hop! Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Jakoś nie ma zainteresowania adopcją Kiry i Efi... ;) Quote
mysza 1 Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Jakie ładne :loveu: dziękuję :) Leżałaś na podłodze? ;) Quote
hop! Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='mysza 1']Jakie ładne :loveu: dziękuję :) Leżałaś na podłodze? ;) Czasem leżę, czasem stoję... ;) Efi powiększają się oczy na widok przysmaków. Jest bardzo łakoma. Gdyby dostawała suchą karmę, mogłaby mieć problemy, bo nie gryzie, tylko łyka w całości. Kira też ma duży apetyt, ale przynajmniej gryzie. Quote
ronja Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Muszka pojechała do swojego domku do... naszej nauczycielki od polskiego - mojej i Myszy:) Quote
hop! Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 ronja napisał(a):Muszka pojechała do swojego domku do... naszej nauczycielki od polskiego - mojej i Myszy:) Nareszcie. :lol: Trzymam kciuki za powodzenie adopcji. :) Quote
Lemoniada Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 O, jak dobrze!:multi: Niech w końcu adopcje ruszą z kopyta :) Quote
mysza 1 Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Szukam pomocy dla psa wywalonego z samochodu, jutro rano jedzie do schronu w Kutnie :-( http://www.dogomania.pl/forum/thread...n-Kutno-pomocy!!!!!!!!!!! Pomijam fakt, że w tej samej lecznicy jest pies z amputowaną łapką, staruszka sunia, ktore za chwilę tez będą miały wyjazd do Kutna, w jedną stronę :( Mówię Wam, że mam czasem dosyć :( Quote
ronja Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Milka ma się coraz lepiej. Bardzo lubi mojego męża, do mnie z racji tego, że widzimy się okazjonalnie;) początkowo jest ostrożna. Wpadki kupowo-sikowe zdarzają się już sporadycznie. Quote
ronja Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 (edited) i na koniec Hera :stupid: Edited January 13, 2013 by ronja Quote
hop! Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Efi jest dzisiaj w DP - http://www.dziennikpolski24.pl/pl/po-godzinach/przygarnij-zwierzaka/1257139-suczka-efi-czeka-na-dobry-dom.html Oby ktoś fajny zadzwonił. Quote
mysza 1 Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 Udało mi się wejść :multi: Dzięki za zdjęcia, Milka Granda ma sobie taki smutek. Kochany molos :loveu: Chyba czas ją zacząć ogłaszać. Dlaczego sugerujesz, że Hera to świr? ;) [quote name='hop!']Efi jest dzisiaj w DP - http://www.dziennikpolski24.pl/pl/po-godzinach/przygarnij-zwierzaka/1257139-suczka-efi-czeka-na-dobry-dom.html Oby ktoś fajny zadzwonił. Dziękuję :loveu: oby. Quote
hop! Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Dzisiaj ukazało się ogłoszenie Kiry w DP - http://www.dziennikpolski24.pl/pl/po-godzinach/przygarnij-zwierzaka/1257300-wesola-energiczna-kira-czeka-na-dobry-dom.html Coś mało osób zostało na wątku... Nawet nikt nie trzyma kciuków. Quote
mysza 1 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 [quote name='hop!']Dzisiaj ukazało się ogłoszenie Kiry w DP - http://www.dziennikpolski24.pl/pl/po-godzinach/przygarnij-zwierzaka/1257300-wesola-energiczna-kira-czeka-na-dobry-dom.html Coś mało osób zostało na wątku... Nawet nikt nie trzyma kciuków. Dzięki, mam nadzieję, że zadzwoni ktoś sensowny. [quote name='Lemoniada']Ja trzymam za wizytę p/a dla Efi :) Tak szczerze mówiąc to nie jest to idealny dom i mam masę wątpliwości ale wizytę warto zrobić, zobaczymy. Quote
elaja Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Trzymamy kciuki , tu w Krakowie ! Widziałam obie ślicznoty w DzP . Quote
