mysza 1 Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 Marnie, ostatnio same wydatki :( a jeszcze 2 sterylki w planie :( Oj marnie. Quote
mysza 1 Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 No dobra ;) Zapraszam na wątek Piaska po rozstrzygnięcie zagadki ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/224399-Przerażony-skrzywdzony-przez-ludzi-mały-kłębek-strachu-czy-wróci-do-schronu?p=20564413#post20564413 Huraaaaaaaaaaa :multi: Quote
ronja Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 cieszę się bardzo z Piaska:) z Nelą Bartek pracuje na takiej samej zasadzie. ja włączę się za jakiś czas. na mnie Nela bardzo złowrogo szczeka kiedy pojawiam się w zasięgu jej wzroku w domu. martwi nas sikanie Neli. załatwia się co 2 dni. mało pije. szuka miejsca na dworzu i rezygnuje. jakby sikanie kojarzyło jej się z czymś złym. kupę przeważnie robi na dworzu, codziennie. po każdym załatwieniu się na dworzu oczywiście dostaje przysmak i jest bardzo chwalona i głaskana (bo przekonała się już, że głaskanie może być fajne). dziś też załatwiła się na dworzu, ale tylko dzięki determinacji Bartka. staramy się jej namaczać karmę, ale jak wody jest więcej, po prostu ją wylewa. może ktoś ją bił jak się załatwiała? pojęcia nie mam. Quote
ronja Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 i zapomniałam napisać. miałam dziś telefon o Herę. ale do budy niestety. pan ma jeszcze przedyskutować sprawę mieszkania Hery w domu z żoną. ale pewnie nic z tego nie będzie. Quote
mysza 1 Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='ronja']cieszę się bardzo z Piaska:) z Nelą Bartek pracuje na takiej samej zasadzie. ja włączę się za jakiś czas. na mnie Nela bardzo złowrogo szczeka kiedy pojawiam się w zasięgu jej wzroku w domu. martwi nas sikanie Neli. załatwia się co 2 dni. mało pije. szuka miejsca na dworzu i rezygnuje. jakby sikanie kojarzyło jej się z czymś złym. kupę przeważnie robi na dworzu, codziennie. po każdym załatwieniu się na dworzu oczywiście dostaje przysmak i jest bardzo chwalona i głaskana (bo przekonała się już, że głaskanie może być fajne). dziś też załatwiła się na dworzu, ale tylko dzięki determinacji Bartka. staramy się jej namaczać karmę, ale jak wody jest więcej, po prostu ją wylewa. może ktoś ją bił jak się załatwiała? pojęcia nie mam.[/QUOTE] Ja też się cieszę :) Odkąd go zobaczyłam w schronie, jakoś mnie rozczulał. Nawet jak kąsał, pewnie dlatego, że nie mnie ;) Kurczę, może dobrze by było ją pokazać u weta chociaż na 98 % to jednak problemy psychiczne... Nie wiem jak by zniosła podróz i wizytę u weta... [quote name='ronja']i zapomniałam napisać. miałam dziś telefon o Herę. ale do budy niestety. pan ma jeszcze przedyskutować sprawę mieszkania Hery w domu z żoną. ale pewnie nic z tego nie będzie.[/QUOTE] Nawet na pewno ;) nic nie będzie. Quote
ronja Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Rozważaliśmy już wizytę u weta. Bartek uważa, że to 100% psychika. Nela jest cholernie płochliwa, nie wiem czy w tym stanie dodatkowo ją stresować. Zobaczymy. Jeżeli nie będzie poprawy (od przyjazdu jest nieznaczna poprawa, bo zdarzyło się, że nie załatwiała się 4 dni), trzeba będzie ją jednak wetowi pokazać. Quote
ronja Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Nela zrobiła siku wczoraj po południu i dziś rano:multi:. wypiła też więcej wody. Quote
mysza 1 Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 ronja napisał(a):Nela zrobiła siku wczoraj po południu i dziś rano:multi:. wypiła też więcej wody. Na pewno wystraszyła się wizyty u weta ;) Quote
3 x Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='3 x']Piasek tzn ja obstawiam Piaska jak trafię to wpłacam 5 zł na konto pasiaków jak nie to 10 zł ;) [quote name='mysza 1']No dobra ;) Zapraszam na wątek Piaska po rozstrzygnięcie zagadki ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/224399-Przerażony-skrzywdzony-przez-ludzi-mały-kłębek-strachu-czy-wróci-do-schronu?p=20564413#post20564413 Huraaaaaaaaaaa :multi: znaczy pora wyskoczyć z kasy ;) Quote
