Kasia Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Już tylko niecały tydzień został Jurusiowi...potem aż boimy sie pomyśleć co może mu się stać :-( :-( Quote
haker11 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Serce mi pęka jak czytam o tych biednych psach! A może Jurusia do hoteliku dopoki nieznajdzie się dom tymczasowy albo stały? Kasę ię napewno uzbiera! Ile kosztuje doba w taki hotelu? Quote
haker11 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ja mogę dać ogłoszenia o Jurusiu gdzie się tylko da!Tylko w ten sposób mogę pomóc!Tak mi żal tego pieka!:placz: Quote
iwop Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 haker jurus jest ogłoszony na allegro itd. :placz: Jestem załamana :( Quote
haker11 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Nie mogę przestać myśleć o Jurusiu! najgorsza jest ta bezsilność! A może hotel??Żaden inny pomysł nie przychodzi mi do głowy! Quote
iwop Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 haker nie mamy hotelu ani w mieście ani w okolicy :( Quote
iwop Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 jak mam byc szczera to straciłam nadzieję jezeli chodzi o Jurusia... najgorsze jest to, że on w tak krótkim czasie pokochał swojego nowego własciciela....:placz: Quote
haker11 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 A ile kilometrów jest do najbliższego?? Może ktoś by go zawiózł? Tego psiaka nie można tak zostawić! Sama bym go wzieła ale mam psa ze schroniska który nie akceptuje innych psów! Quote
KamaG Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='iwop']haker nie mamy hotelu ani w mieście ani w okolicy :( Ten chyba najbliżej http://www.milagnes.com.pl/?doc=8 piszą, że rasy małe:sznaucery min.,jamniki, małe terriery -od 15zł rasy średnie: sznaucery śr., spaniele, amstafy, bigle; -od 20zł trzeba rezerwować miejsce, Quote
iwop Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Niestety hotel odpada - nie mamy pieniędzy.:shake: Quote
Recommended Posts