Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Trzynasty okazał się dla niego szczęśliwym dniem, a i Święta zapewne będą najszczęśliwsze, jakie przeżył do tej pory!
Wielki szacun Zosiu!

Jak Twoje psiaki zareagowały na nowego towarzysza?

Posted

Tola trochę warczy, bo jest o mnie zazdrosna, ale w sumie jest nienajgorzej. Byliśmy razem na spacerku i zasadniczo nie zwracały na siebie uwagi.
Na razie Sułtan siedzi w łazience, żeby się psy przyzwyczajaly do swoich zapachów przez drzwi, tylko że jęczy dość głośno z powodu odcięcia ode mnie, zatem dzisiaj większość czasu spędziłam obok niego na zamkniętym kibelku ;)

Posted

no a potem narzekanie,ze hemoroidy sie robia...hehe:))))Bardzo sie ciesze Sultanku ,ze dupcia juz Ci nie marznie.....Dostaniesz w styczniu od cioci Kocurek cieply kocyk do przykrycia:))

Posted

Cóż mogę napisać ???Wielki szacunek a to i tak za mało...Bardzo się cieszę ,że choc jeden staruszek nie cierpi już samotności,chłodu i wszystkich tych schroniskowych cierpień...Zdaję sobie sprawę,że słowa łatwo sie pisze a rzeczywistość odczarowuje Zosia ...Może zrzucimy się na fajną karmę dla staruszka z okazji "wyzwolenia" i Świąt???:loveu:

Posted

[quote name='wolf122']Cóż mogę napisać ???Wielki szacunek a to i tak za mało...Bardzo się cieszę ,że choc jeden staruszek nie cierpi już samotności,chłodu i wszystkich tych schroniskowych cierpień...Zdaję sobie sprawę,że słowa łatwo sie pisze a rzeczywistość odczarowuje Zosia ...Może zrzucimy się na fajną karmę dla staruszka z okazji "wyzwolenia" i Świąt???:loveu:[/QUOTE]

jestem za :)

Posted

Hemoroidy to ja już mam od nieustannej pracy przy komputerze :oops:
Oczywiście nie odmówię pomocy :) bardzo dziękuję! :)
Pokerku, raczej piszczydusza :)
U nas trochę się uspokoiło, wypuściłam Sułtana, bo całe drzwi od łazienki nam obdrapał.
Tola jest trochę obrażona, leży u siebie na materacyku. Bruno za to na luziku, jak to Bruno, przynajmniej jego udalo mi się dobrze wychować, co rekompensuje trochę jego ADHD :)
Dr Rak zrobił Sułtanowi USG i okazalo się, że ma jakiegoś polipa w pęcherzu. Dostał zastrzyk i tablety. Mam nadzieję, że mu się uspokoi, bo dzisiaj 2 razy zrobił siku w domu... Na razie wychodzę z nim co 2 godziny, a na noc zabiorę mu wodę.
Strasznie lubi jeść, bez przerwy bada, czy czegoś nie ma. Musiałam wszystko schować do szafek, bo on przecież jest taki wielki, że ze stołu to spokojnie sobie zdejmie bez żadnego wspinania się.
Tutaj dowód na to, że Sułtan jeszcze cały i zdrowy :)

Posted

Kochany miś:loveu:Ja poproszę w takim razie dane gdzie mogę grosik świąteczny na Sułtanka wysłac.Po 20-tym mam dostac cos na konto,to jeszcze dam rade (z chęcią) na tego Szczęsciarza wysłac :loveu: