Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wet jest cały czas pod telefonem :9 ale warunki w przyczepie są takie schroniskowe... Siedze i płacze bo Mila powinna byc w normalnych warunkach a ja jej nie mogłam zabrac do siebie bo mam chorego kota i nie miałam gdzie "podrucić " swojej suczki...

Mila jest taka spokojna i cierpliwa... :placz:

Posted

Jest dobrze :loveu: wprawdzie nie chce jesć ale duzo pije, zrobiła siusiu i kupę :roll: i zaczyna chodzi. ona jest przemiła i bardzo cierpliwa... Zeby tylko domek sie znalazł...:placz:

Posted

:oops: Ja przepraszam że tak OT ale widze ,ze Sonata78 z Lublina, i nie moge się powstrzymać:oops:
Bo Kajtuś który jest u mnie w podpisie potrzebuje kogoś kto choc by go na spacerki rehabilitacyjne brał w okresie wakacji , prosze zaglądnij tam, może znałabyś kogoś kto mógłby w tym pomóc

A Milunia jak się czuje????Mam nadzieje ze teraz już wszystko będzie dobrze

Posted

nie rozumiem ludzi, ja to niepotrafiłabym się takiej słodkiej mordce oprzec:evil_lol:
Sunia nieduza, usmiechnieta , taka w sam raz do kochania ( w sumie jak kazdy psiak)
a na tym zdjęciu wygląda troszke jakby czrna szminke do ut użyła:cool3:

prawdziwa dama

Posted

iwop napisał(a):
Milusia ma dom! :multi:
Za 8 dni kiedy wet zdejmie jej szwy Mila pójdzie do stałego domku w ostrowcu!

:multi: :multi: :sweetCyb: :bigcool:
najlepsza wiadomość na dzień dobry jaka moźżna pzeczytać

Posted

Mila czuje się dobrze ale ten dom to wcale nie takie pewne... cos mi sie wydaje, że mila mialaby trafic do budy albo do mini kojca - a ona absolutnie do tego sie nie nadaje...:shake:

Posted

iwop napisał(a):
Mila czuje się dobrze ale ten dom to wcale nie takie pewne... cos mi sie wydaje, że mila mialaby trafic do budy albo do mini kojca - a ona absolutnie do tego sie nie nadaje...:shake:

:-( qrcze szkoda straszna (że taki niepoważny dom, a nie ze mila się nie nadaje ), ale Mili się nalezy prawdziwy domek i takiego trzeba szukać i w końcu sie uda , bo musi !!!!!!!!