Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najnowsze wiesci sa zle.:-(Dr.sterna rozwial nadzieje,ale cuda sie zdarzaja-tak powiedzial.
Franka bedzie jezdzic na rehabilitacje, narazie bez sciezki wodnej.
Bedziemy zbierac na wozek.:-(
Jade w sobote do przytuliska,to napisze wiecej.

Posted (edited)

Oj, a już miałam nadzieję, że Frania będzie znów biegała :-(

ps. udało się zebrać 350 pln, które to właśnie wpłaciłam

Edited by Igam
Posted

[quote name='Igam']Oj, a już miałam nadzieję, że Frania będzie znów biegała :-(

ps. udało się zebrać 350 pln, które to właśnie wpłaciłam[/QUOTE]
Malgosiu Franciszka bardzo dziekuje:iloveyou::calus::Rose:

Posted

[quote name='paula_t']Obawiałam się, że tak się skończy :(
Znalazłam wątek na dogo dotyczący wózków i Pana, który robi na wymiar, na zamówienie, z którego usług Ciotki korzystały. Koszt ok.400-450zł
http://www.dogomania.pl/forum/threads/37826-Wózek-dla-psa-jaki-powinien-być

http://www.dogxtension.eu/glowna.htm

Zamawianie wozka robionego w polsce to kasa wywalona w bloto =- nie sprawdza sie zupelnie - Magda buszko ma namiar na firme robiaco dobre sprawdzone wozki- na tym sie nie oszczedza
Jola ma namiar ode mnie na babeczke ktora robi rehabilitacje z dojazdem do pacjenta - szkoda wozenia Franki na ursynow i tracenie czasu zarowno na benzyne jak i na brak obecnosci w domu
Magda saracyn bo o niej mowa dojezdza na rehabilitacje moich psow i ma ze sona laser pole plus akupunkture - czyli wystarczajaco na to aby w stanei Franki pomoc w zakresie jaki jest mozliwy

http://rehabilitacjazwierzat24.pl/ - jesli ja korzystam z jej uslug to znaczy ze jest dobra bo byle komu nie oddaje swojego psa do leczenia

wozek powinien nyc jak najszybciej - czas jest zlym doradca co juz kilka razy sie potwierdzilo
ja bym zaryzykowala zarowno rezonans jak i operacje - nie mielografie bo ona nie wykarze wszystkiego -nic sie nei traci jesli operacja nie pomoze stan bedzie taki jak teraz

Posted

Rehabilitacja w mojej ocenie poprawiła WIZUALNIE stan Franki - widziałam ja 2-3 tyg temu i dzisiaj - naocznie widzę ogromną ale to ogromną poprawę!!! WIZUALNIE podkreślam :)
za chwilkę wstawię zdjęcie FRANI myślę że każdemu zrobię nim niespodziankę :)

Posted

Na pierwszym zdjęciu poszedł niespodziewanie flesz i Frania sie wystraszyła :( ale później pozowała jak modeleczka :)

Sama podniosła się na przednich łapkach i uniosła dupkę jak na zdjęciu - potem p. Jola podleciała i przytrzymała ją delikatnie - i chwilkę ustała w takiej pozycji :-)

Może kiedyś tak zostanie na zawsze - jeśli wiara czyni cuda to ja wierzę że się uda!!!

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us