Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podziwiam Zosiu, taka gromadka w mieszkaniu(!), i niech kto powie ze nie moze miec psa, bo nie ma miejca ;)
trzymam kciuki zeby te Twoje sierotki znalazly szybko swoje stale domy :)

Posted

No dzisiaj z mężem się podłamaliśmy, bo okazuje się, że możemy stracić DT Reksa... :(
My absolutnie nie możemy mieć 4 psów, i to już nie o finanse chodzi tylko o nasze możliwości przerobowe... Za dużo mamy pracy zawodowej żeby nadążyć z obsługą 4 psów (np. 6 spacerów zamiast 3 to dla mnie spora różnica!).

Posted

Nie mam pojęcia, jesteśmy z mężem podłamani... :(
Zwłaszcza że Reks to nie jest taki bobasek do przytulania jak Sułtan i trzeba będzie prawdziwego miłośnika owczarków, żeby go przygarnął... A jest stary... :(

Posted

Jak będzie bardzo źle...wezmę Reksa ....już o tym myslałem (temat do S.Owczarkowej i nie chodzi o pieniądze raczej o kwestię żeby to miało ręce i nogi):roll:przeszkodą są póki co warunki.... muszę odgrodzić część terenu///////// Nie ma kosztów......,bo materiał mam...Zima...I niestety mogę tylko zapewnić na "zewnątrz"...myślę o porze ciepłej.....Można podjechać,pomyśleć,tyle mogę .............Za DARMO ,żeby to było Jasne !!!!!!!!!!!!

Posted

wolf122 napisał(a):
Jak będzie bardzo źle...wezmę Reksa ....już o tym myslałem (temat do S.Owczarkowej i nie chodzi o pieniądze raczej o kwestię żeby to miało ręce i nogi):roll:przeszkodą są póki co warunki.... muszę odgrodzić część terenu///////// Nie ma kosztów......,bo materiał mam...Zima...I niestety mogę tylko zapewnić na "zewnątrz"...myślę o porze ciepłej.....Można podjechać,pomyśleć,tyle mogę .............Za DARMO ,żeby to było Jasne !!!!!!!!!!!!

Wolf... :loveu:

Posted

Zosiu może chcesz kolejne fanty na bazar? znalazłam taki wpis:

Agata i Rysiek napisał(a):
Mam do oddania sporo fantów, niestety sama nie mam czasu zajmować się bazarkami. Jeśli jest jakiś chętny przekażę najlepiej osobiście we Wrocławiu

Posted

[IMG]http://i1130.photobucket.com/albums/m534/zofiazosia123/psy3_zpsc11f4223.jpg?t=1361733555[/IMG]

[IMG]http://i1130.photobucket.com/albums/m534/zofiazosia123/psy2_zpsf983f27f.jpg?t=1361733482[/IMG]

[IMG]http://i1130.photobucket.com/albums/m534/zofiazosia123/psy5_zps5ce659c9.jpg?t=1361733625[/IMG]

Posted

Jedno na płasko :)
Ale to nie jest naturalne, chociaż fajnie wygląda - jego musiał chyba jakiś pies ugryźć, bo ma tam zgrubienie i to ucho jest ciut krótsze.