Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jej piesio piekne , musi znalezc domek! czy tymczas ma u CIebie? bo tutaj zdjatko z kartonem.. a takie malenstwo szybko moze zachorowac. Jesli nie to z im sie trzeba kontaktowac w sprawie malego? aha jutro mozna dopisac do tematu watku, ze prosba o allegro, banerek... to może coś dać

Posted

Kochani na prośbę Justyny dopiszę tylko, że psiunia przyniosła w reklamówce Pani, która go znalazła pod drzewem. Piesek był cały przemarznięty. Justyna nie mogła go rozgrzać. Małemu koniecznie trzeba znaleźć dom, bo jest za mały na schroniskowe zycie.

Posted

W Uciechowie zrobiono mu kojec w biurze (bo to najcieplejsze pomieszczenie). Otulono kocykami i zadbano żeby malec miał jak najcieplej i jak najbezpieczniej.

Posted

Maleństwo ma swoje posłanko w specjalnie zrobionym dla niego kojcu w biurze. Tam nie powinien zmarznąć. Ale na pewno będzie mu smutno, gdy się obudzi i nikogo przy nim nie bedzie:bigcry:

Posted

Asior ma fantastyczną rękę do psiaków:) Jak będzie alegro to mały ma domek na pewno:D Ale kurcze przecież jest ślicnzy.... Ktoś musi go pokochać. I nie wygląda na diabla nic a nic

Posted

Mi się widzi :evil_lol: powaga.
Powiem Wam jak przechrzciłam mojego kaukaza Killerka ( już szczęśliwy za TM)
Szłam z nim po ulicy i wołałam do niego Kiszka:evil_lol:
Mama trochę gderała ale już potem do Killera wszyscy mówili Kiszka:eviltong: