Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak to jest, że 80-letnie baby koniecznie muszą brać sobie szczeniaczka :angryy:;
szczyt egoizmu, pustego łba i braku wyobraźni;
no, ale jak napisałam kilka lat temu na forum gazety, że starsi ludzie nie powinni brać psa o ile nie mają rodziny, która się tym psem w razie czego zajmie, to mnie nawyzywali od faszystów :cool3:

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[h=5]Edyta u której jest teraz Aisza dzwoniła, że ma całą podłogę we krwi...pytała czy na pewno jest wysterylizowana? Kurna! W książeczce jest wpis, że sterylka była 30.03.11 :( Dzisiaj już nie wyrobimy się ale jutro rano pojedziemy do weta sprawdzić to...jeżeli jednak jest wysterylizowana to skąd krew? :([/h]

Posted

aida napisał(a):
A ja nr konta dostanę:mad:

a czy może być na razie moje prywatne?
w tej chwili muszę zapłacić 72 zł za dzisiejszego weta.....moge tez podać konto gabinetu wet?
jutro prawdopodobnie zrobimy usg i bad krwi

na transport do dt nie zbieram na razie bo Pani Sylwia samaa po Aisze przyjedzie

Posted

Panna Marple napisał(a):
Dam 150zł na hotelik dla małej. Proszę o nuer konta

paula_t napisał(a):
Jestem na zaproszenie ewu. Booooże, co za wstrętne babsko:angryy:
Teraz straszna bida, ale na początku miesiąca postaram się przelać grosik dla suni, weźcie to pod uwagę, jakbyście brali ją do hoteliku.

aida napisał(a):
A ja nr konta dostanę:mad:

na hotelik nie zbieramy, Aisza jedzie do bdt, fundusze potrzebne sa na weta, juto badania...czy mozecie przekazac pieniązki na ten cel?

mysza 1 napisał(a):
Co prawda sunia już bezpieczna więc przyszłam po wszystkim ;-) ale zapiszę.

bezpieczna...ale jeszcze nie po wszystkim :(

kakadu napisał(a):
jak to jest, że 80-letnie baby koniecznie muszą brać sobie szczeniaczka :angryy:;
szczyt egoizmu, pustego łba i braku wyobraźni;
no, ale jak napisałam kilka lat temu na forum gazety, że starsi ludzie nie powinni brać psa o ile nie mają rodziny, która się tym psem w razie czego zajmie, to mnie nawyzywali od faszystów :cool3:

kakadu RASISTKA! :) masz 1000% racji!

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
na hotelik nie zbieramy, Aisza jedzie do bdt, fundusze potrzebne sa na weta, juto badania...czy mozecie przekazac pieniązki na ten cel?...

Z mojej strony BUDRYSEK przeznacz na to, co tylko jest potrzebne, ja nie wnikam co to będzie, ważne, że na psinkę. Poza tym to nie będzie dużo, ile mogę ...:oops:

Skąd ta krew???????

Posted

paula_t napisał(a):
Z mojej strony BUDRYSEK przeznacz na to, co tylko jest potrzebne, ja nie wnikam co to będzie, ważne, że na psinkę. Poza tym to nie będzie dużo, ile mogę ...:oops:

Skąd ta krew???????

dzięki wielkie :) to przesyłam konto weta

nie mam pojęcia co to ze krew? wyglada na cieczkę ale w książeczce ma wpis o sterylce ponad rok temu:(

Posted

Może to rzeczywiście cieczka? Podczas sterylizacji niestety dość często zdarza się, że operujący wet omylnie pozostawia jajnik, lub jego część, co powoduje takie właśnie pseudo cieczki...
Spotkałam się już z tym u mojej tymczasowiczki, niestety.

Guest Elżbieta481
Posted

Zgadza się..Była na dogo kiedyś dyskusja o tym..Są?byli?weterynarze,którzy zostawiali po zabiegu-kawałek?strzęp?jajnika celem cyt z pamięci,,prawidłowej gospodarki hormonalnej,,..
Taki strzęp?miał zapewnić cyt,,trzymanie moczu,,...
E/W/R

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
na hotelik nie zbieramy, Aisza jedzie do bdt, fundusze potrzebne sa na weta, juto badania...czy mozecie przekazac pieniązki na ten cel?

bezpieczna...ale jeszcze nie po wszystkim :(

kakadu RASISTKA! :) masz 1000% racji!
Proszę o numer konta, przeznacz kasę na co tylko uważasz

Posted

[quote name='BUDRYSEK']Mam info, że Aisza szaleje w ogrodzie:) W końcu ma wolność! Jest bardzo grzeczna, w domu Edyty wszyscy są nią zachwyceni :)

Jak miło to czytać:lol::lol::lol:

Posted

Panna Marple napisał(a):
Proszę o numer konta, przeznacz kasę na co tylko uważasz

aida napisał(a):
Dajcie ten nr konta kasa i tak jest potrzebna na utrzymanie i badania

bardzo dziękuję :)

Guest Elżbieta481
Posted

Zostawienie kawałka jajnika nie musi nikogo przekonywać..To jest moje przypuszczenie,bo wiem że taka ,,rzecz,,tj.zostawianie ma miejsce.Zdarza się...Taki kawałek jajnika ma nadzorować gospodarke hormonalną,podobno regulować trzymanie moczu itd...
Tak mi kiedyś tłumaczył jeden weterynarz..
EOT
Ela