mari23 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Poker napisał(a):Przyjmuję wszystkie buziaki z godnością :evil_lol: QUOTE] bardzo dzielna jesteś! [quote name='Poker']Ale dlaczego USG? Jaki zastrzyk, z jakiego powodu? Ona może na razie ze stresu nie jeść. Przecież to dopiero 3 doby od przyjazdu. Trzeba dac jaj kilka dni na oswojenie.A moze też być ciąża urojona po sterylce i wtedy apetyt też spada. też mi sie wydaje, że to może być odreagowanie po ostatnich przejściach - w końcu tyle zmian w tak krótkim czasie to naprawdę duży stres dla niej Szanko - nie choruj - masz być szczęśliwa i zdrowa! trzymam kciuki! Quote
elzunia Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Poker napisał(a):Ale dlaczego USG? Jaki zastrzyk, z jakiego powodu? Ona może na razie ze stresu nie jeść. Przecież to dopiero 3 doby od przyjazdu. Trzeba dac jaj kilka dni na oswojenie.A moze też być ciąża urojona po sterylce i wtedy apetyt też spada. Ja też uważam że można by przeczekać .Najpierw dostała kopa z domu potem nowy dom sterylka i zmiana miejsca,chyba stres robi swoje Quote
Poker Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Czy ktoś jest w kontakcie z DS? Nie chcę być natrętna i dzwonić. Bo jak tak zaczniemy dzwonić nieskoordynowanie, to DS może sie wkurzyć. Quote
elzunia Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Poker napisał(a):Czy ktoś jest w kontakcie z DS? Nie chcę być natrętna i dzwonić. Bo jak tak zaczniemy dzwonić nieskoordynowanie, to DS może sie wkurzyć. Ja ostatnio jak dzwoniłam pytałam czy mogę zadzwonić za parę dni .pogadam z tym moim znajomym.Moze się zgodzi i jak zadzwonie spytam czy mogła bym zobaczyc Szanę.Co wy na to cioteczki? Quote
Poker Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Myślę, że z odwiedzinami można poczekać.A jak pani zareagowała na pytanie o dzwonienie? Quote
zadra Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 elzunia napisał(a):Ja ostatnio jak dzwoniłam pytałam czy mogę zadzwonić za parę dni .pogadam z tym moim znajomym.Moze się zgodzi i jak zadzwonie spytam czy mogła bym zobaczyc Szanę.Co wy na to cioteczki? Dobry pomysł! Quote
Tola Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Dziewczyny -pisałam o niedyspozycji Szany tuz przed wyjazdem - nie miała apetytu, pojawiła sie gorączka., Szana miała problemy ze zrobieniem kupki. Wet stwierdził niestrawność, Szana dostała zastrzyk no i czekalismy na decyzję, czy moze jechać. Tuz przed wyjazdem była powtórnie badana - wydawało się, ze wszystko ok, goraczki nie było. No i w nowym domu pojawiła się znowu, Szana znowu nie chce jeść, jest apatyczna. Mysle, ze usg jest wskazane, jak kolejny lek nie pomoże. Byc może to jakies komplikacje po sterylce. Jestem z Panią w kontakcie, bardzo martwią się o sunię. Quote
Agula99 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Biedna sunia, trzymamy za nią kciuki!!!! Quote
Tola Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 (edited) Pilnie szukamy miejsca dla porzuconych szczeniaków; mają ok 7 tyg. Piesek suczka piesek suczka Edited November 28, 2012 by Tola Quote
Agula99 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 O jakie cuda!! Tragedia z tymi szczeniakami, nam ostatnio podrzucono 9!! Ogłaszajcie, bo piękne!!! Myślę, że domek znajdą, tylko zróbcie zdjęcia wszystkich razem na rączkach, wtedy jest większy odzew, bo kilka do wyboru, my tak robiłyśmy, i już 5 znalazło super domki!!! Trzymam kciuki!! Koniecznie piękne zdjęcia narączkowe!!! Quote
Poker Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Niedobrze ,ze tak się dzieje z Szaną.Biedna sunia. Mam nadzieję ,że DS się wkurzy. Ona u nas przez te pół godziny była taka radosna. Biedne szczeniorki, taki wysyp na zimę. Quote
