kaLOlina Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 witam dziś dostałam telefon: jest rodzina, dwójka dzieci, mają labradora 6miesięcy - jeszcze psie dziecko!! kupiony jako zabawka dla dzieci :angryy: a że to szczenior jeszcze to zaczął byc 'kłopotliwy' teraz trzymany jest w szopie...:shake: tylko tyle wiem. wiem tez że osoba która odkryła tą sytuację mieszka w bliskim sąsiedztwie tej 'rodzinki'... i lada moment ma go wyciągnąć...wtedy dowiemy się więcej - co to za psiak itp... Quote
xxxx52 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 jak juz czytam ,ze rodzice kupuja psa dla dzieci to:stupid::2gunfire: Quote
xxxx52 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 jak przebiegla akcja ratowania psa,mam nadzieje ,ze nie tylko byly checi? Quote
kaLOlina Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 czekam też na info jak wszystko się rozwinęło :) dziewczyna która wyciąga psa nie odpuści...jak tylko czegoś się dowiem dam znać...na jej prośbę wrzuciłam na dogo(ona tu nie bywa) Quote
xxxx52 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 co slychac u pieska ,mam nadzieje ,ze jest bezpieczny? Quote
kaLOlina Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 witam wiem tylko tyle- psiak zostal odebrany i trafł od domu docelowego- w przyszłym tyg wizyta poadopcyjna:) Quote
Recommended Posts