordce oprzec:evil_lol: Sunia nieduza, usmiechnieta , taka w sam raz do kochania ( w sumie jak kazdy psiak) a na tym zdjęciu wygląda troszke jakby czrna szminke do ut użyła:cool3: prawdziwa dama Quote
iwop Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Milusia ma dom! :multi: Za 8 dni kiedy wet zdejmie jej szwy Mila pójdzie do stałego domku w ostrowcu! Quote
Puchatek Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Iwop, czyli jednak i w Ostrowcu są porządni ludzie ;-) Quote
agamika Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 iwop napisał(a):Milusia ma dom! :multi: Za 8 dni kiedy wet zdejmie jej szwy Mila pójdzie do stałego domku w ostrowcu! :multi: :multi: :sweetCyb: :bigcool: najlepsza wiadomość na dzień dobry jaka moźżna pzeczytać Quote
agamika Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 I jak Milusia się czuje?? ciekawe czy przeczuwa że domek będzie mieć :loveu: Quote
iwop Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Mila czuje się dobrze ale ten dom to wcale nie takie pewne... cos mi sie wydaje, że mila mialaby trafic do budy albo do mini kojca - a ona absolutnie do tego sie nie nadaje...:shake: Quote
agamika Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 iwop napisał(a):Mila czuje się dobrze ale ten dom to wcale nie takie pewne... cos mi sie wydaje, że mila mialaby trafic do budy albo do mini kojca - a ona absolutnie do tego sie nie nadaje...:shake: :-( qrcze szkoda straszna (że taki niepoważny dom, a nie ze mila się nie nadaje ), ale Mili się nalezy prawdziwy domek i takiego trzeba szukać i w końcu sie uda , bo musi !!!!!!!! Quote
Recommended Posts