zuziaM Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 majafaja napisał(a):baba -JAGA :) hehe, trzymam kciuki!! bardzo fajnie :) JAGA bedzie miala cudowna pania ! piekny domek, lasy i pola wokolo ! Sprobuje dzwonic pozniej do Adama. Quote
agnieszka30 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 zuziaM napisał(a):Sunia ma juz nowe imie nadane przez jej pania ! Bedzie sie nazywala - JAGA :loveu: ! Nie moge sie dodzwonic do - pies? Pani Śmigielski powiedziała mi, że jej deklaarował zawiezienieJAgi, jeśli nie,dodzwonisz się,dziś to kombinujemy same Quote
zuziaM Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Sa godziny pracy, nie kazdy moze rozmawiac. bede probowala po poludniu i wieczorem. No i nagralam sie, wiec moze sam oddzwoni..... bo Pani czeka ... i poslanko.... i na zakupy sie wybieraja.... obrozke kupic i smyczke ! Quote
Jola_K Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 napisalam w watku transportowym prosbe o pomoc w transporcie Jagi do Gdanska Quote
zuziaM Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Jola_K napisał(a):heeeloooooo:helo: jest transport ? ? ? ? Bedzie transport - jestem w trakcie zalatwiania. Quote
Jola_K Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dostalam wiadomosc od zuzi, ze transportu nadal brak :( skoro nie ma docelowego, szukajmy laczonego! prosimy o pomoc! Quote
Jola_K Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 a moze laczony? wroclaw ---> Poznan i z Poznania "jakos" do Gdanska? Quote
Jola_K Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 a moze Wroclaw ---> Warszawa? bo bylby transport z Warszawy do Gdanska, ale w przyszlym tygodniu, jakby co, rezerwacje zrobilam i znow w gore! (gdzie sie wszyscy podziali...) Quote
pies? Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ZUZIA - wiesz, że ja już tu nie piszę, ale nie mogę się powstrzymać od napisania tego jednego, prostego zdania: JESTEŚ WIELKA !!!! Quote
Jola_K Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 taaaaaaa :D zuziaM to osoba o wieeeeeeelkim sercu :) jest zalozony wlasnie przez zuzie osobny watek suni JAGI, w ktorym szukalysmy tranpsortu (Jaga dzis wyruszyla do swojego domu, powinna byla juz dotrzec) link w moim podpisie KLIKNIJ Quote
Recommended Posts