mysza 1 Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Ziutka napisał(a):Granda ? ;) Nie :) gusia0106 napisał(a):No nie mów, że komuś wepchnęłaś Sisi Wredotę !? No nie, niestety. Ale i na nią przyjdzie czas ;) Quote
3 x Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Ziutka napisał(a):A może Wiórek ? a Wiórek juz przypadkiem (albo i nie ;)) ni ejest w DS? ja obstawiam Pytona jakkolwiek wygląda ;) Quote
Ewa Marta Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Idę na FB, może tam już zdradziłaś tajemnicę;-) Quote
mysza 1 Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Ziutka napisał(a):A może Wiórek ? 3 x napisał(a):a Wiórek juz przypadkiem (albo i nie ;)) ni ejest w DS? ja obstawiam Pytona jakkolwiek wygląda ;) Wiórek już ponad tydzień w swoim domu, Ziutka ma wybaczone, bo ma malucha ;) i nie czyta regularnie. Ewa Marta napisał(a):Idę na FB, może tam już zdradziłaś tajemnicę;-) Nie zdradziłam ;) Quote
Ziutka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Ufff...dobrze, że wybaczyłaś :) A w pierwszych postach zmieniłaś info, że Wiórek w DS ? Hmm...już sama nie wiem jaki psiak w DS! Dawaj no tu.... ujawniaj tajemnice raz dwa ! Quote
Lemoniada Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Czyżby Hera? Albo Nela? Albo Pestka, Murka, Megi? ;) Quote
mysza 1 Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Ziutka napisał(a):Ufff...dobrze, że wybaczyłaś :) A w pierwszych postach zmieniłaś info, że Wiórek w DS ? Hmm...już sama nie wiem jaki psiak w DS! Dawaj no tu.... ujawniaj tajemnice raz dwa ! Nie :) bo ciągle zapominam. Lemoniada napisał(a):Czyżby Hera? Albo Nela? Albo Pestka, Murka, Megi? ;) Hera. Pierwsza myśl jest najlepsza. Hera mieszka w domu z ogrodem w Markach, właściciele mają swoją firmę i pracują w domu, jest też 10-letni syn. Jak na razie w domu jest bardzo spokojna, wcale nie drepcze i daje spać :) nie niszczy, nie załatwia się w domu. Od wczoraj chodzi na szkolenie posłuszeństwa, bo strasznie wyrywa się do psów na spacerach. Zawsze taka była. Może trochę się uspokoi z czasem. Poza tym wszystko jest w jak najlepszym porządku. Kciuki potrzebne na wszelki wypadek :) Quote
Ewa Marta Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Nie znałam Hery, ale cieszę się, że znalazła dom:-) Quote
Lemoniada Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Nie no, Mysza, wymiatasz :crazyeye: Herunia w domu! Co za radość! :multi: Quote
hop! Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Wyróżnione ogłoszenia Foksika: http://www.morusek.pl/ogloszenie/159286/Piesek-8211-jak-basset-szorstkowlosy-8211-do-adopcji/ http://www.doadopcji.pl/ogloszenie/159286/Piesek-8211-jak-basset-szorstkowlosy-8211-do-adopcji/ http://tablica.pl/oferta/piesek-jak-basset-szorstkowlosy-do-adopcji-ID2z3t1.html#1ed9bfd082;r:2;s:287 Quote
mysza 1 Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 hop! napisał(a):Wyróżnione ogłoszenia Foksika: http://www.morusek.pl/ogloszenie/159286/Piesek-8211-jak-basset-szorstkowlosy-8211-do-adopcji/ http://www.doadopcji.pl/ogloszenie/159286/Piesek-8211-jak-basset-szorstkowlosy-8211-do-adopcji/ http://tablica.pl/oferta/piesek-jak-basset-szorstkowlosy-do-adopcji-ID2z3t1.html#1ed9bfd082;r:2;s:287 Bardzo Ci dziękuję, są śliczne. Lemoniada napisał(a):Nie no, Mysza, wymiatasz :crazyeye: Herunia w domu! Co za radość! :multi: A ja nie mam już radości, bo Piasek wraca. Okazał się super psem ale relacje z kotem ponoć były nie do ułożenia... Nie mam już siły, naprawdę. Dom idealny... Quote
