Lemoniada Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Poza może nie do końca ta sama, ale podobieństwo jak dla mnie uderzajace do Anubisa :) Quote
hop! Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 [quote name='Lemoniada'] Poza może nie do końca ta sama, ale podobieństwo jak dla mnie uderzajace do Anubisa :) Coś mają podobnego, ale na pewno nie figurę. ;) Quote
Ziutka Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Iwonko, gdby były potrzebne ogłoszenia - to wiesz ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Przylazłam za ślicznościową panienką :) Quote
hop! Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 W przypadku Ptysia i Lulu wystarczy chyba jedna seria ogłoszeń - tak mi się wydaje. ;)[FONT=Arial][FONT=verdana] Szkoda, że Ptyś przez 4 miesiące tkwił u emerytki[SIZE=2]. [SIZE=2]Brak info, kiepskie fotki.[SIZE=2].. Stracony czas i kasa.[/FONT][/FONT] Informacje o Ptysiu: [FONT=Arial]Ptyś ma 1,5 roku, około 38cm wysokości w kłębie i waży 14kg. Jest miły, kontaktowy, wesoły, energiczny i łagodny. Lubi spacery i zabawy. Spontanicznie okazuje uczucia i "konwersuje" z człowiekiem. W stosunku do innych psów jest bardzo przyjazny, ale zdarzają się antypatie. Ptyś potrafi chodzić na smyczy (trochę ciągnie). Zachowuje czystość w domu, nie niszczy i grzecznie zostaje sam w domu. Jest zbyt energiczny i bezpośredni w kontaktach, więc nie powinien zamieszkać z bardzo małymi dziećmi. Jest zdrowy, odrobaczony, będzie wykastrowany. [/FONT] Informacje o Lulu: [FONT=Arial]Lulu ma 2-3 lata, około 38cm w kłębie i waży 9kg. Jest przemiła, słodka, delikatna i nieśmiała. Szybko przywiązuje się do opiekuna. Akceptuje inne psy. Ładnie chodzi na smyczy. Zachowuje czystość w domu. Nie niszczy i nie hałasuje. Grzecznie zostaje sama w domu. Jest zdrowa, odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. [/FONT] Quote
mysza 1 Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 [quote name='Lemoniada'] Poza może nie do końca ta sama, ale podobieństwo jak dla mnie uderzajace do Anubisa :) Rzeczywiście, coś w tym jest.:p [quote name='hop!']Coś mają podobnego, ale na pewno nie figurę. ;) Oj tam, oj tam, nie jest z nim tak dużo. Chydy Ptyś przestaje być ptysiem ;) [quote name='Ziutka']Iwonko, gdby były potrzebne ogłoszenia - to wiesz ;) Wielkie dzięki :loveu: Myślę, ze Lulu można już ogłosić, zaraz wybiorę zdjęcia, tekst już napisała Hop jak widzę. Ptysia po kastracji, bo ja nie lubię zabiegów i zawsze się boję, że zapeszę :shake: [quote name='hop!']W przypadku Ptysia i Lulu wystarczy chyba jedna seria ogłoszeń - tak mi się wydaje. ;)[FONT=Arial][FONT=verdana] Szkoda, że Ptyś przez 4 miesiące tkwił u emerytki[SIZE=2]. [SIZE=2]Brak info, kiepskie fotki.[SIZE=2].. Stracony czas i kasa.[/FONT][/FONT] Informacje o Ptysiu: [FONT=Arial]Ptyś ma 1,5 roku, około 38cm wysokości w kłębie i waży 14kg. Jest miły, kontaktowy, wesoły, energiczny i łagodny. Lubi spacery i zabawy. Spontanicznie okazuje uczucia i "konwersuje" z człowiekiem. W stosunku do innych psów jest bardzo przyjazny, ale zdarzają się antypatie. Ptyś potrafi chodzić na smyczy (trochę ciągnie). Zachowuje czystość w domu, nie niszczy i grzecznie zostaje sam w domu. Jest zbyt energiczny i bezpośredni w kontaktach, więc nie powinien zamieszkać z bardzo małymi dziećmi. Jest zdrowy, odrobaczony, będzie wykastrowany. [/FONT] Informacje o Lulu: [FONT=Arial]Lulu ma 2-3 lata, około 38cm w kłębie i waży 9kg. Jest przemiła, słodka, delikatna i nieśmiała. Szybko przywiązuje się do opiekuna. Akceptuje inne psy. Ładnie chodzi na smyczy. Zachowuje czystość w domu. Nie niszczy i nie hałasuje. Grzecznie zostaje sama w domu. Jest zdrowa, odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. [/FONT] Dzięki. Quote
elaja Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Sliczne stadko , a Ptyś szczególnie się wyróznia . Fajny psiak , taki mały gladiator . Quote
