Kocurek Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 i ja odwiedzam....ciekawe co Zosia ma za pomysla.....:)) Quote
Zosia123 Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 Za miesiąc się dowiecie :) oby tylko wytrzymał jeszcze ten miesiąc... cały czas się zastanawiam, ile on jeszcze pożyje... kilka miesięcy przecież... :( Quote
piescofajnyjest Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 a dlaczego to niby mamay tak dlugo czekac?????:mad::angryy: Quote
Zosia123 Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 wytrzymacie :) tylko oby Sułtan wytrzymał.... Quote
piescofajnyjest Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 musi wytrzymac...kochany psiak! Quote
Zosia123 Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Jutro będę w schronisku - napiszę może wieczorkiem coś więcej. Quote
Zosia123 Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Bardzo dzisiaj w nocy zmarzłem... zimna ta moja buda... :( Quote
Jara Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Byłam wczoraj późnym wieczorem w schronie, ale biedne psiaki szczekały, a prawie -10oC było na dworze :( Quote
Zosia123 Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Ale Sułtan już nie zmarznie :) Oto Sułtan w mojej łazience, świeżo wykąpany ;) Quote
rutta Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Trzynasty okazał się dla niego szczęśliwym dniem, a i Święta zapewne będą najszczęśliwsze, jakie przeżył do tej pory! Wielki szacun Zosiu! Jak Twoje psiaki zareagowały na nowego towarzysza? Quote
Zosia123 Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Tola trochę warczy, bo jest o mnie zazdrosna, ale w sumie jest nienajgorzej. Byliśmy razem na spacerku i zasadniczo nie zwracały na siebie uwagi. Na razie Sułtan siedzi w łazience, żeby się psy przyzwyczajaly do swoich zapachów przez drzwi, tylko że jęczy dość głośno z powodu odcięcia ode mnie, zatem dzisiaj większość czasu spędziłam obok niego na zamkniętym kibelku ;) Quote
Poker Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Czyżby druga jęczydusza? Tak , kibelek dla niektórych to świetne miejsce do czytania prasy lub książek. Quote
Kocurek Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 no a potem narzekanie,ze hemoroidy sie robia...hehe:))))Bardzo sie ciesze Sultanku ,ze dupcia juz Ci nie marznie.....Dostaniesz w styczniu od cioci Kocurek cieply kocyk do przykrycia:)) Quote
wolf122 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Cóż mogę napisać ???Wielki szacunek a to i tak za mało...Bardzo się cieszę ,że choc jeden staruszek nie cierpi już samotności,chłodu i wszystkich tych schroniskowych cierpień...Zdaję sobie sprawę,że słowa łatwo sie pisze a rzeczywistość odczarowuje Zosia ...Może zrzucimy się na fajną karmę dla staruszka z okazji "wyzwolenia" i Świąt???:loveu: Quote
rutta Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='wolf122']Cóż mogę napisać ???Wielki szacunek a to i tak za mało...Bardzo się cieszę ,że choc jeden staruszek nie cierpi już samotności,chłodu i wszystkich tych schroniskowych cierpień...Zdaję sobie sprawę,że słowa łatwo sie pisze a rzeczywistość odczarowuje Zosia ...Może zrzucimy się na fajną karmę dla staruszka z okazji "wyzwolenia" i Świąt???:loveu:[/QUOTE] jestem za :) Quote
Zosia123 Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Na razie psy się docierają... ufff... :( plus zaraz chyba jedziemy do weta, bo Sułtan ma krew w moczu... :( Zapraszam do podrzucania: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237400-Ekspresowo-%C5%9Bwi%C4%85tecznie!-dla-Su%C5%82tana-do-20-grudnia!?p=20139277#post20139277 Quote
Kocurek Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 i ja tez jestem za:)))Kasiorke wrecze Zosi juz osobiscie...... Quote
Zosia123 Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Hemoroidy to ja już mam od nieustannej pracy przy komputerze :oops: Oczywiście nie odmówię pomocy :) bardzo dziękuję! :) Pokerku, raczej piszczydusza :) U nas trochę się uspokoiło, wypuściłam Sułtana, bo całe drzwi od łazienki nam obdrapał. Tola jest trochę obrażona, leży u siebie na materacyku. Bruno za to na luziku, jak to Bruno, przynajmniej jego udalo mi się dobrze wychować, co rekompensuje trochę jego ADHD :) Dr Rak zrobił Sułtanowi USG i okazalo się, że ma jakiegoś polipa w pęcherzu. Dostał zastrzyk i tablety. Mam nadzieję, że mu się uspokoi, bo dzisiaj 2 razy zrobił siku w domu... Na razie wychodzę z nim co 2 godziny, a na noc zabiorę mu wodę. Strasznie lubi jeść, bez przerwy bada, czy czegoś nie ma. Musiałam wszystko schować do szafek, bo on przecież jest taki wielki, że ze stołu to spokojnie sobie zdejmie bez żadnego wspinania się. Tutaj dowód na to, że Sułtan jeszcze cały i zdrowy :) Quote
wolf122 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Kochany miś:loveu:Ja poproszę w takim razie dane gdzie mogę grosik świąteczny na Sułtanka wysłac.Po 20-tym mam dostac cos na konto,to jeszcze dam rade (z chęcią) na tego Szczęsciarza wysłac :loveu: Quote
Figunia Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 doczekal sie piesio! Sliczny ten Szczesciarz! Trzymam kciuki za Jego zdrowie i dalsze juz tylko dobre zycie! Quote
Recommended Posts