rotek_ Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Nowa - suka ok 1,5 roku po amputacji prawej przedniej łapy. W bardzo dobrym stanie fizycznym i psychicznym. Bardzo ruchliwa - biega jak strzała. Świetnie radzi sobie na trzech łapach. Pies z takim inwalidztwem nie może zostać w schronisku. Prosimy o pilne znalezienie rodziny. Quote
rotek_ Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 wracaj...tutaj nikt ciebie nie zauważy Quote
_Aga_ Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Śliczna.. Szkoda tylko, że ludzie tak się boją kalekich psów... :sad: Quote
agnieszka30 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 W tej włąśnie chwili jestem z sunią Słonko, jeszcze nie wybudziła się dobrze z narkozy po amputacji... Patrząc na ten uśmiechnięty pysio, mam nadzieję, że wszystko b ędzie dobrze...:-( Tak bardzo mi jej żal... Quote
pies? Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 żywiołowe cudo, w ogóle nie przeszkadza jej brak łapy...warta dobrego, kochającego opiekuna Quote
Edi100 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Domek dla dziwczynki bardzo pilnie potrzebny. Los jej nie omijał niech więc teraz będzie już szczęsliwa. Trzymamy kciuki i łapki! Quote
zuziaM Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Wiec w gore malenka. I prosilabym o wiecej informacji o suni, bo byc moze mam dla niej domek. Dom z ogrodem, pani i dwie corki ( chyba corki ) - juz starsze, nie dzieciaki, starsza 15-letnia chora na stawy suczka, kilka kotow, ktore Pani przygarnia i karmi. Pani pracuje, wiec ok. 9 godzin w domu, wiec kwestia czystosci ( wiem, ze to trudno sprawdzic w schronisku, ale chociaz informacja, czy z jej potrzebami fizjologicznymi nic zlego sie nie dzieje ). Jesli tak jest, to jest mloda i wytrzyma w domu przez 9 godzin bez wyprowadzania. No i domek jest 20 min. od Gdanska. Wiec mozliwosc transportu. Pani chce kilka dni jeszcze do zastanowienia. No i musi zdecydowac miedzy Wasza sunia, a Kasia ( z mojego bannerka ), tez bez lapki. No coz, szczerze powiem, ze radze Pani wziac sunie ze schroniska. Kasia jest u mnie na tymczasie, ale jest szczesliwa.... a to biedactwo - potrzebuje pomocy. Wiec czekajmy jeszcze troche ( kilka dni ). Quote
zuziaM Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 I czy moge prosic o jeszcze jakies zdjecia ? Moze takie bez kolnierza, zeby sunie widac bylo cala. Pani, kiedy jej o suni powiedzialam, zapytala czy to tez owczarek niemiecki, wiec mysle, ze takiej wlasnie szuka. Wypatrzyla moja Kaske na Allegro. To Kasia : Sa podobne. Quote
agnieszka30 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ZuziuM, p.Smigielski poprosiła o kontakt z Tobą, masz adres e-mail na PW, wymieńcie się adresami, tam otrzymasz wszystkie informacje... Oby się udało... Quote
agnieszka30 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Zuzia, wszystko to co wiem napisałąm na wątku dzierzoniowskim Quote
zuziaM Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Pani chce ta sunie :multi: ..... czeka w przyszlym tygodniu.... chyba , ze w sobote sie uda cos jednak zalatwic z transportem. Jutro napisze lub zadzwonie do p. kierownik. Prosze , myslcie o transporcie. Moj telefon : 0695 555 221 Quote
zuziaM Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='zuziaM']Pani chce ta sunie :multi: ..... czeka w przyszlym tygodniu.... chyba , ze w sobote sie uda cos jednak zalatwic z transportem. Czy tylko ja sie z tego ciesze ? ? ? Prosze o zmiane tytulu, ze potrzebny transport z Dzierzoniowa do Gdanska. Quote
agnieszka30 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 DZiewczyny, bardzo się cieszę!!!! Myśle o transporcie, po historii z Sawą, wpadłam w szał, samochód będzie już w przyszłym tyg, także ten problem na naszym terenie jest rozwiązany!!! Kwestia funduszy na paliwo...:cool3: bo z tymi u nas nie najlepiej... No i mojej nowej pracy... Quote
agnieszka30 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ZuziaM, mień tytuł na Wrocław-Gdańsk!!! Quote
Jola_K Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 czy macie transport z Wroclawia? czy byloby mozliwe zabranie drugiej suni, tak by 12:30 byla w Poznaniu? zostalaby podwieziona do Wrovka a stamtad jednym transportem pojechamyby na polnoc sunia ztego watku: SONIA http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53952 prosze o szybka odpowiedz PYTANIE NIEAKTUALNE. Quote
agnieszka30 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Jolu, dostałam informację z Fundacji Mrunio, ze Adam( pies) zobowiązał się zawieźć sunię do Gdańska. Quote
majafaja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 ale fajnie.. taka piękna sunia, jak kasia... dobrze Zuzia, że poleciłaś:cool3: Quote
rotek_ Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 skoro transport pewny to zmieniamy tytuł??? na wszelki wypadek jeszcze nie przenoszę suni do działu JUZ W NOWYM DOMU Quote
agnieszka30 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Wydaje mi się, że jeszcze nie, zaczekaj jak nam ZuziaM potwierdzi. Quote
rotek_ Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 po pierwsze sunie trzeba podbic...a po drugie zmienic imie...:evil_lol: .... Quote
zuziaM Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 rotek_ napisał(a):po pierwsze sunie trzeba podbic...a po drugie zmienic imie...:evil_lol: .... Sunia ma juz nowe imie nadane przez jej pania ! Bedzie sie nazywala - JAGA :loveu: ! Nie moge sie dodzwonic do - pies? Quote
majafaja Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 baba -JAGA :) hehe, trzymam kciuki!! bardzo fajnie :) Quote
Recommended Posts