mendorzy Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Witam serdecznie Która karma jest wg Was lepsza? Ta kupowana na wagę czy może ta pakowana w opakowania sprzedawana w hipermarkecie? Quote
Aniek&Rico Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Ja nie kupuję ani takiej, ani takiej :) Nie nakarmię swego psa marketówką typu Pedigree czy Chapi, bo obok karmy to nawet nie leżało. Na kilogramy w zoologicznym też nie - nie mam pewności co tam na prawdę jest, ile stało otwarte itd. Kupuję karmę markową, w dużych opakowaniach (12-15kg) w sprawdzonych sklepach, przez internet. Quote
filodendron Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Ta karma dla pana młodego czy panny? ;) (Qrczę, dwa posty na liczniku a już potrafi podlinkować reklamę w podpisie - ja taka sprytna nie byłam, jak zawitałam na dogo :D) Quote
Ar3k30 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Może to porównanie coś da : kawę ziarnistą kupujesz na wagę z otwartych worków nie wiadomo jak długo stojących która jest już wywietrzała , czy najtańszą w hipermarkecie z niewiadomych ziaren i niewiadomego pochodzenia ? Czy może szczelnie zamknięte opakowania z dobrej jakości kawą ? Quote
Recommended Posts