paula_t Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Jestem na zaproszenie ewu. Booooże, co za wstrętne babsko:angryy: Teraz straszna bida, ale na początku miesiąca postaram się przelać grosik dla suni, weźcie to pod uwagę, jakbyście brali ją do hoteliku. Quote
asiuniab Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 dajcie Jej szansę, trzeba uzbierać pieniądze; Quote
ewu Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Dziękuję,że jesteście. Biedna , jak można kazac uśpić swojego psa.......:(Ona taka grzeczna, dobra, stara się nie robić kłopotu. Ech...:( Quote
Poker Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 A ta sąsiadka nie może parę dni jej przetrzymać? Zawsze da więcej czasu do działania. Quote
krakowianka.fr Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 tak na super szybko do rozwieszania, wysylania... Uploaded with ImageShack.us Quote
Justyna Lipicka Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 zapisuję ale finansowo nie dam rady na razie pomóc;/ Quote
__Lara Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 I niby do kiedy mamy czas? Co za babsko :angryy: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Jestem na zaproszenie ewu . Dostaję szału jak słyszę że dzwoni weterynarz żeby ratować psa bo jak nie to on go uśpi :( Nie można uśpić zdrowego psa . 80 latka nie będzie pewnie jeździła od weta do weta żeby któryś ją uśpił ... Pomóc mogę tylko przekazując fanty na bazarek , ale one są w Myślenicach . Gdyby ktoś z Krakowa mógł wystawić bazarek to prawdopodobnie jutro pojadę do Krakowa mogłabym podrzucić . Czasowo już nie wyrabiam z bazarkami a inaczej pomóc nie mogę :( Quote
majqa Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Jestem na zaproszenie ewu . Dostaję szału jak słyszę że dzwoni weterynarz żeby ratować psa bo jak nie to on go uśpi :( (...) Może Budrysek z przemęczenia nie dość precyzyjnie się wyraziła. Ten wet, co najwyżej Bogu ducha jest winien, nie wali morbitalem na lewo i prawo, współpracuje z Budrysek i to dzięki niemu, tak na dobrą sprawę, w ogóle wiemy o tej suni. Quote
Puszek-Okruszek Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Witam, jestem na zaproszenie ewu...koszmar:( u mnie DT przepelnione,ale popytam ludzi,moze ktos sie znajdzie do pomocy? Quote
Handzia55 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Będę podnosić wątek, tylko tyle mogę zrobić:-( Quote
sajlana Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 co z sunią? aktualnie nie mam dostepu do FB, czy mogłabym prosić na sajlana@wp.pl zdjęcia suni, jak reaguje na dzieci i koty? Quote
beataczl Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 tak z fejsa zrozumialam,ze BUDRYSEK jest w trakcie odbioru suni od wlascicielki i ma przebywac u Niej do weekendu a na weekend jedzie do Kogos na dt ( nie wiem czy platny czy bdt) trzeba poczekac az BUDRYSEK napisze jak jest rzeczywiscie... Quote
sajlana Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 dzięki za info :loveu: w takim razie czekamy Quote
BUDRYSEK Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Jestem na zaproszenie ewu . Dostaję szału jak słyszę że dzwoni weterynarz żeby ratować psa bo jak nie to on go uśpi :( Nie można uśpić zdrowego psa . 80 latka nie będzie pewnie jeździła od weta do weta żeby któryś ją uśpił ... Pomóc mogę tylko przekazując fanty na bazarek , ale one są w Myślenicach . Gdyby ktoś z Krakowa mógł wystawić bazarek to prawdopodobnie jutro pojadę do Krakowa mogłabym podrzucić . Czasowo już nie wyrabiam z bazarkami a inaczej pomóc nie mogę :( baba zadzwonila do weta z ktorym wspolpracuje , chciała uśpic sunie...wet zeby zyskac na czasie, powiedział ze przyjedzie jutro....wie, ze ja głupia nie odmawiam pomocy i cos wymyślę.....umówił sie na jutro , ze przyjedzie po sunie i "uśpi" ja w gabinecie....baba zgodziła sie ale pytała o nr do jeszcze innego weta....nie wiem czy udało sie jej z nim skontaktować? nie wiem czy Aisza jeszcze zyje? rano pojade z wetem po Aisze....jezeli sie uda jedziemy do lecznicy przebadac ją, nie mam pojęcia czy ma aktualne szczepienia? wydarzenie zalozylam po to zeby szukac dt,ds cokolwiek zeby tylko jej pomóc....moj wet nie uspał by jej.gdyby sie nie zgodził to babsko szukało by dalej i na bank by znalazła zeby ja odebrac musielismy troche pokombinowac ;) co do fantow na bazarek to chetnie...musze zaplacici za szczepienia i odrobaczenie szuni-72 zł _ szeleczki i smycz - 32....znowu wszystko na kreche :( jak moze ktos z K-kowa zrobic bazarek to byłabym wdzieczna, jezeli nie to corka mojej kuzynki mieszka w okolicach rynku,mogłaby odebrac i przywiezie mi do domu w nastepnym tyg, tylko ze to licealistka i nie ma samochodu, wiec nie podjedzie ( aktualne info: [h=5]Aisza jest już bezpieczna....do soboty będzie u mojej znajomej, jest groomerką więc załapie się jeszcze może na nową fryzurkę? ;) Okazało się, ze Aisza jest juz wysterylizowana :) W lecznicy została zaszczepiona na wściekliznę i wirusy+ tabletki na odrobaczenie za tydzień...72 zł, wyczyszczona ma gruczoły i podcięte pazurki...miała okropne szponiska:( Na grzbiecie ma wyłysienie (foto w albumie)...trzeba to obserwować, ale raczej nic powaznego. Jest jeszcze wystraszona, ale to minie...od rana miała tyle wrażeń co chyba nigdy w zyciu...w samochodzie jest ok, na smyczy ok, nie reagowała na inne psy, u weta była grzeczna :) Musiałam kupić nowe szelki i smycz (niebieskie) bo stara obroza nie nadaje się do uzytku...rachunek pozniej wkleje, jezeli ktos mogły je zaponsorować będę wdzięczna...32 zł. Na początek kupiłam jej puszki chappi...podobno suchego nie jadła nigdy. Aisza jest przekochana, mam nadzieję, ze szybko znajdzie dom bo nie sposob się w niej nie zakochać! :)[/h] Quote
BUDRYSEK Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 [h=5]"Dziękuję,że daliście mi szansę!" [/h] [h=5] [/h] [h=5] [/h] [h=5] [/h] Quote
ewu Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Podaj numer konta, fundnę Aiszy szeleczki:) Quote
BUDRYSEK Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 ewu napisał(a):Podaj numer konta, fundnę Aiszy szeleczki:) dziekuję bardzo :) Quote
Justyna Lipicka Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 a co z tym dt co się oferował na facebook'u? Quote
asiuniab Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 ufff, ale to połowa drogi, teraz szukamy domku suni; Quote
paula_t Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Booooooże, jak dobrze, że niunia bezpieczna!:multi: Z tego co wyczytałam na fb, to nawet DT się dla niej szykuje. Prawda to? Quote
Recommended Posts