BasiaD Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Milusia czemu Ty jeszcze nie w domku?? Takie śliczności... Hopaj na 1 przypominać o sobie! Quote
iwop Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Milusia jest bardzo mądra suczka... Czmu nikt jej nie chce..?:-( Quote
agusiazet Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 na pewno jest ktoś taki, tylko jeszcze go nie znaleźliśmy!!! Ale znajdziemy!!! Quote
iwop Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Milusia to grzeczna, kochana sunia... czy ciagle musi życ w strachu...?:placz: Quote
iwop Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Milka nie ma gdzie sie podziac...!:placz: Quote
iwop Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Czy ktos sie zlituje nad Milką? To śliczna i łagodna sunia, a nie ma się gdzie podziać:shake: Psy w przytulisku nagle przestały ja akceptować...:placz: Quote
supergoga Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Napiszcie mi tak krótko zbiorczo - bo mój komputer chodzi jak czołg w błocie: jaka Mila jest do ludzi i dzieci. Czy jest w stanie mieszkać w mieszkaniu, nauczyć sie porządku. Przypomina moja Melbę która już ma dom. Postaram sie jej pomóc w szukaniu domku. Gdzie ma ogłoszenia - to ja ja tez poogłaszam. Fajna suńka bardzo. I jeszcze - dokąd sięga. Quote
iwop Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Mila jest na wielkośc taka jak widac na zdjęciu... Ztego co wiem jest przyjazna do ludzi i dzieci... szczeka porządnie na rowerzystów ale do szczekania sie ogranicza... Przebywa na codzięń z kotem. śpi w pakamerze i nigdy tam nie zabrudziła więć podejrzewam, że z nauczeniem sie czystości nie byłoby problemu. Ma allegro i e-oferta. Quote
supergoga Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Jutro powstawiam ją w ogłoszenia z których dom znalazła Melba. Mila spodobała sie Państwu szukającemu psiaka - ale niestety domek jest w Poznaniu i nie ma mozliwości zapoznania się i obejrzenia suni, więc pewnie nic z tego./ Ale jutro te ogłoszenia porobię i wsatwię, gdzie jest. Quote
agusiazet Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Powklejałam Milkę w kilka wątków na dam dom, może coś....!!! Quote
supergoga Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Gdyby była bliżej Poznania to pewnie miałaby dom Quote
patch75 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 iwop, wlasnie otrzymalam taka wiadomosc: przepraszam ze tak z nienacka ale widzialam ze piszesz na watkach z psami z ostrowca a wlasnie zostalam poproszona io znalezienie przytuliska/schroniska w ostrowcu. chodzi o adopcje psa. ja jestem z podlasia i wogole sienie orientuje w tamtych terenach i w przeszukiwaniu netu niczego nie znalazlam. prosze o szybka odpowiedz czy jest tam jakies przytulisko i z kim moge sie kontaktowac w tej sprawie zeby dostac tam namiary. jesli wogole cos tam funkcjonuje bo nie doczytalam watkow do konca... pozdarwiam serdecznie Umka __________________ pozwolilam sobie zacytowac ta wiadmosoc i przekazac Towj nick tej osobie; nie wiem o co chodz-adopcje, moze wolontariat;) Quote
Umka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 :)to troche skomplikowane. poposila mnie kolezanka wlasnie z ostrowca o adresy schronisk/przytulisk w ostrowcu lub w okolicy. Jej znajomy szuka psa i chce sie zorientowac. przeszukalam chyba z 20 stron i o ostrowcu nic. dalej nie rozumiem co jest w tym miescie doczytalam ze psami opiekuje sie p. Zosia i jej syn Pawel ale gdzie sie opiekuja? jest w ostrowcu jakies miejsce gdzie mozna przyjechac/przyjsc i zobaczyc psiaki? skolowalam sie troche.woj swietokrzyskie to jakis czarny punkt jak podlasie - nic tu nie ma konkretnego jesli chodzi o placowki dla bezdomych zwierzat co za polityka :/ podziwiam zaangazowanie Wasze dziewczyny:) i dalej prosze o odpowiedz. pozdarwiam serdecznie Umka Quote
agamika Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 jak tylko iwop bedzie na forum na pewno odpowie Quote
Umka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 dziekuje dziewczyny:) na ktoryms watku znalazlam aukcje na allegro Moruska i tam tel do iwop - myslicie ze moge go podac temu chlopakowi? Quote
agamika Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 szczerze mówiac to nie wiem, ja w sumie nie znam iwop, tylko kibicuje Mili w znalezieniu domku.wiec raczej nie powinnam sie wypowiadac Ale wydaje mi sie ze skoro nr jest podany na allegro to chyba nie miała by nic przeciw temu, zeby ktos zainteresowany adopcja ten nr dostał Quote
iwop Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Umka adresu nigdzie nie zanajdziesz bo to przytuliko jest "nasz" tzn my finansujemy go całkowicie z naszych kieszeni. obecnie jest w nim 10 psów. Kontaktowac sie mozesz ze mna bo jestem jedna z Ostrowca na dogo a po za tym te psy sa w pewnym sensie "moje" Quote
iwop Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Nikt do mnie nie dzwonił :shake: W ogóle to dziwne bo co tydzień ogłaszamy sie w ostrowieckiej gazecie (od 5 lat) i jakos nikt nie reaguje... Quote
agamika Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 iwop napisał(a):Nikt do mnie nie dzwonił :shake: W ogóle to dziwne bo co tydzień ogłaszamy sie w ostrowieckiej gazecie (od 5 lat) i jakos nikt nie reaguje... moze jeszcze zadzwoni a co do gazety to np pokolenie mojego brata (ok20) to nie wie do czego sluzy, wszystkiego na necie szukaja;) , i ewentualnie TV ogladaja Quote
Recommended Posts