Ziutka Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Jeden idzie do DS....drugi wraca, ehh :( Myszko, pamietaj o pakietach z bazarku ;) Może Piaska daj do ogłoszeń Quote
3 x Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 mysza 1 napisał(a): A ja nie mam już radości, bo Piasek wraca. Okazał się super psem ale relacje z kotem ponoć były nie do ułożenia... Nie mam już siły, naprawdę. Dom idealny... to ten pod zieloną góra? Quote
Ewa Marta Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 O matko:-( Jaka szkoda Piaska:-( Tyle czekał, a teraz wraca:-( Quote
Lemoniada Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Też się załamałam :( Ale adopcja Hery, Kiry i Azy to jest jednak COŚ... Piasek jest śliczny, na pewno znajdzie amatora swojej urody, który będzie umiał sobie poradzić z jego charakterkiem. Quote
3 x Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Lemoniada']Też się załamałam :( Ale adopcja Hery, Kiry i Azy to jest jednak COŚ... Piasek jest śliczny, na pewno znajdzie amatora swojej urody, który będzie umiał sobie poradzić z jego charakterkiem.[/QUOTE] to kira i Aza maja DS? mysza - uaktualnij pierwszy post :mad: Quote
mysza 1 Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='3 x']to kira i Aza maja DS? mysza - uaktualnij pierwszy post :mad:[/QUOTE] Azy nie była na wątku, bo nie moja a Aski. Ale dom ma ;) Jeszcze Wiórek ma z ostatnich:) Już mi się tam psy nie mieszczą. Quote
3 x Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='mysza 1']Azy nie była na wątku, bo nie moja a Aski. Ale dom ma ;) Jeszcze Wiórek ma z ostatnich:) Już mi się tam psy nie mieszczą.[/QUOTE] a Kira? bo chyba coś przegapiłam Quote
ania shirley Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='3 x']a Kira? bo chyba coś przegapiłam[/QUOTE] Z Azą poszła... Quote
3 x Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='ania shirley']Z Azą poszła...[/QUOTE] dzieki za info :) no to przegapiłam :oops: Quote
ronja Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Pestka już po sterylce. Milka dostanie dziś trzeci kołnierz. to tyle z ciekawych wieści u psów "u ronja" Quote
hop! Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='ronja']Pestka już po sterylce. Milka dostanie dziś trzeci kołnierz. to tyle z ciekawych wieści u psów "u ronja"[/QUOTE] Nie są ciekawe, ale istotne. :) Na temat Foksika u hop! (nie odmieniam nicków i nie zmieniam ich pisowni :)) nie ma ani ciekawych wieści, ani ważnych. Jutro dowiem się, czy oczy Foksa są perfekcyjnie wyleczone. ;) Quote
3 x Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='ronja']Pestka już po sterylce. Milka dostanie dziś trzeci kołnierz. to tyle z ciekawych wieści u psów "u ronja"[/QUOTE] a ja mam cały czas kołnierz co wam kiedys obiecałam a potem gusia go zapomniala zabrac no i dalej leżakuje u mnie (tak sobie pomyślalam, ze jak o tym napisze to może ktoś będzie koło mnie do ciebie jechał ;)) Quote
ronja Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='3 x']a ja mam cały czas kołnierz co wam kiedys obiecałam a potem gusia go zapomniala zabrac no i dalej leżakuje u mnie (tak sobie pomyślalam, ze jak o tym napisze to może ktoś będzie koło mnie do ciebie jechał ;))[/QUOTE] mam nadzieję, że ten trzeci kołnierz przetrwa. w piątek Milka może mieć już zdjęte szwy. mam nadzieję, że to się uda, po plany są dosyć napięte. Pestka też rozwaliła kołnierz już w lecznicy, ale dał się skleić. w ogóle bardzo szybko się wybudziła i była bardzo nerwowa w lecznicy. w domu się uspokoiła. koszt sterylki z kołnierzami to 238zł Quote
Recommended Posts