rita60 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Może została przekarmiona przez swoją rodzinę:roll:wracaj do zdrowia sunieczko. Sorry...zapraszam na bazarek dla niezwykłego psa. Pimpuś otoczył opieką sunię z małymi,opiekował się nimi,przynosił jedzenie,przeprowadzał przez jezdnię. Kiedy sunia i szczeniaczki znalazły domki wycofał się:-(przebywa w hoteliku i pod opieką behawiorysty. http://www.dogomania.pl/forum/thread...12-12-do-23-00 Quote
elzunia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Poker napisał(a):Myślę, że z odwiedzinami można poczekać.A jak pani zareagowała na pytanie o dzwonienie? Pani mówiła ,że nie ma problemu,że moge zadzwonic za parę dni żeby spytac co z sunią.Na razie nie dzwonię bo wiem ,że jest pani w kontakcie z Tolą jak by co wiecie ,że jestem w pogotowiu Quote
Poker Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Bardzo się martwię o sunię.Mam nadzieję,że niepotrzebnie. Quote
mari23 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Poker napisał(a):Nikt nie wie jak Szana? może brak wiadomości to dobra wiadomość.... złe wieści docierają szybko Quote
Tola Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Pani mówi, z Szana nie ma juz gorączki, jest radosna, chodzi za Pańcią krok w krok i podszczypuje z radości. Z jedzeniem gorzej, ale może jest bardzo wybredna. Uwielbi aprzesiadywac w aucie - wykorzystuje kazda okazję jak auto jest otwarte. Rodzina jest zachwycona sunią - a zwłaszcza jej posłuszestwem (o tym wspominał tez dt) Miejmy nadzieje, ze złe juz nie powróci. Quote
Havanka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Tola napisał(a):Pani mówi, z Szana nie ma juz gorączki, jest radosna, chodzi za Pańcią krok w krok i podszczypuje z radości. Z jedzeniem gorzej, ale może jest bardzo wybredna. Uwielbi aprzesiadywac w aucie - wykorzystuje kazda okazję jak auto jest otwarte. Rodzina jest zachwycona sunią - a zwłaszcza jej posłuszestwem (o tym wspominał tez dt) Miejmy nadzieje, ze złe juz nie powróci. Wspaniale ! Wkrótce będzie też i apetyt ! Dobrze, ze Rodzina Szany pokochała naszego kaktusika... Quote
Poker Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Wspaniałe wiadomości.Cuuuuudnie.Ona jest bardzo słodka i ufna. Muszą na nią uważać, bo jeszcze kiedyś uruchomi silnik :evil_lol: MOże trzeba ją jeszcze raz odrobaczyć.Nie wiem czy domek wie,że koo u psa są bardzo ważne. Moze podpowiedziec im. Quote
elzunia Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Tola napisał(a):Pani mówi, z Szana nie ma juz gorączki, jest radosna, chodzi za Pańcią krok w krok i podszczypuje z radości. Z jedzeniem gorzej, ale może jest bardzo wybredna. Uwielbi aprzesiadywac w aucie - wykorzystuje kazda okazję jak auto jest otwarte. Rodzina jest zachwycona sunią - a zwłaszcza jej posłuszestwem (o tym wspominał tez dt) Miejmy nadzieje, ze złe juz nie powróci. Tola cudne wieści a z papusiańkiem przyjdzie czas jest cudowna>poczuła miłośc od państwa i to samo oddaje.:loveu:suuuuuuper wieści Quote
Tola Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Poker napisał(a):Wspaniałe wiadomości.Cuuuuudnie.Ona jest bardzo słodka i ufna. Muszą na nią uważać, bo jeszcze kiedyś uruchomi silnik :evil_lol: MOże trzeba ją jeszcze raz odrobaczyć.Nie wiem czy domek wie,że koo u psa są bardzo ważne. Moze podpowiedziec im. Dla bezpieczeństaw auta i suni Najpierw przydałby się jakis mały kursik ;) Wczoraj Marylka - DT "obdzwaniała" wszystkie swoje byłe tymczasy: Sabę, Polę no i Szanę. Rozmawiała z Pańcią suni - Szana po raz pierwszy wczoraj zjadła z apetytem obiadek i wylegiwała sie przed domem.:) Będzie dobrze:) Quote
Recommended Posts