Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:iloveyou::modla:Zagladam do cudownego serduszka psiego:bye::modla:jak dobrze ciociu , ze znalazlas kochane serdunko:buzi:sliczny jest maluteczek , los ta chcial sciskuniam mocno za wszystko

Posted

Witajcie!

Ech, dogo, dogo..... :(
Smutny to wątek.... Jak i historia Burka - zbyt zwyczajna i za mało dramatyczna, żeby wzbudzić współczucie.... :(

Burek czuje się dobrze, nie wylazły żadne dodatkowo choroby.
Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu czeka go szczepienie, a przynajmniej początek serii.

Pzdr,

Ukryty Smok

Posted

auraa napisał(a):
Myślę, ze sporo osób zagląda. Ja jestem codziennie ale co tu pisać.....

Dokładnie...ja też co dzień ( a raczej wieczór:) ) sprawdzam, czy są jakieś nowe wieści...

Posted

No cóż....
Burek nadal ma garba i porusza się nietypowo. Kondycja poprawiła mu się, mały pomyka już żwawo, ale.... Kaleką zostanie prawdopodobnie do końca życia...
Mały kangurek.... :(

Posted

co tam,że kangurek,on nie ma problemu,jak wygląda :)
ważne dla niego,że ma dom, swoich ludzi, pełną miseczkę i troskliwą opiekę !!!
a kto wie,czy z czasem te zdrowotne zaniedbania się nie cofną ? dajmy mu czas !
głaski dla psiaka :)

Posted

Szczerze mówiac ,ja cały czas zaglądam ,ale cóż pisać,jak nie bardzo wiem ,jak pomóc. Samym pisaniem nic nie zrobie. Chyba,że od tego poprawi sie humor Smoka Ukrytego:)

Posted

Witam Was!

Sama nie wiem, co pisać...
Burek wygląda lepiej (tzn.nie jest już tak przeraźliwie chudy). Psychicznie też chyba wyszedł z dołka, nawet podśpiewuje, jak czeka na miskę...
A co do zdjęć.... Postaram się coś zrobić w weekend, tak normalnie, w tygodniu, to nie mam czasu, a i on niezbyt jest skory do pozowania.
Lekarz mówi, że być może część problemów się cofnie, gdy nabierze sił i ciałka, ale taki całkiem sprawny i zdrowy to on raczej nie będzie....

No cóż, najważniejsze, żeby się odkuł trochę, a potem się zobaczy....

Pzdr,

U.S.

PS. Siusiak przestaje wypadać - coraz częściej ma go schowanego w futeraliku... ;)