Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny jesteście kochane:loveu: Własnie wróciłam z Lublina z kliniki AR; moja onka Mela (3 lata temu zabrana od hycla) była bardzo dzielna i grzeczna. w końcu została zdiagnozowana (4 przeswietlenia, konsultacja u chirurga, badania krwi i konsultacja na internie. Nie jest moze tragicznie ale dobrze tez nie :shake: Ma powazne zwyrodnienie kregosłupa, ucisk na jakiś nerw, dlatego kuleje i nietolerancje pokarmowa. Ale sytuacja patowa, bo tylko leki wspomagajace, do jedzenia RC osteo&digest ale najgorsze, że nie powinna wchodzic W OGÓLE po schodach a mieszkamy na 3 piętrze! Mieszkanie raczej trudno mi bedzie zmienić więc lekarz powiedział, że skończy się tym, że bedę ja musiała wnosić - 30 Kg :-(

Dostałam maila z pytaniem o kikusia ale wiadomo - allegro wiec roznie moze byc!

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mogę podniesć, popatrzeć na psiaki, namawiać do zainteresowania sie nimi...Mam sunie na tymczasie juz 2 miesiace i zanosi sie na dłuzej...Jakis zastój z adopcjami czy co :shake:

Posted

Dzisiaj byłam zrobic zdjęcia. Jest tragicznie! psy sa najedzone i zaszczepione ale prześcigaja się w poszukiwaniu pieszczoty, wszystkie trzeba głaskac na zmianę!!!

MORUS - PIES OKOŁO 3 LETNI, Sredniej wielkości bez oka, bardzo łagodny, wobec innych psów i kota również

" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">

" class="ipsImage" alt="">

PUSZEK - pies wyrzucony w lesie obok przytulista, mały, raczej młody, bardzo kudłaty i ładny. Nie pozwala sie do siebie zblizyc, zdjada miseczke i ucieka na odległość paru metrów.

Posted

Szukam domu dla Norki - 4 lata- łagodna, sliczna spokojna suczka, wysterilzowana - facet grozi, że sprzeda ja na smalec!!! Kot pokocha Norkę?:placz:

Posted

PUSZEK - wyrzucony w lesie w ubiegłym tygodniu, panicznie boi się człowieka, zjada miseczke i oddala sie pod krzaczek, na bezpieczna odległośc. Sliczny, malutki chyba młody biało-czarny kudłaczek, na razie trudno stwierdzic cz pies czy suczka. będziemy go oswajac. :-(

Posted

LUPE JESTES WSPANIAŁA! ZAWSZE NA CIEBIE MOZNA LICZYĆ!!!!!
PODOBAJA MI SIĘ WSZYSTKI I BEDĘ UZYWAC ICH NA ZMIANĘ!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

iwop ale nie mozesz miec tylu, przepisowy rozmiar to max 500x100, musisz wziac mniejszego Kika i Bulinke a ja ci dorobie wtedy do ich rozmiaru Ostrowiec. Przy banerku jednego psa, malutki zrobic latwiej niz przy zbiorczym. dlatego wybierz z banerkow Bulinki mniejszy i moze wtedy ten Ostrowiec 200x100 sie zmiesci.
Bo inaczej admini skasuja podpis, jak mniemam. :shake:

wstaw te Bulinke :

Kika zostaw, ale wybierz Ostrowiec 200x100 i powinno byc ok.

Posted

Czy dobrze mi sie wydaje, że Sara jest ON-ką? Szukam ON-ka lub ON-ki dla kolegi. On chce co prawda szczeniaka, ale może uda mi się go namówić na starszego psa. Można więcej informacji na temat Sary prosić?

Posted

SARA - onkowata suczka około 7-8 lat, łagodna. Została wyrzucona w lesie, stale szukająca kontaktu z człowiekiem

Posted

KAROL - 7 LAT - onkowaty pies, dość duzy z klapnietymi uszami, bardzo łagodny, wada - bardzo nachalnie domaga sie pieszczot, przyprowadzony po likwidacji supermarketu