Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarnuszce łzawią oczy - dzis od słońca. Nasz doktor powiedział, że tak będzie miała, bo ma oczka wyłupiaste, jest niska i zbiera każdy kurz.

Posted

ronja napisał(a):
Czarnuszce łzawią oczy - dzis od słońca. Nasz doktor powiedział, że tak będzie miała, bo ma oczka wyłupiaste, jest niska i zbiera każdy kurz.

Hmmm....Troche trudno mi się z dr zgodzić. Koks ma oczy czyste, choć baaaaardzo wyłupiaste (Czarnuszka ma przy nim wklęsłe ) , a co do wzrostu, to chyba wiele wyższy nie jest....
Serdel i Milka- cudowni.

Posted

ania shirley napisał(a):
Uszy Serdela nieustannie robią na mnie wrażenie. One chyba trochę żyją własnym życiem. Piękny jest. Ale nawet nie mam co marzyc....

większe wrażenie niż uchola Pimpka? ;)

Posted

3 x napisał(a):
większe wrażenie niż uchola Pimpka? ;)

Wszystkie tulipanowate uszy robia na mnie ogromne wrazenie. Ale Pimpek to Pimpek. Tym bardziej , ze wczoraj pojawla sie szansa, ze moze wroce kiedys do splacania jego dlugu....Nie szybko, ale moze.....

Posted

mysza 1 napisał(a):
Śliczny Foksik, w wolnej chwili dodam do ogłoszeń :)

Milka jest w Przyjacielu Psie :loveu: Dziękuję :loveu:

Ciekawe, czy różowy, obsikany dywanik pomoże. :lol: ;)

Fajnie, że jest. ;)

Posted

hop! napisał(a):
Ciekawe, czy różowy, obsikany dywanik pomoże. :lol: ;)

Fajnie, że jest. ;)

Musi ;) nie ma wyjścia. Dzisiaj miałam telefon w jego sprawie- miałby mieszkać u ponad 60-letniej emerytki. Odradziłam ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Musi ;) nie ma wyjścia. Dzisiaj miałam telefon w jego sprawie- miałby mieszkać u ponad 60-letniej emerytki. Odradziłam ;)

Moja mama ma 70. Koks nie daje rady....W zeszłym roku jak brała go wieczorami na spacer, to chował się pod szafę...

Posted (edited)

Dzisiaj zabrałam 2 psiaki z Kozienic, nie osobiście pomogły mi wolontariuszki Ola i Jola. Do Ronji trafił psiak Lolek, do Hop suczka 4,5 kg przestraszona.

Suczka 4,5 kg bezimienna na razie

Lolek

W związku z tym jest zagadka ;) kto znalazł dom? ;) Osoby w temacie proszę o powstrzymanie się z odpowiedzią :)

Edited by mysza 1
Posted

Spodziewałam się suczki w dużo gorszym stanie psychicznym. Nie jest źle, a nawet jest dobrze (to moje pierwsze wrażenie). Suczka jest malutka i drobna. Nie wiem, ile waży, ale to prawdziwy piesek mini. Nigdy takiego nie miałam. ;) Uważam, że sunia jest śliczna. Nazwałam ją Ufka. :lol:

Jak Wam się podoba?

Posted

hop! napisał(a):
Nie wiem, ile waży, ale to prawdziwy piesek mini. Nigdy takiego nie miałam. ;)

A Efi? ;) Ufka jest śliczna, imię też ma piękne :) Lolek też przystojny.

Kto znalazł dom??? :-o Mysza ma teraz tyle psiaków, że ciężko zgadnąć. Czyżby któryś z dużych psiaków u hop! się doczekał??

Posted

ania shirley napisał(a):
Czarnuszka.....

Bingo :) Czarnuszka ma fajowy dom z ogrodem w Warszawie, prawie Piaseczno. Do towarzystwa, poza ludźmi, sunia goldenka, już nie pierwszej młodości, słodka bardzo i kot.
Bardzo bardzo dziękuję Ewie Marcie za sprawdzenie domu.:loveu:

Nie mam tak dużo, raczej stała liczba ;) W miejsce jednego czeka już na pomoc kilka innych i tak nie mogę przestać... Ale cieszy mnie to :)
Na FB ogłaszam sporo psów z przytuliska w Kozienicach, bo tam masa psów a jak przytulisko się zapełnia, wyjeżdzają do Radys :(

Ufka jest piękna :loveu: Mam nadzieję, że nie będzie z nią kłopotów i szybko znajdzie dom ;) bo jest kolejka do ratowania...

Ciekawe jak Lolek :)