Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bea100 napisał(a):
Cioteczki- czy wpłata 50zł od paros dotarła na konto Frani? Pytam, bo na 1 str nie znalazłam...

Bea100 to wpłata od Ciebie :loveu: dla Frani (ja tu mam niewielki wkład)

Dostałam wykaz wpłat na 31 grudzień ok. godz.12 i nie było wpłat dla Frani.

Franka ma na jednym pośladku podskórną narośl wielkości orzecha włoskiego. :shake: P.Jola wybierze się z Franką do weta aby to zobaczył.

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paros- proszę sprawdź mi aktualnie. Ponieważ ja leżąca to poprosiłam koleżankę z bankiem netowym (sama nie mam takiej możliwości). Wpłata od Ewa S.
Tych wpłat było parę, więc mogła źle przesłać (bo zobaczyłam, że mam właśnie nadwyżkę 50zł w skarpecie u Karuska z Olkusza wyjętego ;)- ale to akurat nic nie szkodzi).
Jeśli nie ma wpłaty na 50zł- spokojnie- sama wpłacę, może jutro uda mi się już wyjść do banku, zobaczę jak będę się czuła- tylko daj mi znać plizz o aktualnym stanie konta u Frani :).

Posted

bea100 napisał(a):
Paros- proszę sprawdź mi aktualnie. Ponieważ ja leżąca to poprosiłam koleżankę z bankiem netowym (sama nie mam takiej możliwości). Wpłata od Ewa S.
Tych wpłat było parę, więc mogła źle przesłać (bo zobaczyłam, że mam właśnie nadwyżkę 50zł w skarpecie u Karuska z Olkusza wyjętego ;)- ale to akurat nic nie szkodzi).
Jeśli nie ma wpłaty na 50zł- spokojnie- sama wpłacę, może jutro uda mi się już wyjść do banku, zobaczę jak będę się czuła- tylko daj mi znać plizz o aktualnym stanie konta u Frani :).

Bea100 nie wychodź póki nie wyzdrowiejesz na dobre. To nic pilnego!! Wszędzie ludzie kichają i narzekają na katar, gardło i wzajemnie się zarażają - pogoda sprzyja takim wirusom. Zadzwoniłam w sprawie Twojej wpłaty dla Franki i jest wpłata od Ewy S. - 50 zł dla Franki od paros ale ja wpiszę Ciebie :Rose: czyli u Franki wszystko się zgadza.

To masz do wyjaśnienia nadwyżkę w skarpecie Karuska - od tajemniczego darczyńcy :p

Posted

Dzięki paros za info- czyli wpłata (nadal będę twierdziła i mnie nie przekonasz: od paros ;) ) jest u Frani :p
Hmmm. Myślę, że tajemniczy darczyńca dla Karo- się jakoś mi ujawni...

Posted

Jasza napisał(a):
Dziewczyny,a dałybyście radę wkleić portretowe,duże i wyraźne zdjęcie Franki?:oops:

NIestety ja innych fotek niż te co wstawiałam to nie mam:(

Posted

[quote name='Jasza']A co z tym guzkiem?

Franka była wczoraj u weta. Miała robione USG. Nie wiadomo czy to jest krwiak czy przepuklina, Frania dostała leki które ma brać do poniedziałku. Jeżeli jest to krwiak to po lekach powinien się zmniejszyć. Frankę czeka kolejna wizyta u weta, a sunia jest na minusie :-(
Wczorajsze badania i leki kosztowały 87 zł
opis badania

Faktura za wizytę

[quote name='b-b']Może da się skombinować jakieś zdjęcia Franusi?;)

p.Jola nagrała filmik i obiecała przesłać

Posted

Pomyślę nad kolejnym bazarkiem dla Frani :) ale dopiero bliżej lutego. Teraz mam jeszcze 4 obiecane bazarki do zrobienia.