Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podnosze-tu pomoc potzrebna bardzo!:placz: czy mozna was jakos wspomoc? bede szla do banku aby wplacic na Cygana, wiec chcialabym przelac cos na Ostrow, gdzie? na AFN? zjakim dopiskiem? Ostro Swietokrzyski dla iwop?

Posted

Patch dziekujemy z całego serca:loveu: jeszcze nie mamy skarpety więc moze zrobic - Psiaki z Ostrowca Swietokrzyskiego - iwop" Pisze mój nick chociaz z ostrowca jedna jestem na dogo. :oops:

Posted

iza Jurus miał wypadek 8 miesięcy temu - po wyleczeniu został zaadoptowany przez ta rodzine. Jest tam od 3 miesięcy. dlaczego ich denerwuje? Bez powodu. Najgorsze jest to, ze on się bardzo przywiązał do tego właściciela i chodzi podobno za nim noga w nogę:shake:

Posted

jak dzisiaj czegos nie wykombinuje to nie wiem co z nim bedzie ....:placz:

JURUŚ czy nie zasługuje na dobry dom?

" class="ipsImage" alt="">

" class="ipsImage" alt="">

Posted

moze znajdzie sie chwilowe rozwiazanie - nie najlepsze ale awaryjne. Jak kamkam zabierze boksie Belle do Lublina to ten pijaczek (ale o dobrym sercu dla zwierzat) moze zgodzi sie wziąźc na trochę jJurusia... juz sama nie wiem co robic :shake:

Posted

iwop napisał(a):
iza Jurus miał wypadek 8 miesięcy temu - po wyleczeniu został zaadoptowany przez ta rodzine. Jest tam od 3 miesięcy. dlaczego ich denerwuje? Bez powodu. Najgorsze jest to, ze on się bardzo przywiązał do tego właściciela i chodzi podobno za nim noga w nogę:shake:

Nie bardzo rozumiem,jak pies moze denerwowac bez powodu??

Posted

iwop, nie poddawaj się, ja też pochodzę z Ostrowca Świętokrzyskiego, dopiero dzisiaj trafiłam na ten wątek, a od niedawna wiem, że w Ostrowcu jest dogomaniaczka czyli Ty :loveu:

Dzisiaj postaram się powysyłać link do tego wątku wszystkim znajomym z Ostrowca i poproszę żeby przesłali dalej, może chociaż jeden psiak znajdzie dom albo może ktoś będzie chciał Ci pomóc w wolontariacie.

Dopisz w tytule wątku że chodzi o Ostrowiec Swiętokrzyski a w pierwszym poście na górze na czerwono opisz sytuację Jurusia i napisz na której stronie jest więcej o nim informacji.

Posted

mulinka ten post od początku miał nazwe - psy z Ostrowca i jakoś nikt sie nie znalazł :( Teraz tytuł jest zmieniony alarmowo na Jurusia. W podpisie sa "moje" psy z Ostrowca, wyłaczając Bulinke , która jest ze schronu w Obornikach .