Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, Ciociu, wiem...:-(

Ale przecież nie jesteś tam sama. Ja wiem, że Wam tam ciężko, ale te zdjęcia to podstawa, więc może ciocia Jola...

Posted

boshe Iwop ja tu dopiero trafilam kochanie!!! teraz bede systematycznie zagladala...ehhh kiedy to sie skonczy-czasem rece opadaja a nowe psy caly czas sie pojawiaja:( smutno mi z powodu Belli:(

Posted

Czy ten kudłaty Morusek jest jeszcze, ten bez oczka. Może wysłałabym go 2 osobom które interesowały się kudłatym Noskiem. Nosek ma dom, więc teraz może jego pokażę.
Co do Mili - jest osoba zainteresowana Bianką - ale szuka psa o długich nogach, który mógłby po nauce biegać z koniem. Mila chyba nie jest tego typu. Jakby sie udało jakies jej fotki mi podesłac - jak Wam sie oczywiście uda zrobić :oops: - to wyslę i powstawiam.

Posted

To chyba będzie przeszkoda. Myślę, że na przyszłość trzeba ją bvędzie wysterylizować!
Podnoszę psinkę do góry, niech przypomina o sobie cioteczkom! Ona też bardzo potrzebuje normalnego domku!:placz:

Posted

sonnata nie wiem czy bedzie kąpana... bo gdzie? Chyba tylko u mnie a ja wyjeżdżam

wszystkie zabiegi zwiazane z higiena są przeprowadzane u mnie

Posted

Powiem szczerze - musze na pewien czas przystopowac bo nie mam czasu dla moich zwierząt - moja suczka, która jest naprawde chora jest cały czas podrzucana do mojej mamy - ona bardzo teskni. Moje dwa koty to persy po przejściach - jeden ma chore oczy i niestety nie mam czasu ich szczotkowac co jest dla tych kotów warunkiem zdrowia (kołtuny = zapalenie skóry).

Posted

Iwonko w pełni Cię rozumiem. Pamiętam jak sama zupełnie miałam wyrzuty sumienia że mój królik musi być zamknięty w pokoju do którego rzadko wchodzimy bo był u nas Tofik. A tam gdzie będzie kastrowana to nie mogą jej wykąpać? Albo w schronisku?

Posted

agusia od supergogi? supergoga ma tymczas?
jakis czarny tydzień dla psów w Ostrowcu...:placz:
Norka zginęla. Teraz Biała i Morus nie maja się gdzie podziać.

menela podobno zwinęła policja za jakieś włamanie.