iwop Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 dziewczyny jesteście kochane:loveu: Własnie wróciłam z Lublina z kliniki AR; moja onka Mela (3 lata temu zabrana od hycla) była bardzo dzielna i grzeczna. w końcu została zdiagnozowana (4 przeswietlenia, konsultacja u chirurga, badania krwi i konsultacja na internie. Nie jest moze tragicznie ale dobrze tez nie :shake: Ma powazne zwyrodnienie kregosłupa, ucisk na jakiś nerw, dlatego kuleje i nietolerancje pokarmowa. Ale sytuacja patowa, bo tylko leki wspomagajace, do jedzenia RC osteo&digest ale najgorsze, że nie powinna wchodzic W OGÓLE po schodach a mieszkamy na 3 piętrze! Mieszkanie raczej trudno mi bedzie zmienić więc lekarz powiedział, że skończy się tym, że bedę ja musiała wnosić - 30 Kg :-( Dostałam maila z pytaniem o kikusia ale wiadomo - allegro wiec roznie moze byc! Quote
iwop Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 BEAMICHA DZIEKUJĘMY!!!!:loveu: :loveu: :loveu: TO NIE TYLKO TYLE - TO AŻ TYLE!:multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 To zdjęcie mnie powaliło - co za słodziak:) :(:(:( Quote
malagos Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Mogę podniesć, popatrzeć na psiaki, namawiać do zainteresowania sie nimi...Mam sunie na tymczasie juz 2 miesiace i zanosi sie na dłuzej...Jakis zastój z adopcjami czy co :shake: Quote
iwop Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 na allegro 3 osoby obserwuja Kikusia ale wiesz dobrze, że to o niczym nie świadczy...:shake: Jutro będę miec nowe zdjęcia. Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Dzisiaj byłam zrobic zdjęcia. Jest tragicznie! psy sa najedzone i zaszczepione ale prześcigaja się w poszukiwaniu pieszczoty, wszystkie trzeba głaskac na zmianę!!! MORUS - PIES OKOŁO 3 LETNI, Sredniej wielkości bez oka, bardzo łagodny, wobec innych psów i kota również " class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> PUSZEK - pies wyrzucony w lesie obok przytulista, mały, raczej młody, bardzo kudłaty i ładny. Nie pozwala sie do siebie zblizyc, zdjada miseczke i ucieka na odległość paru metrów. Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Szukam domu dla Norki - 4 lata- łagodna, sliczna spokojna suczka, wysterilzowana - facet grozi, że sprzeda ja na smalec!!! Kot pokocha Norkę?:placz: Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 PUSZEK - wyrzucony w lesie w ubiegłym tygodniu, panicznie boi się człowieka, zjada miseczke i oddala sie pod krzaczek, na bezpieczna odległośc. Sliczny, malutki chyba młody biało-czarny kudłaczek, na razie trudno stwierdzic cz pies czy suczka. będziemy go oswajac. :-( " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 DIANKA - 3 lata, niewielka, sliczna suczka, duzy przytulasek, stale domaga się pieszczot " class="ipsImage" alt=""> Quote
malagos Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 rzeczywiście, sliczny. Co musiał przejść w krótkim życiu, ze tak się boi człowieka? :shake: Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 on naprawdę jest sliczny ale nie pozwala do siebie podejśc! moze zreszta ma racje...? bo człowiek to bestia:angryy: Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 LUPE JESTES WSPANIAŁA! ZAWSZE NA CIEBIE MOZNA LICZYĆ!!!!! PODOBAJA MI SIĘ WSZYSTKI I BEDĘ UZYWAC ICH NA ZMIANĘ!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
lupe Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 iwop ale nie mozesz miec tylu, przepisowy rozmiar to max 500x100, musisz wziac mniejszego Kika i Bulinke a ja ci dorobie wtedy do ich rozmiaru Ostrowiec. Przy banerku jednego psa, malutki zrobic latwiej niz przy zbiorczym. dlatego wybierz z banerkow Bulinki mniejszy i moze wtedy ten Ostrowiec 200x100 sie zmiesci. Bo inaczej admini skasuja podpis, jak mniemam. :shake: wstaw te Bulinke : Kika zostaw, ale wybierz Ostrowiec 200x100 i powinno byc ok. Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 lupe na razie nie skasowali :lol: ale zrobie tak jak piszesz - wybiore mniejsze kikusia i bulinki DZIĘKUJĘ :loveu: Quote
iwop Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 MOJ ALARM DAL BOKSERKI BELLI http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52396 MELA BŁAGA O TYMCZAS http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54306 Quote
iwop Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 PILNE! MELA SZUKA DOMU! lub tymczasu w świętokrzyskim lub okolice! Quote
iwop Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 a MOŻE KTOS CHCE TŁUŚCIUTKĄ NORKĘ ŁAGODNĄ WYSTERYLIZOWANA SUCZKĘ? WŁASCICIEL GROZI, ŻE SPRZEDA JA NA SMALEC! Quote
agat21 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Czy dobrze mi sie wydaje, że Sara jest ON-ką? Szukam ON-ka lub ON-ki dla kolegi. On chce co prawda szczeniaka, ale może uda mi się go namówić na starszego psa. Można więcej informacji na temat Sary prosić? Quote
iwop Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Sara jest onka. Wybacz ale teraz musze iść na zajęcia (uczę ) więc wszystko =nowe zdjęcia wkleję po południu. Quote
iwop Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 SARA - onkowata suczka około 7-8 lat, łagodna. Została wyrzucona w lesie, stale szukająca kontaktu z człowiekiem " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
iwop Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 KAROL - 7 LAT - onkowaty pies, dość duzy z klapnietymi uszami, bardzo łagodny, wada - bardzo nachalnie domaga sie pieszczot, przyprowadzony po likwidacji supermarketu " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts