Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Frania jeździła na rehabilitację i moim zdaniem jest dużo lepiej, niestety ponieważ lekarze wypowiedzieli się że nie będzie chodzić, VIVA zrobi jej wydarzenie na FB, będą zbierali na wózek dla niej, ale niestety nie będą już pokrywali kosztów rehabilitacji, a ja nie chcę z tej rehabilitacji zrezygnować, więc zróbmy wszystko, aby Frania mogła dalej z niej korzystać. Postaram się jakoś przesłać filmiki z ostatniej rehabilitacji, aby wszyscy mogli podziwiać jej postępy.

Posted

Jasza napisał(a):
Wozek - rzecz konieczna, ale rehabilitacja - chyba w sytuacji Franki - też, jak najbardziej..

Widzialam ten filmik,i jak sie uda Joli wstawic to sami sie zdziwicie.Ona sama stoi i probuje sie podnosic i przeszla sama pare krokow.I jakie ma piekne czerwone skarpetki.Ona jest cudna,taka malutka,bezbronna.

Posted

UlaFeta napisał(a):
Widzialam ten filmik,i jak sie uda Joli wstawic to sami sie zdziwicie.Ona sama stoi i probuje sie podnosic i przeszla sama pare krokow.I jakie ma piekne czerwone skarpetki.Ona jest cudna,taka malutka,bezbronna.

A może jednak się uda uratować Franię przed wózkiem.

Posted

ja też widziałam filmiki z rehabilitacji. to jest nie do uwierzenia FRANIA SAMA POTRAFI WSTAĆ, A NAWET STARA SIĘ CHODZIĆ!!! Na początku nie było mowy, aby choć troszkę dupke podniosła, teraz potrafi (nie wiem na ile świadomie) poruszyć łapkami, przytrzymywana delikatnie sama jest wstanie się podnieść na cztery łapki. :D Nie można tego zaprzepaścić i odpuścić dalszej rehabilitacji skoro przynosi takie rezultaty.

Posted

ewu napisał(a):
A może jednak się uda uratować Franię przed wózkiem.

wózek jest konieczny, ale i koniecznie trzeba wzmacniać mięśnie, może kiedyś zdarzy się kolejny cud.

Posted

UlaFeta napisał(a):
Nie widzieli i dr.Sterna tez nie widzial,ale Jola ma pokazac

Może niech p. Jola podeśle do Vivy maila z filmem. Niech zobaczą i zmienią decyzję!