Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lemoniada']

Poza może nie do końca ta sama, ale podobieństwo jak dla mnie uderzajace do Anubisa :)

Coś mają podobnego, ale na pewno nie figurę. ;)

Posted

W przypadku Ptysia i Lulu wystarczy chyba jedna seria ogłoszeń - tak mi się wydaje. ;)[FONT=Arial][FONT=verdana] Szkoda, że Ptyś przez 4 miesiące tkwił u emerytki[SIZE=2]. [SIZE=2]Brak info, kiepskie fotki.[SIZE=2].. Stracony czas i kasa.[/FONT][/FONT]

Informacje o Ptysiu:

[FONT=Arial]Ptyś ma 1,5 roku, około 38cm wysokości w kłębie i waży 14kg. Jest miły, kontaktowy, wesoły, energiczny i łagodny. Lubi spacery i zabawy. Spontanicznie okazuje uczucia i "konwersuje" z człowiekiem. W stosunku do innych psów jest bardzo przyjazny, ale zdarzają się antypatie. Ptyś potrafi chodzić na smyczy (trochę ciągnie). Zachowuje czystość w domu, nie niszczy i grzecznie zostaje sam w domu. Jest zbyt energiczny i bezpośredni w kontaktach, więc nie powinien zamieszkać z bardzo małymi dziećmi. Jest zdrowy, odrobaczony, będzie wykastrowany.
[/FONT]
Informacje o Lulu:

[FONT=Arial]Lulu ma 2-3 lata, około 38cm w kłębie i waży 9kg. Jest przemiła, słodka, delikatna i nieśmiała. Szybko przywiązuje się do opiekuna. Akceptuje inne psy. Ładnie chodzi na smyczy. Zachowuje czystość w domu. Nie niszczy i nie hałasuje. Grzecznie zostaje sama w domu. Jest zdrowa, odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. [/FONT]

Posted

[quote name='Lemoniada']
Poza może nie do końca ta sama, ale podobieństwo jak dla mnie uderzajace do Anubisa :)
Rzeczywiście, coś w tym jest.:p
[quote name='hop!']Coś mają podobnego, ale na pewno nie figurę. ;)
Oj tam, oj tam, nie jest z nim tak dużo. Chydy Ptyś przestaje być ptysiem ;)
[quote name='Ziutka']Iwonko, gdby były potrzebne ogłoszenia - to wiesz ;)
Wielkie dzięki :loveu: Myślę, ze Lulu można już ogłosić, zaraz wybiorę zdjęcia, tekst już napisała Hop jak widzę.
Ptysia po kastracji, bo ja nie lubię zabiegów i zawsze się boję, że zapeszę :shake:
[quote name='hop!']W przypadku Ptysia i Lulu wystarczy chyba jedna seria ogłoszeń - tak mi się wydaje. ;)[FONT=Arial][FONT=verdana] Szkoda, że Ptyś przez 4 miesiące tkwił u emerytki[SIZE=2]. [SIZE=2]Brak info, kiepskie fotki.[SIZE=2].. Stracony czas i kasa.[/FONT][/FONT]

Informacje o Ptysiu:

[FONT=Arial]Ptyś ma 1,5 roku, około 38cm wysokości w kłębie i waży 14kg. Jest miły, kontaktowy, wesoły, energiczny i łagodny. Lubi spacery i zabawy. Spontanicznie okazuje uczucia i "konwersuje" z człowiekiem. W stosunku do innych psów jest bardzo przyjazny, ale zdarzają się antypatie. Ptyś potrafi chodzić na smyczy (trochę ciągnie). Zachowuje czystość w domu, nie niszczy i grzecznie zostaje sam w domu. Jest zbyt energiczny i bezpośredni w kontaktach, więc nie powinien zamieszkać z bardzo małymi dziećmi. Jest zdrowy, odrobaczony, będzie wykastrowany.
[/FONT]
Informacje o Lulu:

[FONT=Arial]Lulu ma 2-3 lata, około 38cm w kłębie i waży 9kg. Jest przemiła, słodka, delikatna i nieśmiała. Szybko przywiązuje się do opiekuna. Akceptuje inne psy. Ładnie chodzi na smyczy. Zachowuje czystość w domu. Nie niszczy i nie hałasuje. Grzecznie zostaje sama w domu. Jest zdrowa, odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. [/FONT]
Dzięki.

Posted

Ptys slodki - jak to ptys, ale ja obstaje za kudlatkami..
To biało brązowe przepiekne... Ale nasza Lulko - Rózia najsłodsza.. :D I faktycznie delikatniutka.. Do mnie tez sie pakowała na rece jak bała sie swojej przyszłej
współpasazerki boksi.. A na rekach rozdawała buzoole.. Moje kochanie:)

Posted

[quote name='AniaB']Ptys slodki - jak to ptys, ale ja obstaje za kudlatkami..
To biało brązowe przepiekne... Ale nasza Lulko - Rózia najsłodsza.. :D I faktycznie delikatniutka.. Do mnie tez sie pakowała na rece jak bała sie swojej przyszłej
współpasazerki boksi.. A na rekach rozdawała buzoole.. Moje kochanie:)
http://imageshack.us/a/img607/2492/44496932.jpg

Biało-rude ;) to mój dziadzio - 7 lipca skończył 17 lat. Wiele osób się nim zachwycało.

Lulu - Rózia jest śliczna i kochana. Ptyś też. :lol:

Posted

Ptyś fantastycznie bawi się piłką i ringiem. Uwielbia bawić się w szarpanki. Rózia - Lulu próbuje bawić się małą piłką, ale zupełnie inaczej - delikatnie, tak, jakby się wstydziła. ;)

Posted

Ziutka napisał(a):
Iwonko, to ślij mi wsio na maila i będę ogłaszać cudaczki :)

Dzięki, zaraz to zrobię. Od rana mam zamiar ale ciągle mi coś w pracy przeszkadza ;)

Posted

[quote name='Poker']Ale Lulu podobna do Frygi , oby charakter miała lepszy.

Rózia - Lulu ma dobry charakter. Jest słodka, miła i grzeczna.

[quote name='Aga-ta']a ja w tym stadku nawet "brata" Jantara wypatrzylam

sliczne psiaki

"Siostrę". To moja ulubienica - zwariowane Joczuszko. ;)

Posted

trzymamy, ta kudłata urocza ale ten Ptyś mnie powalił na łopatki po prostu, ma w oczach takę fajną energię i urodę niesamowitą i ten nosek odbarwiony troszkę, cud-miód

Posted

Ptyś w dobrej formie - aż za dobrej. Cały czas kombinuje. Rozpiął kołnierz. Nie wiem, co jeszcze wymyśli, ale na pewno coś zaskakującego. ;)