Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nigdy bym nie poznała, że to pies z takimi problemami, przynajmniej na zdjęciach wygląda zupełnie, zupełnie normalnie!:crazyeye:
I cudna jest!:loveu:

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też mam jakieś fotki :) nawet krótki filmik :cool3:

Franka przytyła, ale chyba nie wychodzi jej to na dobre. Zauważyłyśmy z p. Jolą, że ciut gorzej chodzi.. większe obciążenie :roll:

• 4 weeks later...
Posted

Pchla kochana!!
Dziewczyny, czy Franka szuka domu?
Bo może napisałabym dla niej tekst do ogłoszeń i wykupiłabym pakiet u Catangel?
Jak myślicie?
A moze ktoś chciałby napisać tekst?

Posted

Myślę, że gdyby się znalazł odpowiedni dom dla niej, to mogła by iść, ale ludzie którzy chcieli by ją adoptować muszą wiedzieć, że ona nie trzyma moczu i nie zdaje sobie sprawy, kiedy robi koopę. Trzeba po prostu po niej sprzątać.

Posted

UlaFeta napisał(a):
Mysle,ze jakby byla jednym psem w domu to by dalo rade to ogarnac.:lol:

Albo gdyby trafiła może do kogoś na emeryturce co jest cały czas w domku i cały czas była by pod okiem:D

Posted

UlaFeta napisał(a):
Mysle,ze jakby byla jednym psem w domu to by dalo rade to ogarnac.:lol:

"Da radę ogarnąć" i przy 6-ciu psach i 3 kotach . Wierz mi.....:razz:

Dawno tu nie byłam i jestem pod ogromnym wrażeniem postępów Franeczki.
Dziewczyny , moje uznanie !
Ufam że jakimś cudem znajdzie się kasa na dalszą rehailit. i że będzie jeszcze lepiej...

Posted

Ufam że jakimś cudem znajdzie się kasa na dalszą rehailit. i że będzie jeszcze lepiej...
Dziękujemy bardzo za podtrzymanie na duchu, ja też mam taką nadzieję, że po zimie przyjdzie wiosna radosna.

Posted

kejciu napisał(a):
Albo gdyby trafiła może do kogoś na emeryturce co jest cały czas w domku i cały czas była by pod okiem:D

Kasiu ja mysle,ze gdyby wyprowadzana byla czesto i regularnie to nie problem.Pinda by sie przystosowala.:lol:

Posted

[quote name='malagos']ale jest nadzieja, ze będzie panować nad wydalaniem?[/QUOTE
Nadzieja umiera ostatnia.:shake:Bardzo,bardzo uczeni mowili tez, ze nie bedzie chodzic.:eviltong:A Franczeska lata.:multi:I bardzo bym chciala zobaczyc teraz ich miny.Bardzo.:eviltong:

Posted

UlaFeta napisał(a):
Kasiu ja mysle,ze gdyby wyprowadzana byla czesto i regularnie to nie problem.Pinda by sie przystosowala.:lol:

No właśnie o tym mówię - bo gdyby trafiła do domku gdzie ktoś pracuje na etacie 8h + dojazd i powrót z pracy +/- 2h w sumie 10h by koopa nie była kontrolowana a o odparzenia pewnie nie trudno - dlatego obstawiam kogoś już nie pracującego :)

• 3 months later...
Posted

bric-a-brac napisał(a):
A to dobrze, że dokucza, zawsze to jakiś wysiłek fizyczny. Matylda klucha pewnie marudzi, zamiast się pobawić :eviltong:

Matyldzocha jest kluuuuuuuuuuuuuuuuuuuucha.Skad wiesz?Ona to powinna nazywac sie Paczek:lol: