iwop Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 W niedzielę będę zabierac zdjęcia Kikusia a Mila mieszka obok więc porobię zdjęcia wszystkim piesom...:oops: Quote
Yona Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Wiem, Ciociu, wiem...:-( Ale przecież nie jesteś tam sama. Ja wiem, że Wam tam ciężko, ale te zdjęcia to podstawa, więc może ciocia Jola... Quote
Yona Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Tak, tak, Ciociu, ale duuuuużo tych zdjęć, dużo :loveu: Quote
iwop Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 cciociu tego to nie moe obiecac bo jak mila gdzies się schowa...? ona tez jak Mela do lasu czasami ucieka....:-( Quote
kaLOlina Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 boshe Iwop ja tu dopiero trafilam kochanie!!! teraz bede systematycznie zagladala...ehhh kiedy to sie skonczy-czasem rece opadaja a nowe psy caly czas sie pojawiaja:( smutno mi z powodu Belli:( Quote
supergoga Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Czy ten kudłaty Morusek jest jeszcze, ten bez oczka. Może wysłałabym go 2 osobom które interesowały się kudłatym Noskiem. Nosek ma dom, więc teraz może jego pokażę. Co do Mili - jest osoba zainteresowana Bianką - ale szuka psa o długich nogach, który mógłby po nauce biegać z koniem. Mila chyba nie jest tego typu. Jakby sie udało jakies jej fotki mi podesłac - jak Wam sie oczywiście uda zrobić :oops: - to wyslę i powstawiam. Quote
BasiaD Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Mila do góry na 1 stronkę, hopaj! A może ( tak mnie kusi żeby to napisać!) Mila zabrałaby się razem z Norką do Niemiec?? :eviltong: Quote
BasiaD Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 To chyba będzie przeszkoda. Myślę, że na przyszłość trzeba ją bvędzie wysterylizować! Podnoszę psinkę do góry, niech przypomina o sobie cioteczkom! Ona też bardzo potrzebuje normalnego domku!:placz: Quote
iwop Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Fotki będą w niedziele. Mila ma byc sterylizowana po 1 czerwca. Quote
Sonata78 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 To pewnie wcześniej będzie też kąpana? Można by zrobić zdjęcia po kąpaniu a przed kastracją :cool3: Quote
iwop Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 sonnata nie wiem czy bedzie kąpana... bo gdzie? Chyba tylko u mnie a ja wyjeżdżam wszystkie zabiegi zwiazane z higiena są przeprowadzane u mnie Quote
iwop Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Powiem szczerze - musze na pewien czas przystopowac bo nie mam czasu dla moich zwierząt - moja suczka, która jest naprawde chora jest cały czas podrzucana do mojej mamy - ona bardzo teskni. Moje dwa koty to persy po przejściach - jeden ma chore oczy i niestety nie mam czasu ich szczotkowac co jest dla tych kotów warunkiem zdrowia (kołtuny = zapalenie skóry). Quote
BasiaD Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Mila wskakuj na 1 przypominać o sobie cioteczkom! Quote
Sonata78 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Iwonko w pełni Cię rozumiem. Pamiętam jak sama zupełnie miałam wyrzuty sumienia że mój królik musi być zamknięty w pokoju do którego rzadko wchodzimy bo był u nas Tofik. A tam gdzie będzie kastrowana to nie mogą jej wykąpać? Albo w schronisku? Quote
agusiazet Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Zaglądamy, ale cóż domku dla Mili nie mamy, niestety!!! Quote
iwop Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 agusia od supergogi? supergoga ma tymczas? jakis czarny tydzień dla psów w Ostrowcu...:placz: Norka zginęla. Teraz Biała i Morus nie maja się gdzie podziać. menela podobno zwinęła policja za jakieś włamanie. Quote
Recommended Posts