AniaB Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Ptys slodki - jak to ptys, ale ja obstaje za kudlatkami.. To biało brązowe przepiekne... Ale nasza Lulko - Rózia najsłodsza.. :D I faktycznie delikatniutka.. Do mnie tez sie pakowała na rece jak bała sie swojej przyszłej współpasazerki boksi.. A na rekach rozdawała buzoole.. Moje kochanie:) Quote
hop! Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='AniaB']Ptys slodki - jak to ptys, ale ja obstaje za kudlatkami.. To biało brązowe przepiekne... Ale nasza Lulko - Rózia najsłodsza.. :D I faktycznie delikatniutka.. Do mnie tez sie pakowała na rece jak bała sie swojej przyszłej współpasazerki boksi.. A na rekach rozdawała buzoole.. Moje kochanie:) http://imageshack.us/a/img607/2492/44496932.jpg Biało-rude ;) to mój dziadzio - 7 lipca skończył 17 lat. Wiele osób się nim zachwycało. Lulu - Rózia jest śliczna i kochana. Ptyś też. :lol: Quote
Ziutka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Iwonko, to ślij mi wsio na maila i będę ogłaszać cudaczki :) Quote
hop! Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Ptyś fantastycznie bawi się piłką i ringiem. Uwielbia bawić się w szarpanki. Rózia - Lulu próbuje bawić się małą piłką, ale zupełnie inaczej - delikatnie, tak, jakby się wstydziła. ;) Quote
mysza 1 Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Ziutka napisał(a):Iwonko, to ślij mi wsio na maila i będę ogłaszać cudaczki :) Dzięki, zaraz to zrobię. Od rana mam zamiar ale ciągle mi coś w pracy przeszkadza ;) Quote
Poker Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Ale Lulu podobna do Frygi , oby charakter miała lepszy. Quote
Aga-ta Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='hop!'] Z moimi psami... a ja w tym stadku nawet "brata" Jantara wypatrzylam;) sliczne psiaki:) Quote
hop! Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='Poker']Ale Lulu podobna do Frygi , oby charakter miała lepszy. Rózia - Lulu ma dobry charakter. Jest słodka, miła i grzeczna. [quote name='Aga-ta']a ja w tym stadku nawet "brata" Jantara wypatrzylam sliczne psiaki "Siostrę". To moja ulubienica - zwariowane Joczuszko. ;) Quote
mysza 1 Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Jutro Ptyś kluskowy ma kastrację. Trzymajcie kciuki, bo ja zawsze mam stracha ;) Quote
zakonna Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 trzymamy, ta kudłata urocza ale ten Ptyś mnie powalił na łopatki po prostu, ma w oczach takę fajną energię i urodę niesamowitą i ten nosek odbarwiony troszkę, cud-miód Quote
Ziutka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Iwonko, przepraszam za spam... Zajryzjcie proszę do kruszynki, mi wsio opadło, chyba nie mam już sił na dogo...:( http://www.dogomania.pl/forum/threads/234090-Suka-w-zaawansowanej-ciąży-wyrzucona-za-płot-BŁAGAM-POMÓŻCIE Quote
mysza 1 Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 A ja sobie zaglądam i trzymam kciuki za Ptyska dzisiaj. Oby wszystko było szybko i bezpiecznie. Quote
hop! Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Ptyś w dobrej formie - aż za dobrej. Cały czas kombinuje. Rozpiął kołnierz. Nie wiem, co jeszcze wymyśli, ale na pewno coś zaskakującego. ;) Quote
mysza 1 Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Strasznie się cieszę, że jest w dobrej formie chociaż współczuję Ci jego kombinowania ;) A jak tam Rózia Lulu? Coś nas wszyscy opuścili na wątku :( Quote
gusia0106 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Ja czytam, ale nie podzielam zachwytów nad urodą Ptysia więc siedzę po cichu ;) Quote
ania shirley Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Jaki ładny pies!! A na tych ostatnich zdjęciach w rózowej tonacji to taki świńczyk! Śliczny!! I uszy duże ma! A ja do uszyu mam slabosc... Quote
Recommended Posts