kakadu Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 jak to jest, że 80-letnie baby koniecznie muszą brać sobie szczeniaczka :angryy:; szczyt egoizmu, pustego łba i braku wyobraźni; no, ale jak napisałam kilka lat temu na forum gazety, że starsi ludzie nie powinni brać psa o ile nie mają rodziny, która się tym psem w razie czego zajmie, to mnie nawyzywali od faszystów :cool3: Quote
mysza 1 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Co prawda sunia już bezpieczna więc przyszłam po wszystkim ;) ale zapiszę. Quote
BUDRYSEK Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 [h=5]Edyta u której jest teraz Aisza dzwoniła, że ma całą podłogę we krwi...pytała czy na pewno jest wysterylizowana? Kurna! W książeczce jest wpis, że sterylka była 30.03.11 :( Dzisiaj już nie wyrobimy się ale jutro rano pojedziemy do weta sprawdzić to...jeżeli jednak jest wysterylizowana to skąd krew? :([/h] Quote
BUDRYSEK Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 aida napisał(a):A ja nr konta dostanę:mad: a czy może być na razie moje prywatne? w tej chwili muszę zapłacić 72 zł za dzisiejszego weta.....moge tez podać konto gabinetu wet? jutro prawdopodobnie zrobimy usg i bad krwi na transport do dt nie zbieram na razie bo Pani Sylwia samaa po Aisze przyjedzie Quote
BUDRYSEK Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Panna Marple napisał(a):Dam 150zł na hotelik dla małej. Proszę o nuer konta paula_t napisał(a):Jestem na zaproszenie ewu. Booooże, co za wstrętne babsko:angryy: Teraz straszna bida, ale na początku miesiąca postaram się przelać grosik dla suni, weźcie to pod uwagę, jakbyście brali ją do hoteliku. aida napisał(a):A ja nr konta dostanę:mad: na hotelik nie zbieramy, Aisza jedzie do bdt, fundusze potrzebne sa na weta, juto badania...czy mozecie przekazac pieniązki na ten cel? mysza 1 napisał(a):Co prawda sunia już bezpieczna więc przyszłam po wszystkim ;-) ale zapiszę. bezpieczna...ale jeszcze nie po wszystkim :( kakadu napisał(a):jak to jest, że 80-letnie baby koniecznie muszą brać sobie szczeniaczka :angryy:; szczyt egoizmu, pustego łba i braku wyobraźni; no, ale jak napisałam kilka lat temu na forum gazety, że starsi ludzie nie powinni brać psa o ile nie mają rodziny, która się tym psem w razie czego zajmie, to mnie nawyzywali od faszystów :cool3: kakadu RASISTKA! :) masz 1000% racji! Quote
BUDRYSEK Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 [quote name='krakowianka.fr']tak na super szybko do rozwieszania, wysylania... Uploaded with ImageShack.us bardzo dziękuję :) Quote
BUDRYSEK Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Justyna Lipicka napisał(a):a co z tym dt co się oferował na facebook'u? w sobotę Pani Sylwia przyjdzie po Aiszę Quote
kakadu Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 cholera skąd ta krew? i to jeszcze w takiej ilości? czy przy (tfu tfu) ropomaciczu jest krwawienie? Quote
paula_t Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 BUDRYSEK napisał(a):na hotelik nie zbieramy, Aisza jedzie do bdt, fundusze potrzebne sa na weta, juto badania...czy mozecie przekazac pieniązki na ten cel?... Z mojej strony BUDRYSEK przeznacz na to, co tylko jest potrzebne, ja nie wnikam co to będzie, ważne, że na psinkę. Poza tym to nie będzie dużo, ile mogę ...:oops: Skąd ta krew??????? Quote
BUDRYSEK Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 paula_t napisał(a):Z mojej strony BUDRYSEK przeznacz na to, co tylko jest potrzebne, ja nie wnikam co to będzie, ważne, że na psinkę. Poza tym to nie będzie dużo, ile mogę ...:oops: Skąd ta krew??????? dzięki wielkie :) to przesyłam konto weta nie mam pojęcia co to ze krew? wyglada na cieczkę ale w książeczce ma wpis o sterylce ponad rok temu:( Quote
Marlena:) Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Może to rzeczywiście cieczka? Podczas sterylizacji niestety dość często zdarza się, że operujący wet omylnie pozostawia jajnik, lub jego część, co powoduje takie właśnie pseudo cieczki... Spotkałam się już z tym u mojej tymczasowiczki, niestety. Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Zgadza się..Była na dogo kiedyś dyskusja o tym..Są?byli?weterynarze,którzy zostawiali po zabiegu-kawałek?strzęp?jajnika celem cyt z pamięci,,prawidłowej gospodarki hormonalnej,,.. Taki strzęp?miał zapewnić cyt,,trzymanie moczu,,... E/W/R Quote
Marlena:) Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Nie biorąc pod uwagę konsekwencji... Trzymam kciuki, żeby okazało się, że to rzeczywiście nic groźnego!! Quote
BUDRYSEK Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 [h=5]Mam info, że Aisza szaleje w ogrodzie:) W końcu ma wolność! Jest bardzo grzeczna, w domu Edyty wszyscy są nią zachwyceni :)[/h] Quote
Panna Marple Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 BUDRYSEK napisał(a):na hotelik nie zbieramy, Aisza jedzie do bdt, fundusze potrzebne sa na weta, juto badania...czy mozecie przekazac pieniązki na ten cel? bezpieczna...ale jeszcze nie po wszystkim :( kakadu RASISTKA! :) masz 1000% racji! Proszę o numer konta, przeznacz kasę na co tylko uważasz Quote
AgusiaP Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 [quote name='BUDRYSEK']Mam info, że Aisza szaleje w ogrodzie:) W końcu ma wolność! Jest bardzo grzeczna, w domu Edyty wszyscy są nią zachwyceni :) Jak miło to czytać:lol::lol::lol: Quote
Handzia55 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Cieszę się ogromnie, że sunia uratowana:multi: Quote
aida Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Dajcie ten nr konta kasa i tak jest potrzebna na utrzymanie i badania Quote
BUDRYSEK Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Panna Marple napisał(a):Proszę o numer konta, przeznacz kasę na co tylko uważasz aida napisał(a):Dajcie ten nr konta kasa i tak jest potrzebna na utrzymanie i badania bardzo dziękuję :) Quote
Justa i zwierzaki Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Moge tylko podnieść , oby tylko sie udało zdążyć :(:(:( Quote
paula_t Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Ciotki, a powiedzcie mi po co wet zostawia kawałek jajnika???????? Jakoś to do mnie nie przemawia.... Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Zostawienie kawałka jajnika nie musi nikogo przekonywać..To jest moje przypuszczenie,bo wiem że taka ,,rzecz,,tj.zostawianie ma miejsce.Zdarza się...Taki kawałek jajnika ma nadzorować gospodarke hormonalną,podobno regulować trzymanie moczu itd... Tak mi kiedyś tłumaczył jeden weterynarz.. EOT Ela Quote
Recommended Posts