justynavege Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 4 tygodniowe cudo porzucone dzis na sneigu Quote
Apbt_sól Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 o boze co sie dzieje.... w góre szyko do domku ! Quote
Enid Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 jej piesio piekne , musi znalezc domek! czy tymczas ma u CIebie? bo tutaj zdjatko z kartonem.. a takie malenstwo szybko moze zachorowac. Jesli nie to z im sie trzeba kontaktowac w sprawie malego? aha jutro mozna dopisac do tematu watku, ze prosba o allegro, banerek... to może coś dać Quote
Molkas Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Kochani na prośbę Justyny dopiszę tylko, że psiunia przyniosła w reklamówce Pani, która go znalazła pod drzewem. Piesek był cały przemarznięty. Justyna nie mogła go rozgrzać. Małemu koniecznie trzeba znaleźć dom, bo jest za mały na schroniskowe zycie. Quote
Molkas Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Justynie pada net ale prosiła, żeby wam powiedzieć, że piesek jest w Uciechowie. Nie przezyłby na dworze. Quote
Apbt_sól Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 To mały Mordasku w gore niech Domek Cie dojrzy!!! Quote
Molkas Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 W Uciechowie zrobiono mu kojec w biurze (bo to najcieplejsze pomieszczenie). Otulono kocykami i zadbano żeby malec miał jak najcieplej i jak najbezpieczniej. Quote
Iv Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Przesliczny szczeniaczku, musisz znalesc domek:lol: Quote
solito Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Maleństwo ma swoje posłanko w specjalnie zrobionym dla niego kojcu w biurze. Tam nie powinien zmarznąć. Ale na pewno będzie mu smutno, gdy się obudzi i nikogo przy nim nie bedzie:bigcry: Quote
solito Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Asior napisał(a):allegro zrobić małemu????? Jak możesz, to pewnie! Quote
Enid Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Asior ma fantastyczną rękę do psiaków:) Jak będzie alegro to mały ma domek na pewno:D Ale kurcze przecież jest ślicnzy.... Ktoś musi go pokochać. I nie wygląda na diabla nic a nic Quote
justynavege Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 oglaszam konkurs na imię dla maluszka nie moze przeciez nie miec imienia dzis solito nakryła go moherowym beretem :evil_lol: wiec chcialam mu dać Beret............. Gosia nei chciala ;) Quote
justynavege Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 oglaszam konkurs na imię dla maluszka nie moze przeciez nie miec imienia dzis solito nakryła go moherowym beretem :evil_lol: wiec chcialam mu dać Beret............. Gosia nei chciala ;) Quote
justynavege Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 dawajcie jeszzce:loveu: potem wspolnie zaglosujemy Quote
yewcia1 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Mi się widzi :evil_lol: powaga. Powiem Wam jak przechrzciłam mojego kaukaza Killerka ( już szczęśliwy za TM) Szłam z nim po ulicy i wołałam do niego Kiszka:evil_lol: Mama trochę gderała ale już potem do Killera wszyscy mówili Kiszka:eviltong: Quote
Recommended Posts