daisy Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 W hotelu kolo Zielonej Gory znajduje sie piekny "bandog" (mastif x stafik). Wlasciciele zostawili niunka pod opieka Ewy ... a sami wyjechali... i nie wrócili... Pies jest po szkoleniu chyba PT I, ale dawno nie pracowal... widac ze za duzo nie biegal... bo jest tlusciutki... i szybko póki co sie meczy... ale jak mowi Ewa "cwiczymy z nim". Z tego co opowiadali to pies jest przywieziony z Czeskiej hodowli. Bardzo karny, grzeczny... jedyne co to nie lubi samców, ale sunie OK, moze z nimi biegac. Moze ktos wie... ktos by przygarnal milego diabelka . Wiecej informacji - ewa@ludareva.com Zdjecia ....moze mi sie uda wstawic ;) w innym wypadku bede prosic o pomoc. Quote
AgaiTheta Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Podnoszę, jak Ewa zdjęcia podeślę to wstawimy. Quote
daisy Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Aga Zdjecia juz mam od Ewy, wyslalam przed chwila na twoj adres mailowy, prosze o wstawienie. Masz zapchana skrzynke mailowa, mail wrocil z powrotem. Quote
AgaiTheta Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 hmmm wyśli na: butelki4@wp.pl lub pomocbokserom@vp.pl nie możliwe że zapchana, gdzie wysyłałaś? Quote
daisy Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Na adres ktory masz na dogo w profilu wierzbowa@orange.pl Wyslalam jeszcze raz na butelki4 Quote
clockwork Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ehhhh... i bandosie już dopada bezdomność... bardzo przykre...:placz: gdyby to była sunia- wzięłabym bez wahania-dla towarzystwa dla mojego Clockworka, ale niestety to nie sunia... będę obserwować wątek... dla przyszłego właściciela... jeżeli pies jest dobrze ustawiony- może być wielkim, oddanym przyjacielem... wiem bo mam bandoga i mity o psu mordercy absolutnie nie musza być prawdą!!!!! trzymam kciukasy za Huga (dobrze pamiętam?? czytałam wczoraj o nim na amstaffach ...bo nie było dogo ;)) Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 :loveu:hopaj słonko.... to mix mastifa i staforda czyli amstafa ..nie stafika;) Quote
Vectra Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:hopaj słonko.... to mix mastifa i staforda czyli amstafa ..nie stafika;) troche ciężko by było mastifa i staffika wysłac na miłosną randke :evil_lol: piesio cudny :loveu: Quote
Karilka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ehhh.... Clockwork pomału ja sie załamuje...Zobacz ile rzadkich ras ostatnio jest do oddania... albo ogólnie psów z rodowodem:placz: Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ludziska ......spójrzcie na to cudo . Bandoś Clockwork to najsłodsze stworzenie pod słońcem....bo ma wspaniały domek ....pomóżcie znaleść domek dla Huga Quote
clockwork Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [quote name='Karilka']Ehhh.... Clockwork pomału ja sie załamuje...Zobacz ile rzadkich ras ostatnio jest do oddania... albo ogólnie psów z rodowodem:placz: noooo... masakra z tymi domkami, albo inaczej.... masakra z nieodpowiedzialnymi domkami :placz::placz: będę zaglądać i podnosić... to pierwszy BANDOG, szukający domu, i mam nadzieję że OSTATNI!!!!! Jak Hugo jest tak przywiązany do swojego byłego pana jak nasz do nasz- to musi przeżywać katusze po rozłące... DOMECKU!!! PRZYGARNIAJ BANDOSIA SZYBCIUTKO!!!! Quote
Sara_mia_speranza Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Cudowny ...i jak ślicznie się ślini;) hihi...tak czy inaczej ja juz mam piesa, też śliniaczka i goooraco polecam...fafluszki sa kochane w każdym wydaniu:) Quote
clockwork Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 NIKT NIE CHCE PIęKNEGO BANDOSIA???:mad: WSTAWCIE DZIEWCZYNY WIęCEJ FOTEK...bo może zaślinione odrażaja ludzisków.... Quote
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='clockwork']NIKT NIE CHCE PIęKNEGO BANDOSIA???:mad: WSTAWCIE DZIEWCZYNY WIęCEJ FOTEK...bo może zaślinione odrażaja ludzisków.... :razz:no własnie przydałaby się fotka taka bez ślinki;) Quote
clockwork Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 co taka cisza u bandosia??? małe zainteresowanko!!! co tam u mojego faworyta??? wycałuj zaślinionego mordala ode mnie :loveu: Quote
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 nie wiem czy jeszcze tak wolno ale Bandoś w górę Quote
clockwork Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 sorki.... jest tu ktoś??? cisza... w taki sposób bandoś nie znajdzie domu.... napiszcie gdzie jest ogłaszany- może warto prosić o pomoc ludzi którzy są pologowani na wszelkich portalach.... co u Bandoga?? jak wytrzymuje rozstanie?? nadal w hotelu?? może dogomaniacy dorzuciliby do opłat, no ale to trzeba rozreklamować Huga.... czekam na wszelkie wieści !!!!! Quote
Alicja Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 :razz:a założycielka tematu ....bywa tu wogóle.......wiem że na innym fo ...było zainteresowanie bandosiem ...czy coś wiadomo Pytam psiarzy ...ale ci co zapsieni to wziąć nie moga :shake: Quote
daisy Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a założycielka tematu ....bywa tu wogóle.......wiem że na innym fo ...było zainteresowanie bandosiem ...czy coś wiadomo Pytam psiarzy ...ale ci co zapsieni to wziąć nie moga :shake: Zalozycielka bywa ;) ale nie pisala, czekajac na nowe informacje od Ewy, u ktorej w hotelu przebywa Hugo. Troche nowych wiesci i info om Hugo. "Nadal u mnie... nie ma zbyt wielu chętnych na niego. Hugo nie przeżywa w ogóle rozstania... pierwsze 2 dni były bez apetytu. Ten pies siedział w domu cały czas sam, dlatego że jego właściciele bardzo dużo pracowali i pracują. Ja go znam od 2 lat, był moim stałym klientem w hotelu, w sumie jakieś 1,5 miesiąca w roku spędzał u mnie. On zna mnie i ma do mnie zaufanie, całą nasza rodzine uznaje jako swoja już w tej chwili, jest bardzo obronny, pilnuje mnie jak oka w głowie, w tej chwili pilnuje już całego terenu ;-) który uznał za swój. Jest posłuszny, pamięta jeszcze komendy ze szkolenia, troszke z nim pracy i będzie super pies dla bardzo odpowiedzialnej osoby!!!!! bo Hugo naprawdę mnie pilnuje na obcym terenie! Nie wolno do mnie podejść..." Quote
Recommended Posts