bric-a-brac Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Frania załapała się na filmiku przytuliska robionym przez Aleksandrę95 :) [video=youtube;n8PZJfzpcb8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=n8PZJfzpcb8[/video] Quote
Igam Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='bric-a-brac']Boże, jak ona pięknie bryka!!!!! :loveu:[/QUOTE] Tak, w porównaniu z tym co było to jest super. Ale nie zapominajmy o Frani - kontynuacja rehabilitacji jest niezbędna aby to brykanie było coraz lepsze :) Quote
bric-a-brac Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 UlaFeta przysłała mi zdjęcia Franczeski :)))))) Nieduże, bo komórką, ale zawsze coś: .... Quote
bajk21. Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Frania ma się nieźle, ale będzie trzeba znowu pochodzić z nią na rehabilitację, bo zaczyna bardziej pociągać nogami i cały tył jest dużo chudszy od reszty jakby zanikały jej mięśnie. Quote
auraa Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Rozmawiałam ze znajomą, jej Groszkowi bardzo pomogła elektrostymulacja. Nie wiem czy Frania ją miała. Bieżnia też, jednak najbardziej chwalą elektrostymulację.Teraz Groszek śmiga tak, że łapki nie "zdążają" ;). Siku i kupę kontroluje mimo, ze rokowania były fatalne. Tydzień temu tak biegł do panienki, że państwo nie mogli za nim nadążyć. Quote
bajk21. Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Frania też miała elektrostymulację, co między innymi przyniosło te niespodziewane efekty, miała również pole magnetyczne i bieżnię wodną, ale niestety jeżeli chodzi 0o załatwianie potrzeb nie przyniosło to efektu, ale i tak dziękuję Bogu , że chodzi. Quote
asiuniab Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Franczeska, ale Ty jesteś "wyczesana" kobita, miziamy za ucholami:) Quote
UlaFeta Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 asiuniab napisał(a):Franczeska, ale Ty jesteś "wyczesana" kobita, miziamy za ucholami:) Ona jest cudna.Moja przytuliskowa milosc,chociaz Szefowa mowi,ze jest "niedobra".Ona po prostu nie daje sobie "wchodzic"na glowe.;) Quote
Jasza Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Przesyłam uściski i proszę o zdjęcia przy najbliższej okazji! Quote
UlaFeta Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Jasza napisał(a):Przesyłam uściski i proszę o zdjęcia przy najbliższej okazji! Jak tylko bede w Fundacji masz "jak w banku":lol: Quote
auraa Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Jak się czuje sunia? Mam nadzieję, że nie gorzej. Quote
UlaFeta Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 [quote name='auraa']Jak się czuje sunia? Mam nadzieję, że nie gorzej.[/QUOTE] Nie gorzej.:lol:Mam zdjecia.Posle do bric.Poprosze o wstawienie. Quote
bric-a-brac Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Dzięki, Ula! Wstawiam fotki Franczeski :) . Quote
UlaFeta Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Wielkie dzieki:sweetCyb:Wyslalam 4 nie doszly?Mam jeszcze nagrany film,ale nie moge wyslac.Pokazuje mi sie komunikat,ze za duzy rozmiar pliku:diabloti: Quote
bric-a-brac Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Doszły maciupeńkie, telefony same konwertują rozmiar do wysyłki. Bardzo kibicuję Frani.... Powinna trafić do super domu! I wierzę, że się taki znajdzie. Quote
UlaFeta Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Nie bylam w przytulisku od czerwca i ta FRANCA mnie nie poznala.:evil_lol:Szczekala na mnie,ale pozniej juz bylo git.Przekupilam ja :eviltong: Quote
Recommended Posts