Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

UlaFeta napisał(a):
Franka jest pod opieka Joli ze Znajdek.Przebywa jeszcze w lecznicy,ale jutro Jola ma ja zabrac do domu.W lecznicy co bylo mozliwe bylo zrobione.Bedzie mieszkac w duzej klatce kenelowej,bo przy takiej ilosc zwierzakow,ktore mieszkaja w domu inna opcja nie jest mozliwa
O BDT,to chyba mozna zapomniec.
Jezel chodzi o Allegro cegielkowe to chyba nie mozna zrobic,jezeli sunia nie jest pod opieka zadnej fundacji.:-(

A p. Jola nie ma fundacji? Jakby co to mogę udostępnić konto, przynajmniej te fakturowane rzeczy by mogły być płacone z tego co będzie uzbierane.

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ludwa napisał(a):
A p. Jola nie ma fundacji? Jakby co to mogę udostępnić konto, przynajmniej te fakturowane rzeczy by mogły być płacone z tego co będzie uzbierane.

Jola ma popsuty net,to nic nie napisze.Dzis zadzwonie to sprawy beda opisywane w miare na biezaco.A za udostepnienie konta fundacji bardzo dziekujemy,napewno sie przyda.:modla::modla::modla::iloveyou:

Posted

Franka w tej chwili jest jeszcze w lecznicy, którą najpóźniej jutro musi opuścic. w tej chwili jest pod opieką p. Joli, która na razie sama kupiła małej pieluchy, podkłady i karme royala. W leczncy w której przebywa rośnie dług na p. Jole. Dr. Olkowski zgodził sie poczeka z płatnością za wizyte (ale też trzeba za nią zapłacic). P. Jola chce skonsultowac Franke u dr. Degórskiej ew. u Strerny, ale na to potrzeba gotówki. Jeśli ktoś chciałby przekazac chocby najmniejszą sume bardzo prosimy o wpłaty na konto przytuliska:
Anna Płoska-Boczkowska
ul. Polskich Skrzydeł 4/87
03-982 Warszawa

34 1160 2202 0000 0001 4710 9810

dla przelewów z zagranicy SWIFT: BIGBPLPW

albo PAYPAL
przytulisko.jb@o2.pl

Posted

ludwa napisał(a):

Ludwa zadzwoń prosze do p. Joli na nr. 664821160.
ps. p. Joli zepsuł sie komputer, może ma ktoś jakis stary, ale sprawny komputer/laptop?

Posted

czy może ktoś z Was słyszał/zna klinike prawdopodobnie na Ursynowie, która zajmuje sie rehabilitacją takich psów? Ktoś gdzieś kiedys p. Joli wspominał, ale nie może sobie przypomniec co to za klinika, a może warto by było do nich podjechac?

Posted

paula82 napisał(a):
czy może ktoś z Was słyszał/zna klinike prawdopodobnie na Ursynowie, która zajmuje sie rehabilitacją takich psów? Ktoś gdzieś kiedys p. Joli wspominał, ale nie może sobie przypomniec co to za klinika, a może warto by było do nich podjechac?

Może chodzić o Animal Center ale najpierw trzeba zebrać wszystkie badania, prześwietlenia i co tam tylko...

Posted

Mam nadzieję, że jutro da się pewne rzeczy ustalić ale na pewno będzie potrzebna jak największa pomoc. Sunia nie kontroluje wydalania i chodzić nie będzie, więc trzeba ją doprowadzić do wózka. Chociaż różne cuda się zdarzają;)

Posted

UlaFeta napisał(a):
Kejciu przyszlo dzis awizo napisal listonosz "paczka"moze to .....................oby:lol:
jutro polece :scared:na poczte

Na 100% to :)
dzisiaj ta babeczka do mnie już pisała :) koniecznie daj znać :)

Posted

ludwa napisał(a):
Mam nadzieję, że jutro da się pewne rzeczy ustalić ale na pewno będzie potrzebna jak największa pomoc. Sunia nie kontroluje wydalania i chodzić nie będzie, więc trzeba ją doprowadzić do wózka. Chociaż różne cuda się zdarzają;)

A przednie łapy?Z nimi nie bylo pewnosci,ze nie wstanie.:shake: