mysza 1 Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Ziutka, dzięki wielkie. Oby ktoś zadzwonił, bo wydaje mi się, że może być z tym trudniej. Szorściaki jednak idą najszybciej, te gładkie już niekoniecznie ;) Pani na emeryturze jakaś by się dla niej przydała :) Quote
ania shirley Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Efi niczego sobie, ale Leon piękny przeogromnie.....;) Quote
elaja Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Przepiękne zdjęcia hop! , jak zwykle zresztą .... ale czy Efi próbuje stanąć na głowie czy to jakiś rodzaj gimnastyki:crazyeye: Quote
hop! Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 ania shirley napisał(a):Efi niczego sobie, ale Leon piękny przeogromnie.....;) A ludzie nie doceniają jego urody - już ponad miesiąc czeka na dom. elaja napisał(a):Przepiękne zdjęcia hop! , jak zwykle zresztą .... ale czy Efi próbuje stanąć na głowie czy to jakiś rodzaj gimnastyki:crazyeye: Efi robi różne dziwne wygibasy i tańce. ;) Efi ma tylko szczepienie przeciwko wściekliźnie. Czy zaszczepić ją przeciwko wirusówkom? Quote
hop! Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Ziutka napisał(a):A Leon też myszowy ? ;) Nie. Leon jest asiaf1-owy. ;) Jego wątek - http://www.dogomania.pl/forum/threads/227729-DRAMAT-dziesiątki-głodnych-psów-na-łańcuchach-szczenne-suki-szczeniąta-w-ruderze!!?p=20074414#post20074414. A może ogłoszenia zrobione przez Ciebie przyniosłyby mu szczęście? :lol: Quote
Ziutka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 hop! napisał(a):Nie. Leon jest asiaf1-owy. ;) Jego wątek - http://www.dogomania.pl/forum/threads/227729-DRAMAT-dziesiątki-głodnych-psów-na-łańcuchach-szczenne-suki-szczeniąta-w-ruderze!!?p=20074414#post20074414. A może ogłoszenia zrobione przez Ciebie przyniosłyby mu szczęście? :lol: Idę na wąteczek :) Pewnie, że ogłoszę Leonka, nie ma sprawy ;) Quote
hop! Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Ziutka napisał(a):Idę na wąteczek :) Pewnie, że ogłoszę Leonka, nie ma sprawy ;) Wielkie dzięki! :lol: Quote
mysza 1 Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 W sprawie Efi nie ma telefonów, co mnie martwi. Mam nadzieję, że to chwilowe ;) Jeśli chodzi o inne myszowe psy to jest ich trochę, u Hop zasiedziały się dwa, masakra. Tak, zaszczep proszę Efi na wirusówki. Quote
mysza 1 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Jak się miewa Efi? Oswoiła się już całkowicie, pokonała nieśmiałość? Quote
hop! Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='mysza 1']Jeśli chodzi o inne myszowe psy to jest ich trochę, u Hop zasiedziały się dwa, masakra.[/QUOTE] Obydwa są super adopcyjne. ;) [quote name='mysza 1']Tak, zaszczep proszę Efi na wirusówki.[/QUOTE] Zaszczepiona - koszt 55zł (będzie faktura zbiorcza połączona z Leonem i Kapslem). Zważyłam ją w lecznicy - waży 5,8kg. [quote name='mysza 1']Jak się miewa Efi? Oswoiła się już całkowicie, pokonała nieśmiałość?[/QUOTE] Nie pytałaś Aśki? Widziała ją na własne oczy. ;) Nieśmiała jest z natury i pewnie tak jej zostanie w niektórych sytuacjach. Na smyczy chodzi ładnie (pod warunkiem, że smycz jest automatyczna i dopięta do szelek), ale w ciągu jednego spaceru po 2-4 razy się zacina (staje lub kładzie się i nie chce iść). Wystarczy wziąć ją na ręce i chwilę ponieść, potem postawić na ziemi i znowu zaczyna iść. Jeżeli chodzi o wydawanie dźwięków, gdy zostaje sama, to jest dużo lepiej, ale jeszcze wyje. Nocuje w pokoju Alana, więc w nocy jest cisza. Tylko w ciągu dnia się udziela. Ma małe ciałko, ale głos donośny. ;) Quote
mysza 1 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Dzięki za szczepienie. To się dobrze składa, że z Leonem i Kapslem, bo poprzednio ja zapłaciłam 55 zł za Leona. Akurat się wyrówna. Pytam na wątku, żeby coś się tutaj działo, bo wątek lekko zapomniany. W końcu po to Efi ma wątek. Na razie nie ma zainteresowania jej adopcją, nic się nie zmieniło w tym temacie. Quote
hop! Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='mysza 1']Dzięki za szczepienie. To się dobrze składa, że z Leonem i Kapslem, bo poprzednio ja zapłaciłam 55 zł za Leona. Akurat się wyrówna. Pytam na wątku, żeby coś się tutaj działo, bo wątek lekko zapomniany. W końcu po to Efi ma wątek. Na razie nie ma zainteresowania jej adopcją, nic się nie zmieniło w tym temacie.[/QUOTE] Miałaś się upomnieć o zwrot. ;) W takim razie przypomnę o tym fakcie przesyłając fakturę. Wątek zapomniany? Nie przesadzaj. 3 grudnia były wpisy. Nie zawsze mam czas i ochotę, by podrzucać wątki. ;) Quote
