Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hop! napisał(a):
Może ktoś dorzuci grosik na karmę. ;-)

Ale extra historia i całkiem prawdziwa. Bardzo dziękuję :loveu:

A ja mam konkurs- Hop i Ronja nie biorą udziału ;)

Kto od wczoraj jest w nowym domu? Chodzi o psa/suczkę oczywiście ;)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ale extra historia i całkiem prawdziwa. Bardzo dziękuję :loveu:

A ja mam konkurs- Hop i Ronja nie biorą udziału ;)

Kto od wczoraj jest w nowym domu? Chodzi o psa/suczkę oczywiście ;)

a powiesz mi kogo mam do wyboru?
bo sie pogubiłam kto u ciebie jest ;)

a chętnie wezmę udziałw konkursie

Posted

Ostatnio moją głowę nieustannie zaprząta pewien pies i łapanki na niego... Masakra jakaś.

Nie Fortuna, nie Foksik.

Do adopcji mam: Pako, Fortunę, Foksika, Kirę, Megi, Herę, Pestkę, Murkę, Milkę zwaną Grandą i Dagą, Czarnuszkę zwaną Perełką, Nelę, Wiórka, Sisi, Kubusia, Pytona... W planie odłowienia 2. Trzymajcie kciuki. Nie wiem czy wszystkie wymieniłam, mogło mi coś umknąć :)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ostatnio moją głowę nieustannie zaprząta pewien pies i łapanki na niego... Masakra jakaś.

Nie Fortuna, nie Foksik.

Do adopcji mam: Pako, Fortunę, Foksika, Kirę, Megi, Herę, Pestkę, Murkę, Milkę zwaną Grandą i Dagą, Czarnuszkę zwaną Perełką, Nelę, Wiórka, Sisi, Kubusia, Pytona... W planie odłowienia 2. Trzymajcie kciuki. Nie wiem czy wszystkie wymieniłam, mogło mi coś umknąć :)

połowy nie znam
ale stawiam na Pestkę
i Pytona

a wogóle to co to za pisanie "nie Fortuna, nie Foksik"
nie podpowiadamy
aaaa i jak nie trafię to wpłącam dyszkę
jak trafię to piataka ;)

mysza poprzednie pieniązki dotarły?

kto jeszcze dołączy do zabawy ?

Posted

Lemoniada napisał(a):
Chociaż ja też bym wolała, żeby to Fortuna znalazła swoich ludzi...

Też bardzo tego chcę. Ona niezbyt dobrze się czuje w domu pełnym psów. Zapach każdego nowego psa to dla niej stres. Powinna mieć ustabilizowany tryb życia. Nie lubi zmian, jest zazdrosna o inne psy.

Pako to kolejny pies, który powinien znaleźć dom.

Posted

A kto to Kubuś i Pyton? I czemu nie wymieniłaś Hugo?
Skoro nie Foksik, to obstawiam Czarnuszkę :)
A Pako, Fortunie, Herze i Sisi życzę domków najbardziej, one najdłużej czekają i na ich "nieszczęście" są duże.

Posted

3 x napisał(a):
połowy nie znam
ale stawiam na Pestkę
i Pytona

a wogóle to co to za pisanie "nie Fortuna, nie Foksik"
nie podpowiadamy
aaaa i jak nie trafię to wpłącam dyszkę
jak trafię to piataka ;)

mysza poprzednie pieniązki dotarły?

kto jeszcze dołączy do zabawy ?

Dzięki, poprzednie dotarły :) Pewnie już nikt, zaraz będzie rozwiązanie. ;)
hop! napisał(a):
Też bardzo tego chcę. Ona niezbyt dobrze się czuje w domu pełnym psów. Zapach każdego nowego psa to dla niej stres. Powinna mieć ustabilizowany tryb życia. Nie lubi zmian, jest zazdrosna o inne psy.

Pako to kolejny pies, który powinien znaleźć dom.

I ja bym tego bardzo chciała...
Lemoniada napisał(a):
A kto to Kubuś i Pyton? I czemu nie wymieniłaś Hugo?
Skoro nie Foksik, to obstawiam Czarnuszkę :)
A Pako, Fortunie, Herze i Sisi życzę domków najbardziej, one najdłużej czekają i na ich "nieszczęście" są duże.

Kubuś to dziadeczek biały, słabo widzi. Czasem pojawia się na FB, jest też wątek na dogo.

Wątek Kubusia http://www.dogomania.pl/forum/threads/236255-14-letni-niewidomy-dziadek-ma-trafić-do-schronu-w-Kutnie-pomóżcie

Pyton to pies, który miał jechać do schroniska, do Kutna i w ostatniej chwili udało się znaleźć dt

A Hugo nie jest i nie był moim podpiecznym tylko Asi, podobnie jak Aza czy Kapsel. :)

Każda ma swoją działkę ;)

Posted

Zwycięzca - Wiórek. Wyrzucony gdzieś na wsi, potem schronisko, chudzinka jak wiór kiedy trafił do Ronji. A teraz okazałe psisko :)
Bardzo się cieszę, ma fajny dom w mieszkaniu w Warszawie. Pani pracuje w domu, są długie spacery i szkolenie w planie, żeby Wiór był wytrenowany ;) To duży pies, wysoki, ok 30 kg więc myślałam, że przyjdzie mu jeszcze czekać. Jednak się udało :)

Posted

mysza 1 napisał(a):
I bardzo fajnie, cieszę się z tego romansu ;) Niech sobie pobrykają, a co tam ;)

Klopsik... ślicznie ;)

Gorzej jak romans zamieni się w prawdziwą miłość. Rozstanie będzie bardzo bolesne... ;)

Dla Ciebie Foksik, dla mnie Klopsik. ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Kubuś to dziadeczek biały, słabo widzi. Czasem pojawia się na FB, jest też wątek na dogo.

Wątek Kubusia http://www.dogomania.pl/forum/threads/236255-14-letni-niewidomy-dziadek-ma-trafić-do-schronu-w-Kutnie-pomóżcie

Pyton to pies, który miał jechać do schroniska, do Kutna i w ostatniej chwili udało się znaleźć dt :smile:

A Hugo nie jest i nie był moim podpiecznym tylko Asi, podobnie jak Aza czy Kapsel. :)

Każda ma swoją działkę ;)

No tak, przecież bywam w wątku Kubusia, zapomniałam :) Pytona chyba kojarzę, ale nie jestem pewna.

Z domku Wiórka bardzo się cieszę!:multi:Rozszalałyście się dziewczyny z tymi adopcjami ;)

A zdradzisz nam, co było nagrodą w konkursie? ;)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Ja optymistycznie znowu stawiałam na Fortunę na FB:-) No, ale super, że poszedł inny duży psiak!

Mój Atos ma 50 ogłoszeń i ani jednego telefonu:-(

Ciężko trafić w gusta ludzi, raz duży idzie, raz mały. Ta malutka Czarnuszka Perełka siedzi jak zaklęta od grudnia :( A waży 6 kg, niby taka adopcyjna.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ciężko trafić w gusta ludzi, raz duży idzie, raz mały. Ta malutka Czarnuszka Perełka siedzi jak zaklęta od grudnia :( A waży 6 kg, niby taka adopcyjna.

Znajdzie swój dom, zobaczysz:-) jest urocza!