Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nowa - suka ok 1,5 roku po amputacji prawej przedniej łapy. W bardzo dobrym stanie fizycznym i psychicznym. Bardzo ruchliwa - biega jak strzała. Świetnie radzi sobie na trzech łapach.
Pies z takim inwalidztwem nie może zostać w schronisku. Prosimy o pilne znalezienie rodziny.

Posted

W tej włąśnie chwili jestem z sunią Słonko, jeszcze nie wybudziła się dobrze z narkozy po amputacji...
Patrząc na ten uśmiechnięty pysio, mam nadzieję, że wszystko b ędzie dobrze...:-(
Tak bardzo mi jej żal...

Posted

Wiec w gore malenka.
I prosilabym o wiecej informacji o suni, bo byc moze mam dla niej domek.
Dom z ogrodem, pani i dwie corki ( chyba corki ) - juz starsze, nie dzieciaki, starsza 15-letnia chora na stawy suczka, kilka kotow, ktore Pani przygarnia i karmi. Pani pracuje, wiec ok. 9 godzin w domu, wiec kwestia czystosci ( wiem, ze to trudno sprawdzic w schronisku, ale chociaz informacja, czy z jej potrzebami fizjologicznymi nic zlego sie nie dzieje ). Jesli tak jest, to jest mloda i wytrzyma w domu przez 9 godzin bez wyprowadzania.
No i domek jest 20 min. od Gdanska. Wiec mozliwosc transportu.

Pani chce kilka dni jeszcze do zastanowienia.
No i musi zdecydowac miedzy Wasza sunia, a Kasia ( z mojego bannerka ), tez bez lapki. No coz, szczerze powiem, ze radze Pani wziac sunie ze schroniska. Kasia jest u mnie na tymczasie, ale jest szczesliwa.... a to biedactwo - potrzebuje pomocy.
Wiec czekajmy jeszcze troche ( kilka dni ).

Posted

I czy moge prosic o jeszcze jakies zdjecia ? Moze takie bez kolnierza, zeby sunie widac bylo cala.
Pani, kiedy jej o suni powiedzialam, zapytala czy to tez owczarek niemiecki, wiec mysle, ze takiej wlasnie szuka.
Wypatrzyla moja Kaske na Allegro.
To Kasia :
Sa podobne.

Posted

Pani chce ta sunie :multi: ..... czeka w przyszlym tygodniu.... chyba , ze w sobote sie uda cos jednak zalatwic z transportem.
Jutro napisze lub zadzwonie do p. kierownik.

Prosze , myslcie o transporcie.

Moj telefon : 0695 555 221

Posted

[quote name='zuziaM']Pani chce ta sunie :multi: ..... czeka w przyszlym tygodniu.... chyba , ze w sobote sie uda cos jednak zalatwic z transportem.

Czy tylko ja sie z tego ciesze ? ? ?

Prosze o zmiane tytulu, ze potrzebny transport z Dzierzoniowa do Gdanska.

Posted

DZiewczyny, bardzo się cieszę!!!!
Myśle o transporcie, po historii z Sawą, wpadłam w szał, samochód będzie już w przyszłym tyg, także ten problem na naszym terenie jest rozwiązany!!!
Kwestia funduszy na paliwo...:cool3: bo z tymi u nas nie najlepiej...
No i mojej nowej pracy...

Posted

rotek_ napisał(a):
po pierwsze sunie trzeba podbic...a po drugie zmienic imie...:evil_lol:
....

Sunia ma juz nowe imie nadane przez jej pania !
Bedzie sie nazywala - JAGA :loveu: !

Nie moge sie dodzwonic do - pies?