mysza 1 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='hop!']Miałaś się upomnieć o zwrot. ;) W takim razie przypomnę o tym fakcie przesyłając fakturę. Wątek zapomniany? Nie przesadzaj. 3 grudnia były wpisy. Nie zawsze mam czas i ochotę, by podrzucać wątki. ;)[/QUOTE] Nie ma potrzeby, teraz jest faktura to będzie prościej. Zapomniany, tylko Ty, Ziutka i ja. Spojrzałam dokładnie i widzę, że jednak jest nas tu więcej :) Elaja i ania shirley nawet na tej stronie. Jednak oblegany ten wątek :P Ja właśnie tez nie mam czasu dlatego od 3 grudnia nie zaglądałam. Ale miło wiedzieć co u małej, jeszcze mało czasu minęło od jej przyjazdu i wciąż się zmienia. Quote
Ziutka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Iwonko, może troszkę zmienisz tekst (w wolnej chwili) i ogłoszę Efi z innymi fotkami ? Na tym niebieskim tle, coś wybiore i może zdublujemy ogłoszenia. Quote
3 x Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='mysza 1']Nie ma potrzeby, teraz jest faktura to będzie prościej. Zapomniany, [B]tylko Ty, Ziutka i [COLOR="#FF0000"]ja.[/COLOR][/B] Spojrzałam dokładnie i widzę, że jednak jest nas tu więcej :) [B]Elaja i ania shirley[/B] nawet na tej stronie. Jednak oblegany ten wątek :P Ja właśnie tez nie mam czasu dlatego od 3 grudnia nie zaglądałam. Ale miło wiedzieć co u małej, jeszcze mało czasu minęło od jej przyjazdu i wciąż się zmienia.[/QUOTE] i ja i ja :multi: edit. właśnie zauważyłam, że "ja" już mysza wymieniła ;) Quote
hop! Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='mysza 1']Ale miło wiedzieć co u małej, jeszcze mało czasu minęło od jej przyjazdu i wciąż się zmienia.[/QUOTE] Jest u mnie 11 dni. ;) Na szczęście zmienia się na korzyść. :) Zobaczcie, gdzie zasnęła... :lol: [IMG]http://img15.imageshack.us/img15/5326/efi1.jpg[/IMG] [IMG]http://img341.imageshack.us/img341/8498/efi2k.jpg[/IMG] [IMG]http://img11.imageshack.us/img11/6803/efi3.jpg[/IMG] Quote
Ziutka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Jest niesamowita :evil_lol: [IMG]http://img11.imageshack.us/img11/6803/efi3.jpg[/IMG] Hop a czy Ty bierzesz szczeniaki na dt i jaki jest koszt jak coś ;) ? Quote
Aga-ta Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='hop!']Jest u mnie 11 dni. ;) Na szczęście zmienia się na korzyść. :) Zobaczcie, gdzie zasnęła... :lol: [IMG]http://img11.imageshack.us/img11/6803/efi3.jpg[/IMG][/QUOTE] no nie! ona jest boska!!!:loveu: Quote
Lemoniada Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Zupełnie jak kot! Śmieszna mała :lol: Quote
mysza 1 Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='Ziutka']Iwonko, może troszkę zmienisz tekst (w wolnej chwili) i ogłoszę Efi z innymi fotkami ? Na tym niebieskim tle, coś wybiore i może zdublujemy ogłoszenia.[/QUOTE] Dobrze a wybierzesz sama zdjęcia z wątku? Masz dobre oko eksperckie ;) A tekst to ja nie wiem jak zmienic, zaraz coś pomyślę. Nie wiem jak to zrobić, żebym mogła wyróżnić jej tablicę.pl? Bo nie mam jej w swoich ogłoszeniach, chyba na Ciebie poszło? [quote name='3 x']i ja i ja :multi: edit. właśnie zauważyłam, że "ja" już mysza wymieniła ;)[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='Ziutka']Jest niesamowita :evil_lol: Hop a czy Ty bierzesz szczeniaki na dt i jaki jest koszt jak coś ;) ?[/QUOTE] Naprawdę niezła :evil_lol: artystka świetne ma legowisko. Ostatnio chciałam wcisnąć do Hop szczeniaki z NT ale niestety, od czasu jak tymczasowała moje 2 ze schronu w Kutnie, szczeniaków już nie lubi :eviltong::diabloti: Wątpię, żeby w to weszła. :diabloti: Quote
Ziutka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Fotki wybiorę, nie ma problemu :) Tablice jej wyróżnie ;) A tekst to kilka zdań wyciąć i wstawić coś innego...bo mi nie przyjmą na tablicy i gumtree, albo słówka można pozamieniać ;p Quote
mysza 1 Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Na litość ;) Efi to malutka suczka, która jeszcze niedawno mieszkała w schronisku dla psów na dalekim południu Polski marznąc w zimnej budzie. Dzięki wolontariuszom, zamieszkała w domu tymczasowym i od razu stała się kanapowcem :) Została wykąpana, odrobaczona i zaszczepiona. Efi jest grzeczna, posłuszna i niekłopotliwa. Waży około 6 kg, nie potrzebuje wiele miejsca do życia. Lubi towarzystwo innych psów, jest przyjacielska i wesoła. Jest młoda, ma około 2 lata i całe życie przed nią :) Efi jest już wysterylizowana. Kontakt w sprawie adopcji: tel. 507 443 597, email: [EMAIL="i.puchalska@gmail.com"]i.puchalska@gmail.com[/EMAIL] Dzięki wielkie Ziutka :loveu: Quote
Recommended Posts