ronja Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Czarnuszka nie miała ochoty dziś za bardzo pozować. Po adopcji Piaska, mianowała się pierwszym szczekaczem w naszym hotelu:) Quote
ronja Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 bardzo zadowolony pies:laugh2_2: i na koniec ulubienice Myszy:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 3 x napisał(a):znaczy pora wyskoczyć z kasy ;) Słowo się rzekło ;) Dzięki :) No piękne mam te pieski, naprawdę ;) co jeden to ładniejszy :P Quote
mysza 1 Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Jakieś szaleństwa w śniegu by mi się przydały na fejsa ;) Lemoniada, dziękuję Ci za wpłatę 20 zł, matko chrzestna ;) ale wybrałyśmy imię Pestka, a nie Chrupka ;) chociaż to nie ma znaczenia ;) Quote
3 x Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 mysza 1 napisał(a):Słowo się rzekło ;) Dzięki :) rzekło i klikło przelew poszedł na konto fundacyjne z dopiskiem ogólnym "psy myszy" jakbyś jeszcze jakiegos wydała ze zbiorczego wątku (albo i nie zbiorczego) a nie chciala ujawnić to ja chetnei potypuję ;) niedalej jak wczoraj zachwalalam Gremowi Kirę, że taka rozrywkowa i że jakby nie Fred to byśmy ją wzieli do zmczenia Gnojka no oszołom mały niezmordowany jest i męczy nam Fredzia ;( werdas jeden a wogole to jako totalna ignorantka wpadajaca na wątek jak po ogień nie odrózniam Kiry od Foksia :oops: :evil_lol: Quote
Ziutka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Iwonko, zamówiłam 5 pakietów ogłoszeń dla Twoich psiaków ;) Wstawiaj tu na bazarek wsio co potrzebne : http://www.dogomania.pl/forum/threads/240780-Bazarek-ogłoszeniowy-25-portali-za-3zł-do-27-03-do-godz-22-00?p=20576282#post20576282 Quote
mysza 1 Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='3 x']rzekło i klikło przelew poszedł na konto fundacyjne z dopiskiem ogólnym "psy myszy" jakbyś jeszcze jakiegos wydała ze zbiorczego wątku (albo i nie zbiorczego) a nie chciala ujawnić to ja chetnei potypuję ;) niedalej jak wczoraj zachwalalam Gremowi Kirę, że taka rozrywkowa i że jakby nie Fred to byśmy ją wzieli do zmczenia Gnojka no oszołom mały niezmordowany jest i męczy nam Fredzia ;( werdas jeden a wogole to jako totalna ignorantka wpadajaca na wątek jak po ogień nie odrózniam Kiry od Foksia :oops: :evil_lol: Dzięki :) Kira do męczenia jest idealna, naprawdę ;) Męczy każdego :) z psami relacje ma różne, raczej większość przed nią ucieka :evil_lol: A jeśli chodzi o obstawianie adopcji to w tej chwili trochę za wcześnie i nie mogę zapytać ale być może za kilka dni poproszę o typowanie ;) [quote name='Ziutka']Iwonko, zamówiłam 5 pakietów ogłoszeń dla Twoich psiaków ;) Wstawiaj tu na bazarek wsio co potrzebne : http://www.dogomania.pl/forum/threads/240780-Bazarek-ogłoszeniowy-25-portali-za-3zł-do-27-03-do-godz-22-00?p=20576282#post20576282 O matko, bardzo Ci dziękuję :loveu: Powstawiam. Quote
ania shirley Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 mysza 1 napisał(a): A jeśli chodzi o obstawianie adopcji to w tej chwili trochę za wcześnie i nie mogę zapytać ale być może za kilka dni poproszę o typowanie ;) . O! To ja hurtem zapłacę za nietrafione, dobrze? Quote
mysza 1 Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 ania shirley napisał(a):O! To ja hurtem zapłacę za nietrafione, dobrze? A pewnie, bardzo dziękuję :loveu: Quote
ronja Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 (edited) boję się zapeszyć, jest trochę lepiej z Nelą. załatwia się codziennie raz, czasem dwa. polubiła Bartka, pokazuje mu nawet brzuszek i na wyciągniętą rekę biegnie do głaskania. boi się aparatu i na zdjęciach wygląda nadal marnie Edited March 11, 2013 by ronja Quote
ronja Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 zagadka - kto to?:evil_lol: odpowiedź:lol: i w wersji statycznej:) Quote
Recommended Posts