Kejciu Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Uploaded with ImageShack.us Franka jak śpi wtulona pod grzejniczkiem w Gapcię :) Quote
paros Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 ......... a Frania razem z Gapcią :loveu: Quote
bea100 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Dzień dobry Franiu :) > paros- odpowiedz mi na maila plizz Quote
malagos Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Wszystkiego naj w nowym roku! Franiu, stań na nóżki i biegaj! Jestem pewna, ze dasz radę :) Quote
Figunia Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 I poswiatecznie zycze Wszystkiego Najlepszego, na te zwykle szare dni! A Franusi i wszystkim potrzebujacym stworzonkom zdrowia i dobrych domkow! Quote
UlaFeta Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 malagos napisał(a):Wszystkiego naj w nowym roku! Franiu, stań na nóżki i biegaj! Jestem pewna, ze dasz radę :) i ja tez:lol: Quote
ewu Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Franiu wybacz, w życiu tak długo nie przygotowywałam bazarku. Wstyd mi okropnie ale miałam szlony miesiąc i wszystko mi się zwaliło na głoweę. Bazarek prawie gotowy , Maruda 666 będzie nim zarządzać:) Ja dałam fanty i zrobiłam fotki. Quote
UlaFeta Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 ewu napisał(a):Franiu wybacz, w życiu tak długo nie przygotowywałam bazarku. Wstyd mi okropnie ale miałam szlony miesiąc i wszystko mi się zwaliło na głoweę. Bazarek prawie gotowy , Maruda 666 będzie nim zarządzać:) Ja dałam fanty i zrobiłam fotki. Nic nie szkodzi.Dziekuje Tobie i Marudzie 666 tez:loveu: Wrzuccie tu link. Quote
ewu Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 UlaFeta napisał(a):Nic nie szkodzi.Dziekuje Tobie i Marudzie 666 tez:loveu: Wrzuccie tu link. Marudka kończy i zaprosimy Cioteczki.Jeszcze raz przepraszam ale uwierzcie mi jakąś puszkę Pandory otworzyłam z masą rzeczy do zrobienia... Quote
ewu Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Bazarek dla Frani i Koreczka i Rino. Zapraszam i proszę o podnoszenie:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/237700-Nieziemska-bi%C5%BCuteria-%29-%29-do-15-stycznia Quote
bea100 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Bez wdawania się w szczegóły co i jak ;)- z ręki paros- idzie 50zł z mojego konta z dopiskiem "Franka paros" i proszę je tak zaksięgować :) Quote
UlaFeta Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 bea100 napisał(a):Bez wdawania się w szczegóły co i jak ;)- z ręki paros- idzie 50zł z mojego konta z dopiskiem "Franka paros" i proszę je tak zaksięgować :) Dziekujemy:loveu: Quote
Javena Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 [FONT=comic sans ms]ŻYCZENIA NOWOROCZNE OD JASZY [/FONT] . [FONT=comic sans ms]Wszystkim życzę uśmiechu: Niech od stycznia po grudzień, Przez dwanaście miesięcy uśmiechają się ludzie. [/FONT]Zdrowia ,radosci życia , wiary na lepsze jutro , dla wszystkich cioteczek , które tak dzielnie walczą o Franie , które wspomagaja zarówno finansowo jak i duchowo [SIZE=5]życzy Jasza Quote
Figunia Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Szczesliwego Nowego Roku w Zdrowiu i Dostatku tak ludziom, jak i zwierzaczkom wszelkim!!!! Bezdomnym - Domkow !!!!! Cierpiacym - Zdrowia !!!! Smutasom - Powodow do Radosci !!!! Bezrobotnym - Wspanialej Nowej Pracy!!!!! I niech sie spelni!!!! Quote
Jasza Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Oby jakoś przetrwac te wystrzały, a w Nowym Rku - nowego, Frankowego Domu przez duże D! Quote
UlaFeta Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Figunia napisał(a):Szczesliwego Nowego Roku w Zdrowiu i Dostatku tak ludziom, jak i zwierzaczkom wszelkim!!!! Bezdomnym - Domkow !!!!! Cierpiacym - Zdrowia !!!! Smutasom - Powodow do Radosci !!!! Bezrobotnym - Wspanialej Nowej Pracy!!!!! I niech sie spelni!!!! Fajne,to niech sie spelni:multi: Najlepszego Nowego Roku choc 13 :evil_lol: w tle dla wszystkich milosnikow FRANCZESKI:loveu: Quote
Jasza Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Dziewczyny,a dałybyście radę wkleić portretowe,duże i wyraźne zdjęcie Franki?:oops: Quote
bea100 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Cioteczki- czy wpłata 50zł od paros dotarła na konto Frani? Pytam, bo na 1 str nie znalazłam... Quote
Recommended Posts