Ewa Marta Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 (edited) Wieki mnie u Was nie było! Nie wyrabiam się czasowo, doba jest za krótka... Patrzę na Efi i bardzo przypomina mi moję Peruszkę adoptowaną 6 listopada. Są troszkę inaczej umaszczone, ale sylwetka, kolory, waga i spojrzenie, to prawie moja Perełeczka. Dlatego chciałabym przekazać na konto Efi 50 zl od nas. To niedużo, wiem, ale choć minimalnie wesprę bidusię. Wszystkich nie dam rady, ale ją muszę, bo co na nią spojrzę, to widzę moje kochanie... Zaraz wysyłam kaskę. A to moja Perełeczka, oczywiście na moich rękach, bo to jej ulubione miejsce:-) Edited January 15, 2013 by Ewa Marta Quote
mysza 1 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 [quote name='elaja']Trzymamy kciuki , tu w Krakowie ! Widziałam obie ślicznoty w DzP . Dzięki za kciuki :) W sprawie Efi było kilka telefonów, przekażę Wam potem namiary, może jakieś psiaki z okolic się załapią ;) ale w sprawie Kiry niestety żadnego na razie. [quote name='Ewa Marta']Wieki mnie u Was nie było! Nie wyrabiam się czasowo, doba jest za krótka... Patrzę na Efi i bardzo przypomina mi moję Peruszkę adoptowaną 6 listopada. Są troszkę inaczej umaszczone, ale sylwetka, kolory, waga i spojrzenie, to prawie moja Perełeczka. Dlatego chciałabym przekazać na konto Efi 50 zl od nas. To niedużo, wiem, ale choć minimalnie wesprę bidusię. Wszystkich nie dam rady, ale ją muszę, bo co na nią spojrzę, to widzę moje kochanie... Zaraz wysyłam kaskę. A to moja Perełeczka, oczywiście na moich rękach, bo to jej ulubione miejsce:-) Dzięki serdeczne :loveu: , trafiło się Perełce, z takich warunków stała się nakolankową przytulanką :) Miód na moje serce ;) Quote
Lemoniada Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Ewa, super! Jednak Twoje chłopaki zgodziły się na trzeciego psa? :) Prześliczna jest ta Perełka :) Quote
Ewa Marta Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='Lemoniada']Ewa, super! Jednak Twoje chłopaki zgodziły się na trzeciego psa? :) Prześliczna jest ta Perełka :) Zgodził się Jacek mój TZ, syn nie bardzo, ale nie mial wyjścia, bo przyprowadziłam ją do domu i przez 2 dni udawałam, że tylko na DT. Po 2 dniach Marcin podszedł i pyta "Kogo Ty chcesz mami oszukać z tym DT, siebie, czy mnie? Odpuść sobie i tak jej nie oddasz, bo nie znajdzie się wystarczająco dobry dom dla niej" No i Peruszka oficjalnie stała się członkiem naszej rodziny:-) Do tego bardzo kochanym przez mojego TZ, co widać na zdjęciach na wątku psiaków ze skarpy;-) http://www.dogomania.pl/forum/threads/232091-Maluchy-już-w-DS-ich-Mama-Berta-i-piękny-Atos-nadal-szukają-domów!!!/page38 Quote
hop! Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Byłoby wspaniale, gdyby Efi znalazła taki dom jak Perełka. :) Za bardzo się przyzwyczaiła do nas - zwłaszcza do mnie i chciałabym, żeby jak najszybciej trafiła do DS. Trzymajcie kciuki, żeby to się udało! Quote
Lemoniada Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 No pewnie, że trzymamy :) A zdjęcia Perełki są cudne i rozczulające, uwielbiam szczęśliwe zakończenia :) Quote
Ewa Marta Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 hop! napisał(a):Byłoby wspaniale, gdyby Efi znalazła taki dom jak Perełka. :) Za bardzo się przyzwyczaiła do nas - zwłaszcza do mnie i chciałabym, żeby jak najszybciej trafiła do DS. Trzymajcie kciuki, żeby to się udało! Trzymamy za Efi i za inne psiaki u Ciebie i w innych DT kochana:-) Oby znalazły szybko swoje Rodziny! Quote
Recommended Posts