iwop Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ja straciłam juz nadzieję :( Moze zdażymy i pojedzie do schronu:placz: ale on tam zginie bo jest "nieprzebojowy" :placz: Quote
patch75 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 podnosze-tu pomoc potzrebna bardzo!:placz: czy mozna was jakos wspomoc? bede szla do banku aby wplacic na Cygana, wiec chcialabym przelac cos na Ostrow, gdzie? na AFN? zjakim dopiskiem? Ostro Swietokrzyski dla iwop? Quote
iwop Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Patch dziekujemy z całego serca:loveu: jeszcze nie mamy skarpety więc moze zrobic - Psiaki z Ostrowca Swietokrzyskiego - iwop" Pisze mój nick chociaz z ostrowca jedna jestem na dogo. :oops: Quote
patch75 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 zakladac skarpete, zakladac, i to jak najszybciej, tzreba pomoc, dam znac, jak wplace;) Quote
izabela.szczepaniak Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witam Czy mogłabym dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego biedaka. Bo narazie wiem że to psina z wypadku odratowana i nic więcej????????? I zasadnicze pytanie dlaczego piesio " denerwuje właścicieli??????????? Quote
Kara. Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Mogę sobie tylko "hopnąć" ale może akurat rano przeczyta to odpowiednia osoba Quote
iwop Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 iza Jurus miał wypadek 8 miesięcy temu - po wyleczeniu został zaadoptowany przez ta rodzine. Jest tam od 3 miesięcy. dlaczego ich denerwuje? Bez powodu. Najgorsze jest to, ze on się bardzo przywiązał do tego właściciela i chodzi podobno za nim noga w nogę:shake: Quote
iwop Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 jak dzisiaj czegos nie wykombinuje to nie wiem co z nim bedzie ....:placz: JURUŚ czy nie zasługuje na dobry dom? " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
iwop Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 moze znajdzie sie chwilowe rozwiazanie - nie najlepsze ale awaryjne. Jak kamkam zabierze boksie Belle do Lublina to ten pijaczek (ale o dobrym sercu dla zwierzat) moze zgodzi sie wziąźc na trochę jJurusia... juz sama nie wiem co robic :shake: Quote
*zaba* Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 iwop napisał(a):iza Jurus miał wypadek 8 miesięcy temu - po wyleczeniu został zaadoptowany przez ta rodzine. Jest tam od 3 miesięcy. dlaczego ich denerwuje? Bez powodu. Najgorsze jest to, ze on się bardzo przywiązał do tego właściciela i chodzi podobno za nim noga w nogę:shake: Nie bardzo rozumiem,jak pies moze denerwowac bez powodu?? Quote
iwop Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 zaba ajak ludzie oddaja psa bo mu z pyszczka śmierdzi:angryy: ja to juz niczemu się nie dziwię :shake: Quote
iwop Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Jurus nadaję się do blooku. to bardzo ładny piesek! Quote
fizia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Trzymam mocno kciuki!!!!! Dodałam Jurusia na kupiepsa.pl Quote
iwop Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 dziekuje fizia:loveu: ja mu robie zaraz allegro. Quote
iwop Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=180590825 Juruś na allegro Quote
mulinka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 iwop, nie poddawaj się, ja też pochodzę z Ostrowca Świętokrzyskiego, dopiero dzisiaj trafiłam na ten wątek, a od niedawna wiem, że w Ostrowcu jest dogomaniaczka czyli Ty :loveu: Dzisiaj postaram się powysyłać link do tego wątku wszystkim znajomym z Ostrowca i poproszę żeby przesłali dalej, może chociaż jeden psiak znajdzie dom albo może ktoś będzie chciał Ci pomóc w wolontariacie. Dopisz w tytule wątku że chodzi o Ostrowiec Swiętokrzyski a w pierwszym poście na górze na czerwono opisz sytuację Jurusia i napisz na której stronie jest więcej o nim informacji. Quote
iwop Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 mulinka ten post od początku miał nazwe - psy z Ostrowca i jakoś nikt sie nie znalazł :( Teraz tytuł jest zmieniony alarmowo na Jurusia. W podpisie sa "moje" psy z Ostrowca, wyłaczając Bulinke , która jest ze schronu w Obornikach . Quote
iwop Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 jak sie nic nie znajdzie to nie wiem :( zamknę go w piwnicy czy co... :placz: Quote
Recommended Posts