Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ziutka, dzięki wielkie. Oby ktoś zadzwonił, bo wydaje mi się, że może być z tym trudniej. Szorściaki jednak idą najszybciej, te gładkie już niekoniecznie ;)

Pani na emeryturze jakaś by się dla niej przydała :)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania shirley napisał(a):
Efi niczego sobie, ale Leon piękny przeogromnie.....;)

A ludzie nie doceniają jego urody - już ponad miesiąc czeka na dom.

elaja napisał(a):
Przepiękne zdjęcia hop! , jak zwykle zresztą .... ale czy Efi próbuje stanąć na głowie czy to jakiś rodzaj gimnastyki:crazyeye:

Efi robi różne dziwne wygibasy i tańce. ;)

Efi ma tylko szczepienie przeciwko wściekliźnie. Czy zaszczepić ją przeciwko wirusówkom?

Posted

W sprawie Efi nie ma telefonów, co mnie martwi. Mam nadzieję, że to chwilowe ;)

Jeśli chodzi o inne myszowe psy to jest ich trochę, u Hop zasiedziały się dwa, masakra.

Tak, zaszczep proszę Efi na wirusówki.

Posted

[quote name='mysza 1']Jeśli chodzi o inne myszowe psy to jest ich trochę, u Hop zasiedziały się dwa, masakra.[/QUOTE]

Obydwa są super adopcyjne. ;)

[quote name='mysza 1']Tak, zaszczep proszę Efi na wirusówki.[/QUOTE]

Zaszczepiona - koszt 55zł (będzie faktura zbiorcza połączona z Leonem i Kapslem). Zważyłam ją w lecznicy - waży 5,8kg.

[quote name='mysza 1']Jak się miewa Efi? Oswoiła się już całkowicie, pokonała nieśmiałość?[/QUOTE]

Nie pytałaś Aśki? Widziała ją na własne oczy. ;)

Nieśmiała jest z natury i pewnie tak jej zostanie w niektórych sytuacjach. Na smyczy chodzi ładnie (pod warunkiem, że smycz jest automatyczna i dopięta do szelek), ale w ciągu jednego spaceru po 2-4 razy się zacina (staje lub kładzie się i nie chce iść). Wystarczy wziąć ją na ręce i chwilę ponieść, potem postawić na ziemi i znowu zaczyna iść. Jeżeli chodzi o wydawanie dźwięków, gdy zostaje sama, to jest dużo lepiej, ale jeszcze wyje. Nocuje w pokoju Alana, więc w nocy jest cisza. Tylko w ciągu dnia się udziela. Ma małe ciałko, ale głos donośny. ;)

Posted

Dzięki za szczepienie. To się dobrze składa, że z Leonem i Kapslem, bo poprzednio ja zapłaciłam 55 zł za Leona. Akurat się wyrówna.

Pytam na wątku, żeby coś się tutaj działo, bo wątek lekko zapomniany. W końcu po to Efi ma wątek.

Na razie nie ma zainteresowania jej adopcją, nic się nie zmieniło w tym temacie.

Posted

[quote name='mysza 1']Dzięki za szczepienie. To się dobrze składa, że z Leonem i Kapslem, bo poprzednio ja zapłaciłam 55 zł za Leona. Akurat się wyrówna.

Pytam na wątku, żeby coś się tutaj działo, bo wątek lekko zapomniany. W końcu po to Efi ma wątek.

Na razie nie ma zainteresowania jej adopcją, nic się nie zmieniło w tym temacie.[/QUOTE]

Miałaś się upomnieć o zwrot. ;) W takim razie przypomnę o tym fakcie przesyłając fakturę.

Wątek zapomniany? Nie przesadzaj. 3 grudnia były wpisy. Nie zawsze mam czas i ochotę, by podrzucać wątki. ;)

Posted

[quote name='hop!']Miałaś się upomnieć o zwrot. ;) W takim razie przypomnę o tym fakcie przesyłając fakturę.

Wątek zapomniany? Nie przesadzaj. 3 grudnia były wpisy. Nie zawsze mam czas i ochotę, by podrzucać wątki. ;)[/QUOTE]
Nie ma potrzeby, teraz jest faktura to będzie prościej.
Zapomniany, tylko Ty, Ziutka i ja. Spojrzałam dokładnie i widzę, że jednak jest nas tu więcej :) Elaja i ania shirley nawet na tej stronie. Jednak oblegany ten wątek :P
Ja właśnie tez nie mam czasu dlatego od 3 grudnia nie zaglądałam. Ale miło wiedzieć co u małej, jeszcze mało czasu minęło od jej przyjazdu i wciąż się zmienia.

Posted

Iwonko, może troszkę zmienisz tekst (w wolnej chwili) i ogłoszę Efi z innymi fotkami ?
Na tym niebieskim tle, coś wybiore i może zdublujemy ogłoszenia.

Posted

[quote name='mysza 1']Nie ma potrzeby, teraz jest faktura to będzie prościej.
Zapomniany, [B]tylko Ty, Ziutka i [COLOR="#FF0000"]ja.[/COLOR][/B] Spojrzałam dokładnie i widzę, że jednak jest nas tu więcej :) [B]Elaja i ania shirley[/B] nawet na tej stronie. Jednak oblegany ten wątek :P
Ja właśnie tez nie mam czasu dlatego od 3 grudnia nie zaglądałam. Ale miło wiedzieć co u małej, jeszcze mało czasu minęło od jej przyjazdu i wciąż się zmienia.[/QUOTE]
i ja i ja :multi:

edit. właśnie zauważyłam, że "ja" już mysza wymieniła ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Ale miło wiedzieć co u małej, jeszcze mało czasu minęło od jej przyjazdu i wciąż się zmienia.[/QUOTE]

Jest u mnie 11 dni. ;) Na szczęście zmienia się na korzyść. :)

Zobaczcie, gdzie zasnęła... :lol:

[IMG]http://img15.imageshack.us/img15/5326/efi1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img341.imageshack.us/img341/8498/efi2k.jpg[/IMG]

[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/6803/efi3.jpg[/IMG]

Posted

Jest niesamowita :evil_lol:
[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/6803/efi3.jpg[/IMG]

Hop a czy Ty bierzesz szczeniaki na dt i jaki jest koszt jak coś ;) ?

Posted

[quote name='hop!']Jest u mnie 11 dni. ;) Na szczęście zmienia się na korzyść. :)

Zobaczcie, gdzie zasnęła... :lol:

[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/6803/efi3.jpg[/IMG][/QUOTE]

no nie! ona jest boska!!!:loveu:

Posted

[quote name='Ziutka']Iwonko, może troszkę zmienisz tekst (w wolnej chwili) i ogłoszę Efi z innymi fotkami ?
Na tym niebieskim tle, coś wybiore i może zdublujemy ogłoszenia.[/QUOTE]
Dobrze a wybierzesz sama zdjęcia z wątku? Masz dobre oko eksperckie ;)
A tekst to ja nie wiem jak zmienic, zaraz coś pomyślę.
Nie wiem jak to zrobić, żebym mogła wyróżnić jej tablicę.pl? Bo nie mam jej w swoich ogłoszeniach, chyba na Ciebie poszło?

[quote name='3 x']i ja i ja :multi:
edit. właśnie zauważyłam, że "ja" już mysza wymieniła ;)[/QUOTE]
:evil_lol:
[quote name='Ziutka']Jest niesamowita :evil_lol:
Hop a czy Ty bierzesz szczeniaki na dt i jaki jest koszt jak coś ;) ?[/QUOTE]
Naprawdę niezła :evil_lol: artystka świetne ma legowisko.
Ostatnio chciałam wcisnąć do Hop szczeniaki z NT ale niestety, od czasu jak tymczasowała moje 2 ze schronu w Kutnie, szczeniaków już nie lubi :eviltong::diabloti:
Wątpię, żeby w to weszła. :diabloti:

Posted

Fotki wybiorę, nie ma problemu :)
Tablice jej wyróżnie ;)

A tekst to kilka zdań wyciąć i wstawić coś innego...bo mi nie przyjmą na tablicy i gumtree, albo słówka można pozamieniać ;p

Posted

Na litość ;)

Efi to malutka suczka, która jeszcze niedawno mieszkała w schronisku dla psów na dalekim południu Polski marznąc w zimnej budzie.
Dzięki wolontariuszom, zamieszkała w domu tymczasowym i od razu stała się kanapowcem :)
Została wykąpana, odrobaczona i zaszczepiona.
Efi jest grzeczna, posłuszna i niekłopotliwa. Waży około 6 kg, nie potrzebuje wiele miejsca do życia.
Lubi towarzystwo innych psów, jest przyjacielska i wesoła.
Jest młoda, ma około 2 lata i całe życie przed nią :)
Efi jest już wysterylizowana.
Kontakt w sprawie adopcji: tel. 507 443 597, email: [EMAIL="i.puchalska@gmail.com"]i.puchalska@gmail.com[/EMAIL]

Dzięki wielkie Ziutka :loveu: